ואני מציע לך לבדוק את העניין קודם. לא שמתי גרשיים אלא גרש (apostrophe). רואים שאין לך השכלה גבוהה אם אינך מבחין בהבדל.
אתה לא שמת גרש אלא גרשיים. " " - זה גרשיים כפולים. רואים שאין לך השכלה גבוהה אם אינך מבחין בהבדל.
אפשר לראות את חוסר ההגינות של החוקרים עם הדוגמא של אדם זרטל. הוא היה אנטי-תנ"כי קיצוני עד שמצא את מזבח יהושע על הר עיבל.
מאז שפרסם ב-1989 דו"ח מדעי ראשון על האתר בהר עיבל הוא מספר שלא קם שום ארכיאולוג שהציע זיהוי חלופי לזיהוי שלו, "פשוט מכיוון שאין שום זיהוי הגיוני כזה". לחיזוק טענתו הוא מצטט את פרופ' לארי סטגר, ראש החוג לארכיאולוגיה בהרווארד. "הוא כתב, ש'אם אכן היה מזבח בהר עיבל, זה כל-כך מהפכני, שכולנו צריכים לחזור לגן הילדים'. אתה מבין, זה מה שמפריע להם. אם אני צודק, כל הקונספציה שעל-פיה הם בנו את כל עולמם מתמוטטת והם צריכים לחזור לגן הילדים. זאת הבעיה".
ומה עשה זרטל אז? פשוט שינה בתיאוריות ובדגמים האחרים שלו מה שלא התאים, התאים את הממצאים החדשים והשאיר את התיאוריות האחרות. וכך קבע החוקר הגאון שהעם הישראלי נוצר בהר עיבל.
ושוב, זו עובדה שאין ממצאים שמאששים את התנ"ך. ולא, זה לא משנה עד כמה תתנשא בנוגע ל"השכלה הגבוהה" שלך
המלצה לטובתך - נסה להבא שלא לצטט דברים מויקיפדיה. במיוחד דברים שהוצאו מהקשרם (שלא לדבר על העובדה שפרופסור דבר מחליף את דעתו בכל פעם שמוצאים ממצא חדש, והציטוט שנתת נכתב למעלה משנה).
אז מאיפה אני אצטט אם לא מוויקיפדיה ? וזה הרי ציטוט שלו, ולא ציטוט מוויקיפדיה עצמה אלא ציטוט שלו. עוד דבר, אני לא הוצאתי דבר מהקשרו, אתה מוזמן לבדוק בעצמך.
בקשר לדברים האחרים שכתבת, אין אפילו מה להתייחס.
הצחקת אותי.