קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הליגה הספרדית מחזור 27
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 10-03-2008, 00:42
  2. [דיון] הליגה הספרדית מחזור 26
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 15:52
  3. [דיון] הליגה הספרדית מחזור 24
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 18-02-2008, 00:10
  4. [דיון] הליגה הספרדית מחזור 2 | הימורים שלנו
    על ידי Caesar Augustus בפורום כדורגל
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 04-09-2007, 21:29
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 48

[דיון] הליגה הספרדית מחזור 23 - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    נו אז בגלל זה אמרתי חד משמעית שהמשחק תלוי בהם ולא בסביליה.
    תלוי במצב שהם יבואו למשחק, הרי לא פעם ולא פעמיים ברצלונה פתאום
    באה וחיסלה את היריבה וזה קרה לה השנה כמה פעמים, לדוגמא אתלטיקו
    מדריד סתם משהו שזרקתי, אבל בכל מקרה שהטובה ביניהם תנצח(עדיף
    סביליה בגלל שרונאלדיניו כמעט בוודאות לא יפתח :/)
    גם אם הוא יפתח... הוא כבר לא שחקן שיכול לשנות את המשחק באופן טוטאלי, הוא פשוט עוד שחקן על המגרש, שחקן עם יכולות אבל בשנתיים האחרונות השתבש אצלו החלק המעשי במגרש.

יהיה כיף!

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

קייטה משחק בסוף , התבלבלתי בינו לבין קאדר חח לשניהם יש בעיטות מטורפות כאלה יאמן בקיצור שימו לב להרכב של בארסה :
    ואלדז , אולגר , טוראם , מיליטו , אבידאל , גודיונסן , צאבי הרננדז , מרקז , מסי , אינייסטה , הנרי

הרכב די חסר , בספסל :
    פינטו , דוס סנטוס , ויקטור (דקו פצוע ) ,מאטה , אדמליסון ,רונלדיניו.

ההרכב של סביליה : א.פאלופ , דני אלבס , ג.אסקודה , פולסן, דרגונוביץ , חסוס.נבס , אנזו מרסקה , סיידו קייטה , דייגו קאפל , פרדי קאנוטה , לואיס.פ .
    ספסל בולט : א.קרגקוב , תום דה מול , בולהרוז(מושאל מצלסי ).

הימורים שלכם ?אני אומר ברסה מנצחת , למרות שקשה להשיג נקודות בבטיס אפילו מהקטנה.

גוטי : מקוה שאוכל לשחק , עוד היום לפני ויאדוליד (באימון ) אמן ....
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 09-02-2008 בשעה 12:41.
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

סביליה לוקחת...

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

תשמע עם מסי התעלה על עצמו כמו ב3 משחקים שלו נגד סביליה אתלתיקו מדריד וסארגוסה בסיבוב הקודם אי אפשר לדעת , יש לי הרגשה שברצלונה יביסו את סביליה , ברור שזה לא יקרה הרבה פעמים אבל יש מצב גדול .
    Siete

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ויאריאל ניצחה בחוץ את מורסיה 1-0 משער של ג'יזרמו פראנקו בדקה ה90 ובעצם העלה את ויאריאל זמנית למקום השלישי על חשבון אספניול שמחר תשחק ותוכל לעלות חזרה בשוויון נקודות למקום השלישי.

לה קורוניה הוציאה תיקו מול חטאפה בבית, לאחר שער עצמי של שחקן חטאפה ושער שוויון של אוצ'ה.

לה קורוניה נמצאת כרגע במקום ה15.

והנה דיווח!: 1-0 לסביליה! דייגו קאפל.
    המשחק התחיל בקצב מהיר ונמשך כך עד עכשיו (35) חסוס נבאס עם מסירת רוחב גדולה לפינה השמאלית ודחיקה מקרוב של דייגו קאפל המצויין.
    משחק ברמה גבוהה איזה מהירות איזה קצב...
    מרתק.

יהיה כיף!

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

1:1 נגמר בארסה סביליה..
    Real Madrid ♥

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

סביליה כך כך פריאראית אבל ברצלונה יותר המשחק פשוט התפתך לידיים שלה מאז האדום ( הלא מוצדק הוא לא נגע בו אבל אני לא מאשים את השופט, באמת זה היה קשה) , ודרך אגב ריקארד אשם בהספסד עם רונלדיניו היה יותר בכושר 5-1 ( בעיטות חופשיות) חחחחחחחחחחחחחחחח . בקיצור עם ריאל מנצחת היום 8 הפרש , לא בטוח שריאל תנצח בכלל .

