|
|
כמו שכמה מעליי אמרו זה מתחיל מפוזה זה נימשך שנה שנתיים שלוש וככל שאתה מעשן יותר זמן
אתה מוריד את הסיכוי שלך להפסיק
אז היום אני אחרי 5 שנים שאני מעשן ואני לא יכול להפסיק לא משנה מה יהיה
אני מעשן מצבא היתי טבח לילה ואז התחלתי לעשן
שמע אתה רוצה הסבר רציני אז בבקשה...
לדעתי כל מי שמעשן , יותר נכון שהתחיל לעשן כי בשלב מסויים אתה צודק וזה כן הופך להתמכרות , הוא בן אדם שהאופי שלו לא חזק במיוחד והוא מושפע מהנורמות החברתיות .
וזה כן רק בגלל פוזה , בגלל זה היו לי כמה חברים שאמרו שהם "מעשנים במסיבות" , למה?
כי הם חושבים שזה מאגניב , לא הם , אתם , כל אלה שמעשנים בגילאים האלה (אני לא מדבר על המבוגרים יותר שאז זה כבר התמכרות כמו שאמרתי)
לדעתי זה יותר מגניב \ סקסי לעשות מה שאתה באמת חושב ולהיות גבר שבטוח בעצמו ולא בגלל שמישהו אחר מעשן לעשות את אותו דבר.
ויש לכם בחירה עובדה שאני אחד שעישנו לידו הכל מהכל אני לא מדבר לא על סיגריות ולא על פייסרים זה עוד נכנס לקטגוריה של "קל" אצלי ועדיין לא נגעתי בכלום בחיים שלי לא לקחתי שחטה לא מנרגילה לא מסיגריה ולא מכלום , איך? אופי וביטחון עצמי...תחשבו על זה.
יגאל
אני יודע מה אני אומר לך תאמין לי ...
זה קשור גם בביטחון עצמי. ראיתי מלא ילדים שלא מוצאים את עצמם מתחילים לעשן
יש לי פה דוגמאות אמיתיות ..אנשים שאני מכיר אישית.
זה קשור לביטחון עצמי 100% , אני לא אומר שכל מי שהתחיל לעשן זה בגלל שאין לו ביטחון , מה שאני כן אומר שזה כן יכול להיות אחד הגורמים .
עוד גורם זה
ששמים לכם איזה זיין ב2 גרוש כמו בראד פיט או כל טמבל אחר עם סיגריה וכולכם רצים לקנות.![]()
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 26-12-2007 בשעה 18:22.
אה אז אם עשית כמה זה...משהו כמו 10 סימני קריאה..
צודק זה לא קשור בכלל בביטחון עצמי.
גבר אני אומר לך שיש אנשים שאין להם ביטחון עצמי ובגלל זה הם מתחילים לחקות אנשים אחרים עכשיו אתה תגיב ותגיד לי זה לא קשור לביטחון עצמי עם עוד כמה סימני קריאה אתה חושב שאני יפסיק להאמין שזה קשור בביטחון עצמי? אני לא מבין אותך ...
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 26-12-2007 בשעה 18:42.
קשור 100% מבחינת זה שיש קשר בין חוסר ביטחון להתחלה בעישון לא אמרתי שכל אחד שמתחיל לעשן זה בגלל שחסר לו ביטחון תקרא מה אני אומר לפני שאתה מגיב.
מה שאני אומר זה שיש אנשים שחסר להם ביטחון אז הם מחקים אנשים שנראים להם "מגניבים" ומתחילים לעשן וזה עובדה כי אני מכיר לפחות 2 אנשים כאלה .
הרגל , בבצפר ...
ויש לי לפעמים חשק לקבל הפצצת ניקוטין , לקחת סיגרייה ולעשן אותה בעשר שנייות עם שאכטות עמוקות
אני מכור רק לזה , לא לסיגרייה עצמה חח אני לא מעשן כשאני עצבני או משהו כזה
אני גם מתאמן הרבה אז לא יכול לעשן , כי אז משתעל וזה לא הולך ביחד