קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו יודע איך אפשר להזמין מהאתר הזה ?
    על ידי VOCA בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-07-2011, 22:12
  2. נעלמו לי תקיות מהכונן משהו יודע איך משחזרים אותם ..דחוףףף
    על ידי GALֹ410 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 19:21
  3. מישו יודע איך פותחים קובץ rm?
    על ידי הבוס בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 22:23
  4. אני לא יודע איך משתמשים בתכונה של הפבאבים
    על ידי קווקזי כוסון אלי בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:58
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

לא יודע איך להזמין אותם

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל לא יודע איך להזמין אותם

אני עוד מעט 16..
    וואלה אני לא ממש יודע איך ליזום והזמין מישהי.. נגיד יש אחת שאני מדבר איתה ואנחנו מדברים דיי הרבה ורומזים אחד לשני אבל איך אני בא ואומר לה רוצה לצאת איתי לשם.. או רוצה שאני יבוא אלייך אחרי בצפר?! או משו..
    נגיד היום דיברתי איתה ואמרתי לה איך זה שאף פעם לא הייתי אצלך, והיא אמרה שאני מוזמן תמיד, ואז אמרתי לה שתזמין אותי פעם הבאה שהיא רוצה, והיא אמרה שהיא תמיד רוצה.. ומשם כבר זה זרם למשהו אחר.. אבל לא ידעתי איך להגיד לה.. יום חמישי שתבוא אליי או סרט או משו.. =\

תעזורר לי= ]

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

תגיד יש לי שאלה אליך. יש לך פה נכון? יפה .
    שאלה שנייה. ביצים יש לך , נכון? יפה.
    עכשיו תפתח את הפה תפוס ת'ביצים שלך בידים לך אליה תגיד לה "יום חמישי את אצלי , רואים סרט" זהו אין ממש בעיה.

תבין. בת זה כמו בן. אין לך מה להתבייש ממנה . יתר על כך , אם אתה מתבייש ליד בנות ולא מראה ביטחון עצמי אתה מפסיד - אותה!
    תיהיה תמיד בטוח שעצמך תשדר את זה ורק אז אתה תבין שבנות זה לא כזה מי יודע מה קשה...

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

שמע אחי אני מבין אותך לגמרי בנות הן עם קשה מתחת למעטה המחיוך והסקסי נמצאת מכונת הרג נוראית עם סכין בין הרגליים שמחכה שתזמין אותה לצאת ואז היא מוריה לך את הצוואר.

הן אותו דבר גבר פשוט תגיד לה רוצה נלמד ביחד מחר? בא לך לצאת סרט? היא גם בן אדם אתה מחבב אותה היא לא כזאת נוראה.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    אלירן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "יש בחורות רואים כסף שוכחים...."

ציטוט נכתב במקור על ידי בני =\ צפיה בהודעה
    תגיד יש לי שאלה אליך. יש לך פה נכון? יפה .
    שאלה שנייה. ביצים יש לך , נכון? יפה.
    עכשיו תפתח את הפה תפוס ת'ביצים שלך בידים לך אליה תגיד לה "יום חמישי את אצלי , רואים סרט" זהו אין ממש בעיה.

תבין. בת זה כמו בן. אין לך מה להתבייש ממנה . יתר על כך , אם אתה מתבייש ליד בנות ולא מראה ביטחון עצמי אתה מפסיד - אותה!
    תיהיה תמיד בטוח שעצמך תשדר את זה ורק אז אתה תבין שבנות זה לא כזה מי יודע מה קשה...