אלא כל השחקנים שלא משחקים בריאל היום לא בסגל בכלל:
    Not called up: Codina
    Suspended: Sneijder
    Injured: Torres, Metzelder, Pepe, Van Nistelrooy, Saviola
    And Heinze .
    גוטי וגאגו בסגל בסוף (אפילו רובן אלוהים), יש לנו היום בכלל יום מרתק ליגה אנגלית ספרדית , ביתר חיפה בערב חחח
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 10-02-2008 בשעה 09:39.
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

הטעות של ראיקרד לא היתה ברונאלדיניו, אלא באולגר
    כל משחק בעונה שעברה שאולגר שיחק כל האגף שלו היה פרוץ
    וראינו את זה גם אתמול

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

טוב צפיתי במשחק מההתחלה ועד הסוף.
    קודם כל פעם ראשונה בחיים שלי שאני נהנה ממשחק כדורגל ספרדי.
    היה משחק אדיר, הסופרקלאסיקו היה עלוב לעומתו, פשוט משחק גדול של
    2 הקבוצות. יאללה בוא נתחיל בניתוח המשחק:

* סביליה - קבוצה אדירההה, קהל מדהיםםם, פשוט קבוצה בלתי רגילה, איזה
    קבוצה משנת 2005 זכורה לכם שעשתה על ברצלונה אמבוש כזה, לא זכור לי,
    פשוט בית ספר לכדורגל. דייגו קאפל אחד השחקנים הטובים, קאנוטה מוכיח כל פעם
    למה הוא חלוץ גדול, היה בהתחלה גרוע, ופתאום נכנס לקצב מטורף, ועוד אחרי שחזר
    מאליפות אפריקה, פשוט שחקן נפלא. לצערי הבן אדם שאיכזב היה החלוץ שלצידו לואיס
    פאבינו שפשוט היה במשחק רע מאוד אתמול. נאבס לא היה במיטבו למה? אבידעל שיתק אותו
    רוב המשחק. אלבס שחקן מצויין, אבל לא בתור מגן, הוא לא מתאים כזה והוא לא צריך להיות כזה.

* ברצלונה - מה נגיד ומה נספר. יכולת רעה ומבישה במחצית הראשונה, למה? = רייקארד.
    הבן אדם טמבל לחלוטין, מעלה לי שחקן עלוב כמו אדמילסון לשחק מול סביליה, כאילו מה מה,
    אתה רציני בן אדם?... מסי היה גרוע ברמות במחצית הראשונה וכולם ראו וגם כל הפורום ראה
    שמסי פשוט לא מנהיג. שחקן גדול, דרבילסט ענק, לא יותר מזה - מנהיג הוא לא. עוד דבר שמעצבן
    אותי מדי שבוע זה הדריבלים שלו, הוא פשוט נהיה אגאויסט ברמות, מאז הגול מחטאפה אשקרה הוא
    חשב שהוא מראדונה, יאללה בחייאת דינק תתחיל לחזור לעצמך.
    מחצית שנייה פשוט שונה לחלוטין, ויש לי רק הסבר 1 לזה = רונאלדיניו. סוף סוף ראינו מנהיג על המגרש,
    ולמה זה? לא מהבחינה שהוא שיחק טוב(אני יפרט בהמשך) אלא בגלל עצם היותו על המגרש. איך שרונאלדיניו
    נכנס פתאום ג'ובאני דוס סנטוס שהיה גרוע ברמות במחצית הראשונה, נכנס לקצב אדיר במחצית השנייה, מסי
    התחיל לחזור לעצמו ועובדה שהוא בישל את השער. אינסייטה העיז יותר ונהיה הרבה יותר טוב, צ'אבי בכלל
    דפק מחצית שנייה מעולה, ושוב השאלה הנשאלת היא למה זה קורה? האם עד כדי כך ברצלונה תלויה ברונאלדיניו?
    אז התשובה שלי היא כן. לפני שבוע ראינו אותו סיפור, בעקבות הכניסה של רונאלדיניו ברצלונה ניצחה את אוסאסונה
    1-0, כי הוא נתן תמריץ לצעירים, ראינו את דוס סנטוס ואת בוז'אן רצים כמו מטורפים, אינייסטה וצ'אבי שנכנס
    התחילו להיכנס לקצב, כי רונאלדיניו איכשהו ואני ממש לא יודע למה, נותן בהם מוטיבציה אדירה, אשקרה מנהיג
    ללא יכולת בכלל. עצם העובדה שמסי היה כל כך גרוע, ופתאום במחצית שנייה התחיל לשחק מופלא ועוד איזה
    בישול הוא הביא זה היה מדהים. בקיצור חברה כל אלה שבאו אלי ואמרו לי אתה לא מבין ולא נעליים, ורונאלדיניו
    היה ונשאר עגלה ובלה בלה.. שיאכלו את הכובע שלהם, כי כמו שזה נראה - ברצלונה ללא רונאלדיניו, זאת
    ברצלונה עלובה וגרועה חסרת לחימה ומטרה.

* רונאלדיניו - שמעו בחיים שלי לא ראיתי שחקן ככה, הוא פשוט גרוע בצורה לא יאומנת או שהוא עושה דווקא
    או שהוא באמת בכושר ממש ממש עלוב. אי אפשר להסביר בכלל כמה הוא גרוע, אפילו אדריאנו ורונאלדו כשהם
    היו בתקופה רעה שיחקו יותר טוב ממנו. כל הכדורים החופשיים עפו לשחקים או שפגעו בחומה, הוא כמעט ולא
    נגע בכדור מהרגע שהוא נכנס, לא עשה מסירות, לא עשה כלום. אין לי הסבר לדבר הזה, אולי רייקארד אשם
    שהוא לא נותן לו לשחק? אני ממש לא יודע, זה פשוט מדהים אותי והייתי דיי בשוק אתמול איך השחקן הטוב ביותר
    בעולם הופך לעגלה בלי סוסה. בקיצור יש פה משהו מסריח ואין לי מושג מזה.

סורי על ההרצאה, אבל הייתי חייב :]

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

DESIRE אחי כולם פצועים אני מבין את ריקארד :\
    תשמעו דייגו קפאל כל כך קשה לעצור אותו עם היתי אוהד ברסה לא הייתי כועס על אולגר , אבל כן על ריקארד , עם רונלדיניו היה משחק היה 4-1 בערך רוני בעט 5 בעיטות חופשיות , פעם שהוא איך שהוא היה כשור בתחילת עונה הכל נכנס מי שזוכר , רונלדיניו משנה אעת המשחק של ברצלונה יש לו מסירות בלתי רגילות , ראינו אותמול משהו כמו 5 דקות טובות של ברצלונה , שכולם הולכים על רונלדיניו זה מפנה מקום למסי ואז קשה מאוד לעצור אותם .
    DESIRE צריך להבין את רונלדיניו לדעתי יש פה משהו שאנחנו לא יודעים , יש לו איזה פציעה שהוא סובל , אבל כדורים חופשים אי אפשר להאשים אותו גם שהוא היה בכשור גרוע הוא הכניס אותם לאט לאטהוא יחזור לכושר משחק היה לו מהלך 2 טובים אתמול , קשה לעצור אותו תמיד לא קשור מה קורה עוד 2 -3 משחקים הוא יחזור לכושר טוב יהיה קשה לעצור אבל לא נראה לי שהוא יחזור לשחקן שהוא היה ,
    בקשר לריאל שימו לב להרכב שמעלה שוסטר :
    רובן בימין , רוביניו משמאל , ראל ובאפטיסטה בחוד (למה לא היגואין שבכושר מצוין) , אני מאמיןם שדיארה וגוטי יהיו באמצע , אין ברירה שימו לב להגנה העלובה הזאת : מיטצל סלגדו בצד ימין , מרסלו בצד שמאל אני פשוט לא מאמין , פשוט כולם פצועיפ , שניידר מורחק אוף , יש לי הרגשה לא טובה היום אני רוצה להפסיק כבר לספוג שערים אי אפשר להמשיך עם הפצועים האלה ( בקיצור הולך ליהיות הרכב הכי התקפי שאפשר כי לשוסטר פשוט אין ברירה פשוט אין לו ברירה אני מעדיף שדרנטה יעלה כבר במקום מרסלו , מרסלו אני יודע שיש לו כשרון אדיר אבל פשוט זה סכנה להציב אותו שיש כל כך הרבה פצועים , ואין מה שיחפה אליו) לדעתי אנחנו נראה משחק ענם הרבה שערים , לטוב או לרע ,
    מה שטוב זה שהמשחק של חיפה ביתר מתחיל ב9:05 יהיה לנו עוד איזה 20 דקות לראות תשמקח של ריאל אני רואה את כולו ופה ושם מעביר לביתר חיפה זה יותר חשוב .
    ולנסיה תארח את בטיס לעוד מפגש מאוד חם , מקוה שלא יהיו פצועים , יש שנאות גדולות בין הקבוצות האלה גם ולנסיה - סביליה.

דרך אגב תשמעו עם ברצלונה ממשיכה לשחק ככה (עם רונלדיניו יחזור לכושר זה נהדר וגם אטו יחזור , ריקארד חייב להציב אותו בהרכב לתת לו מוטיבציה , אבל אני בטוח שיש משהו שאנחנו לא יודעים , אולי רונלדיניו פצוע והוא לא רוצה שריקארד יפרסם את זה אני לא יודע) בכל מקרה עם היא תשחק כמו אתמול אני רואה את ריאל מתקדמת ומתקדמת .

יכול ליהיות שבסוף רוביניו ישחק כחלוץ .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 10-02-2008 בשעה 13:37.
    Siete

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

desire שאלה רצינית עכשיו, באמת לא נהנת אף פעם מכדורגל ספרדי?
    אני נהנה כמעט כל משחק בליגה הספרדית, זה הסגנון כדורגל הכי יפה לדעתי.

בקשר למשחק: סביליה פתחה מצוין ושיחקה מעולה במחצית הראשונה, פעם היו שרים למאמן של סביליה בתחילת השנה "יש לו ביצים" כי הוא לא פחד להתקיף גם שהוא מוביל 2 ו3-0 אתמול כנראה השם ברצלונה "סירס" אותה אפשר להגיד, הוא כבש את ה1-0 ובמפתיע יירד לבונקר מה שהביא להחזקת כדור באחוזים גבוהים של בארסה והחילוף של רונאלדיניו כבר עשה את השער, נכון רונאלדיניו שיחק על הפנים, הוא לא בכושר ולא בתקופה טובה אבל עצם זה שהוא רונאלדיניו גרם להגנה של סביליה להתבלבל, הוא נכנס בתור קשר מאחורי החלוצים בהתחלה במרכז ולאחר מכן כחלוץ, ההגנה של סביליה התקשתה לכסות את שער השחקנים כי השמירה הכפולה כרגיל הייתה על רונאלדיניו בעמדה שרונאלדיניו לא משחק בה בדרך כלל, מה שהוביל לשער שוויון של ברצלונה מצ'אבי שכל מילה טובה עליו תהיה נכונה, שבוע שני ברציפות שהוא בעצמו מביא את הנקודות.

הקהל של סביליה הדהים אותי, לא הפסיקו לשיר רוב המשחק פשוט מקהלה ספרדית.

ריאל היום תגדיל את הפער וחבל לבארסה כי הם היו קרובים לנצח את המשחק.

יהיה כיף!

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

אה סקיילנסר ברגע שאטו יחזור אני חושב שברצלונה תשתנה לחלוטין.
    שמע הבן אדם תותח על, הוא סקורר בצורה בלתי רגילה, והוא זה ואולי היחידי שיכול להביא
    את השינוי בגלל שרייקארד לא נותן לרונאלדיניו דקות משחק. בכל מקרה, ריאל מדריד היום
    תנצח ונוכל להכתיר אותה כאלופה... שוב, לגבי רונאלדיניו תבין פציעה יכול להיות כמו שאתה אומר,
    אבל הדבר החמור שלו זה הקטע המנטלי ולא הפיזי, לטעמי יש פשוט משחקי כוחות בינו לבין
    רייקארד, לאפורטה אמר לרונאלדיניו שרייקארד נשאר והוא מוותר על רונאלדיניו וזה מה שאולי שבר
    אותו... הדיבורים על מעבר מברצלונה הם לא סתמיים, בסופו של דבר זה יקרה, ואני מאמין שבקיץ
    הקרוב. אגב יא יא טורה יחזור גם שזה עוד חיזוק משמעותי ופויול יחזור בעוד שבועיים ככה.. אבל
    את האמת הכול תלוי בריאל, אם ריאל תיתן הצגות טובות אני לא רואה את ברצלונה מדגדגת אותה..
    לא אחי, לא נהנתי עד היום חוץ מהמשחק הזה של הליגה הספרדית... אני אוהב את הכדורגל האנגלי
    אין מה לעשות.. פיזי, טכני, מהיר מאוד, מתוחכם, חכם.. הכדורגל הספרדי ברובו משעמם לטעמי,
    אין מהירות מהתקפה להתקפה, רוב המשחק באחוזי החזקה בכדור ושמירה על הכדור לעומת הכדורגל
    האנגלי שכל כמה דקות יש התקפה יש מהירות יש עניין.. אבל בסדר, כל אחד ולטעמו מי אני שיבוא
    ויעביר ביקורת על זה חח..

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    אה סקיילנסר ברגע שאטו יחזור אני חושב שברצלונה תשתנה לחלוטין.
    שמע הבן אדם תותח על, הוא סקורר בצורה בלתי רגילה, והוא זה ואולי היחידי שיכול להביא
    את השינוי בגלל שרייקארד לא נותן לרונאלדיניו דקות משחק. בכל מקרה, ריאל מדריד היום
    תנצח ונוכל להכתיר אותה כאלופה... שוב, לגבי רונאלדיניו תבין פציעה יכול להיות כמו שאתה אומר,
    אבל הדבר החמור שלו זה הקטע המנטלי ולא הפיזי, לטעמי יש פשוט משחקי כוחות בינו לבין
    רייקארד, לאפורטה אמר לרונאלדיניו שרייקארד נשאר והוא מוותר על רונאלדיניו וזה מה שאולי שבר
    אותו... הדיבורים על מעבר מברצלונה הם לא סתמיים, בסופו של דבר זה יקרה, ואני מאמין שבקיץ
    הקרוב. אגב יא יא טורה יחזור גם שזה עוד חיזוק משמעותי ופויול יחזור בעוד שבועיים ככה.. אבל
    את האמת הכול תלוי בריאל, אם ריאל תיתן הצגות טובות אני לא רואה את ברצלונה מדגדגת אותה..
    לא אחי, לא נהנתי עד היום חוץ מהמשחק הזה של הליגה הספרדית... אני אוהב את הכדורגל האנגלי
    אין מה לעשות.. פיזי, טכני, מהיר מאוד, מתוחכם, חכם.. הכדורגל הספרדי ברובו משעמם לטעמי,
    אין מהירות מהתקפה להתקפה, רוב המשחק באחוזי החזקה בכדור ושמירה על הכדור לעומת הכדורגל
    האנגלי שכל כמה דקות יש התקפה יש מהירות יש עניין.. אבל בסדר, כל אחד ולטעמו מי אני שיבוא
    ויעביר ביקורת על זה חח..
    היה לי ברור מראש שאף אחד בעולם לא יכול לתת ביקורת על משהו שמישהו אחר אוהב, פשוט להגיד ש"אף פעם לא נהניתי מהליגה הספרדית חוץ מהמשחק הזה..."
    תשמע אני לא אוהב את הכדורגל האנגלי, שונא אותו אפשר להגיד, אבל יש משחקים שוואלה.. כן אני נהנה מהם, לפעמים הכדורגל באמת יותר מתאים למה שאני אוהב ותוסיף את הקהל והאווירה, זה רק מוסיף.

יהיה כיף!

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אין ספק שאטו יגיע הכל ישתנה שנה שעברה עוד הינו מאמינים לבלוף שאטו לא הכי חשוב לברסה , אבל השנה הכל שונה , אטו הוא הכל בשביל ברצלונה , עוד שחקן שישמרו אליו , עוד שחקן עם יכולת מסירה טובה ובכלל סקורר , עם מסתכלים על זה עכשיו הוא ורונלדיניו אחריים ראשיים על מה שנקרא פעם בברסה (גלים גלים) שהיום זה כבר אצל היריבה השנואה.
    Siete

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אלללהה ריאללללל 5-0 במחצית..

צמד לראול,גוטי,בפסטיסטה,ורובן...
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
נושאים: 2,473,092 | הודעות: 8,173,679 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect