אני אישית מעדיף את המוזיקה של פעם , בלי המסחור , בלי הדאגות , רק מוזיקה.
כיום רוב המוזיקה מתחילה להתמסחר ולהוציא שירים ואלבומים ממש מכוערים .
סיקסטיז וכו' הכי טוב לדעתי , למרות שיש כמה וכמה להקות שאני אוהב מהשנים של היום .
אני אישית מעדיף את המוזיקה של פעם , בלי המסחור , בלי הדאגות , רק מוזיקה.
כיום רוב המוזיקה מתחילה להתמסחר ולהוציא שירים ואלבומים ממש מכוערים .
סיקסטיז וכו' הכי טוב לדעתי , למרות שיש כמה וכמה להקות שאני אוהב מהשנים של היום .
|
|
יש ויש. יש להקות עבר טובות מאוד ויש זמרים והרכבים של היום שאני נהנה מהמוזיקה שלהם
אני מעדיף את אלה של פעם למרות שיש גם הרבה להקות מודרניות שאני שומע ואהב אותם
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
גם אני כמו הרוב פה יותר אוהבת להקות של פעם, לא בהכרח שנות ה60 אני שומעת גם 70 ו80, ולאוו דווקא בגלל מסחור וכל זה.. פשוט סתם איכות של המוזיקה והסגנון .. פעם הרוב היה רוק כזה , ועכשיו הרוב נהיה פופ ודברים כאלו .. יש הרבה טובים ישנים שאני שומעת כמו הביטלס, פינק פלויד, בי ג'יז, גאנז אנד רוז'ס ועוד הרבה שכרגע לא עולים לי לראש ><
אבל כן יש אומנים מודרנים שאני אוהבת - MCR , רובי וויליאמס , הראל סקעת, מוניקה סקס, הדג נחש ..
כמו כל אחד כאן יש להקות של היום שגם אני אוהב , אבל לדעתי כמו שמור אמרה המוזיקה של פעם ולא בהכרח ה סיקסטיז אלא גם הסבנטיז והאייטיז , הם הכי מעודנות . מאז כבר התחיל להיכנס כל הרטע של הפופ הרוק פופ , פאנק פופ וכל השטויות האלו .
אז כמו שתמיד יש מישהו שהולך נגד הזרם, אני אוהב מוזיקה מודרנית... =]
לא יודע למה מוזיקה של פעם נשמעת אחרת והיא לא לטעמי...