תקציב לא קשור לזה, יש מספיק כסף תאמין לי.
דבר ראשון לא יהיה אפשרי ליצור ערוץ "HBO ישראלי" בגלל שבארה"ב, לא כמו כאן בארץ, יש כמות גדולה של שחקנים בעלי כישרון משחק. כפי שאפשר לראות, בישראל יש כמות ממש ממש מצומצמת של שחקנים בעלי כישרון (יש את יהודה לוי ועוד כמה כוכבים של סדרות מצליחות אבל זהו).
אם תיקחו למשל את "השיר שלנו", העונה הראשונה הייתה בסדר לדעתי, חלק מכם יאמר שזה היה "גאוני" או "יפה מאוד" אבל ככה אני חושב. הבעייה עם הסידרה הייתה שמרחו אותה יותר מדי, ניסו להאריך אותה כדי לנסות להשיג יותר רייטינג וככה היא נהרסה. אותו דבר לגבי עוד כמה תוכניות שאת שמם כואב לי להזכיר ("האי" = איכס איכס איכס).
לדעתי, התוכנית הישראלית היחידה שיצאה ממש יפה הייתה "האלופה", אבל גם אותה התחילו למרוח קצת לקראת הסוף.
ובגלל החוסר כישרון הנורא שיש פה, ולא בגלל תקציב, אי אפשר ליצור יותר משתיים-שלוש תוכניות ישראליות שישודרו בערוץ משלהם (זה כמו שיהיה רק "פריסן ברייק" ו"דקסטר" בערוץ אחד, תחשבו על זה, שעה וחצי של צפייה וזהו).
ורק שתדעו, ב-HBO יש יותר סרטים מסדרות, ישבתי פעם אחת כמה שעות מול הטלוויזיה בארצות הברית בחופשה והיו איזה 4 סרטים ברצף + אפילו ב"עיתון ערוצים" שם רשום שחצי יממה יש ב-HBO סרטים עם הפסקות של חצי שעה עד שעה בין סרט לסרט

).
ציטוט ההודעה