ואללה דוגרי
    מילה במילה
    תן לה בראש!
    " המתבייש מתייבש!"
    Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992

כלים שימושיים:
    Everest | CPUZ | Java |Flash |NOD32

משתמש כבוד האוואטר של humi
    שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ
    A friend with weed is a friend indeed

בהחלט כמו שאמר בני הצעיר הפעור הזה עם כללללל חוכמת החיים שלו..
    אבל הפעם הוא צדק..
    אין בררה אלא להגיד "מה שיהיה יהיה על החיים ועל המוות" ופשוט להגיד את מה שאתה רוצה... אתה תראה שאחרי זה זה כבר יהיה הרבה יותר קל

משתמש אנונימי
    אורח

וואלה באמת תודה אני יגיד לה.. סמכו עליי =]
    אבל.. יש בעיה קטנה.. נגיד אני אומר לה שאני בא אליה לסרט ביום חמישי.. עכשיו להגיע אליה זה לא הבעיה.. הבעיה לחזור?! לא נראה לי שהיא תרצה שאני ישן אצלה.. ואיך אני ישאל דבר כזה?!=\ כי וואלהה אין לי איך לחזור ב1 בלילה הביתה=\..

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ

מה הבעיה. תראה לאחרונה קראתי מאמר מאוד מעניין שאיזה אחד (איפה יותר בוגר ממך בן 27) יצא עם איזו מישהיא.
    תראה מה הוא אמר לה ומה הייתה התגובה.

קצת רקע: אחרי ערב שהם יצאו הוא בא אליה. ישבנו שתו קפה.

בקיצר. אחרי איזה זמן מסויים הוא אמר לה שוואלה אין לו איך לחזור הביתה. היא רצתה להביא לו כסף למונית והטענה שלו הייתה שהוא לא לוקח כסף מבנות. התווכחו הרבה זמן בסוף היא הציע לו לישון אצלה.

אותו דבר תנסה אתה גם. אחרי שאתם רואים סרט. (סתקווה שלהורים שלה לא יהיה אכפת) תגיד לה. קיצר הבית רחוק ואני ממש עייף.אם היא תבין ותזרום איתך ותשאיר אותך אצלה אז ז"א שהיא הבינה אותך . אם לא תנסה לעמוד על שלך ולרמוז לה שאתה רוצה להשאר לישון. אם אחרי כמה חפירות היא עדיין לא מסכימה תגיד לה (כן כמה שזה יישמע מוזר זה יעבוד.) תגיד לה "נו מה יסגר איתך. את מפריע לי להתחיל איתך. קיצר אני נשאר" אם אחרי זה לא מסכימה. אז אין הרבה מה לומר תגיד לה יפה שלום ותמשיך בחיים שלך.

משתמש אנונימי
    אורח

מה הבעיה. תראה לאחרונה קראתי מאמר מאוד מעניין שאיזה אחד (איפה יותר בוגר ממך בן 27) יצא עם איזו מישהיא.
    תראה מה הוא אמר לה ומה הייתה התגובה.

קצת רקע: אחרי ערב שהם יצאו הוא בא אליה. ישבנו שתו קפה.

בקיצר. אחרי איזה זמן מסויים הוא אמר לה שוואלה אין לו איך לחזור הביתה. היא רצתה להביא לו כסף למונית והטענה שלו הייתה שהוא לא לוקח כסף מבנות. התווכחו הרבה זמן בסוף היא הציע לו לישון אצלה.

אותו דבר תנסה אתה גם. אחרי שאתם רואים סרט. (סתקווה שלהורים שלה לא יהיה אכפת) תגיד לה. קיצר הבית רחוק ואני ממש עייף.אם היא תבין ותזרום איתך ותשאיר אותך אצלה אז ז"א שהיא הבינה אותך . אם לא תנסה לעמוד על שלך ולרמוז לה שאתה רוצה להשאר לישון. אם אחרי כמה חפירות היא עדיין לא מסכימה תגיד לה (כן כמה שזה יישמע מוזר זה יעבוד.) תגיד לה "נו מה יסגר איתך. את מפריע לי להתחיל איתך. קיצר אני נשאר" אם אחרי זה לא מסכימה. אז אין הרבה מה לומר תגיד לה יפה שלום ותמשיך בחיים שלך.
    צודק במילה ובמילה אבל אתה יודע יש עדיין את הקטע של ההורים.. עם הם לא מרשים לה נדפקתי ואני צריך לשלם 100 שקל בשביל לחזור במונית=\

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ

למה איפה אתם גרים?

משתמש אנונימי
    אורח

למה איפה אתם גרים?
    זה עשר דקות נסיעה לא ממש הרבה סתם הגזמתי אבל עדיין לבד במונית.. הרבה כסף=\..
    ושמע היא בת 15 ואני 16 אזז נראה לך שהיא תרצה? לברר עם חברות שלה או משו?

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ

רק לא לדבר עם חברות . זו הטעות הרבה בנים בגילאים האלה עושים. זה לא טוב ולא ייצא מזה שום דבר טוב.
    עדיף תיהיה גבר. ומונית של 10 דק' זה מקסימום 25 שקל. ככה שזה לא כזה נידפקת אם לא תוכל להישאר לישון אצלה. תלך תהנה אל תחשוב על זה. כשתגיע לזה תתחיל לדאוג. עדיף שתבוא אליה רענן ושמח מאשר עם דאגות על הלב.

משתמש אנונימי
    אורח

רק לא לדבר עם חברות . זו הטעות הרבה בנים בגילאים האלה עושים. זה לא טוב ולא ייצא מזה שום דבר טוב.
    עדיף תיהיה גבר. ומונית של 10 דק' זה מקסימום 25 שקל. ככה שזה לא כזה נידפקת אם לא תוכל להישאר לישון אצלה. תלך תהנה אל תחשוב על זה. כשתגיע לזה תתחיל לדאוג. עדיף שתבוא אליה רענן ושמח מאשר עם דאגות על הלב.
    סבבה אחי.. אבל שמע זה היה ממש אחרת עם אני ישן אצלה=]
    איך אפשר לתת לה רמזים או לשאול אותה משהו קשור לזה?!..

משתמש ותיק האוואטר של Bar.
    שם פרטי
    Bar
    לייקים
    1
    נקודות
    840
    משפט מחץ
    וואלה אין..

אחי , עדיף לך שהיא תבוא אליך , שתרגיש במגרש שלך .
    תסמוך עלי.

"כי בליבי נשבעתי - הפועל עד יום מותי"

משתמש אנונימי
    אורח

עודד?!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ים
    לייקים
    0
    נקודות
    113
    משפט מחץ
    /m\ ם.ם /m\

תקשיב גבר , אין לך מה לדאוג בכלל!
    אתה מחבב...עזוב! אוהב אותה נכון? ענית כן? יפה!
    תלך אליה ותגיד לה : רוצה לבוא אליי היום לסרט!!? (בכוונה יש סימני קריאה כי אתה צריך להוכיח שיש לך ביצים!)
    אין לך מה להתבייש! זאת בת , זה לא חייזר , ואתה גם בן 16 , הגיע הזמן....
    תבוא אליה כמו גבר (בבית הספר או בטלפון) ותתחיל שיחה , תראה שזורם , סבבה , תשאל אותה אבל שלא יהיה פתאומי מדי , אתה חייב לתת לשיחה לזרום טיפה.
    אם תראה שנתקעות לה המילים או שאתה רואה שהיא נושמת בכבידות ומראה סימנים של התרגשות , לך על זה!
    זה אומר שיש לה משהו כלפיך!
    אז , שיהיה בהצלחה והלוואי שיצא לך מזה משהו!.
    נ.ב
    אם היא באה אליך תארגן משהו רומנטי כמו: נרות , שמיכות על הריצפה , אם אתה יכול תשלח את ההורים שלך מהבית לכמה שעות , תגיד להם שיצאו או משהו כזה ותכין סרט רומנטי (קליק , 50 דייטים ראשונים או משהו מרגש שיגרום לה להימרח עליך ושיגרום לה לבכות ואז תראה כמה אתה גבר ותביא לה חיבוק יפה ואוהב ואז אתה יכול להגיד לה שאתה לא הזמנת אותה סתם כידידה אלא כי אתה מרגיש משהו כלפיה ותזמין אותה להשאר לישון.
    אם אתה הולך אליה אז פשוט תזרום איתה (לא בקטע של סקס חח)
    ושוב , בהצלחה!!!!!
    נערך לאחרונה על ידי GlowFish; 19-02-2008 בשעה 22:12.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,011 | הודעות: 8,173,598 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect