תעשה מה שאני עשיתי... בקש ממי שאתה רוצה להזמין לצאת החוצה במסיבה הבאה אומשו כזה, תדבר איתה, רק שניכם...
תעשה מה שאני עשיתי... בקש ממי שאתה רוצה להזמין לצאת החוצה במסיבה הבאה אומשו כזה, תדבר איתה, רק שניכם...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
|
|
אחי גם אני כזה...מתבייש וזה אבל אחד אמר פה וצדק שבת זה כולה בן אדם דבר איתה ותגיד לה בא לך לבוא אלי יום שישי יש לי בית ריק נראה סרט ויהיה כיף, ככה אחי בסוף היא תתיאש ממך ותעזוב אותך אתה מבין ?
בהצלחה !
רק משהו אחד אחי...אל תביא לה את זה בבום
יענו אם היא אצלך ואתם רואים סרט....אל תעצור באמצע סתם ככה ותגיד לה "רציתי לומר לך..אני אוהב אותך" ...תחזיק לה קצת את הידיים לפני ,בזמן שאתם רואים סרט תשחק לה בשייער (שהיא תרגיש את זה גם טיפה) תיהיו צמודים וזה אחר כך בקטע רומנטי או משו תסתכל עליה כמה שניות תראה שהיא מסתכת גם עליך ואז דפוק לה נשיקה =]
כשתדע שהיא בטוח אוהבת אותך אתה יכול לומר לה גם אותו דבר ,כי אם לא אז היא סתם תשחק בך וחבל
אוקי היום הזמנתי אותה ונראה לי זה היה דיי טעות=\..
דיברנו הרבה באסמסים ואז התחלתי להגיע לנושא:
אני:
אז מה ככה מה עושה ביום חמישי?
היא:
שומדבר מה איתך?
אני:
אין לי מושג.. יש לך רעיונות?
היא:
להיפגש איתי =]
אני:
מתאים לי!=]
היא:
סבבה
אני:
יום חמישי סרט אצלי ?! :]
היא:
אתה רציני?
אני:
עם את רוצה..
היא:
סבבה נדבר כבר..
ואז סתם את השיחה אחרי כמה זמן..
קיצר לא נראה שהיא רוצה או משהו=\ בעע
אז תראה מה תעשה
יום חמישי תקשר אליה. תגיד לה :"זוכרת את הסרט שהבטחתי לך. אז כדי לא לבאס אותך אפילו הורדתי בשבילך את הסרט." אחרי זה היא תחפור לך קצת ואז תגיד לה "טוב קיצר עוד שעה את אצלי"וזהו.מילה שלי היא תיהיה אצלך
למה אנשים ממשיכים להזמין בחורות ב SMS ??!?! יענו מה הקטע לאזזל ?
תלך אליה פנים מול פנים תיהיה גבר תראה איך היא תרצה אותך הרבה יותר היא תראה שיש לך ביטחון עצמי
"בראש שלך ללכת איתי לסרט היום..?"
"בא לך שניפגש/שאני אבוא אלייך האחריי בצפר?"
שלוף את זה ככה בלי לחשוב על זה יותר מדי. יותר מדי מחשבה סתם תגרום לך להיות מעורער ולאבד ביטחון.
היא אמרה שאתה תמיד מוזמן, אז שתדבר איתה פנים מול פנים בבצפר אז תשאל אותה אם היא רוצה שתבוא אליה או שתצאו יחד לסרט או משו, כמו שרשמתי לך למעלה.