באתר עצמו יש הרבה בולשיט אבל מרוב בולשיט שהם כותבים יש להם פוקסים לפעמים , גם אני חושב .. ולנסיה לא תיקח אליפות ב3 שנים הקרובות עכשיו היא תבנה סגל חדש בקיץ בטח , ויה חייב לעבור לצלסי , השאלה זה עם הוא מחליף ראוי לדרוגבה שדרוגבה גם ככה לא עושה שם יותר מדי השנה :\ לא מבין מה תופסים ממנו יותר מדי נכון הוא מצוין משתלט על הכדור והכל אבל סקורר גדול הוא לא :\ ואני מדבר כאחד שרוצה שצלסי ואברם יצליחו , הוא סתם מדבר שם יותר מדי וסתם :\ וייה שהוא נכנס לזה הוא נכנס לזה ב3 שנים האחרונות את שלו הוא עשה יותר מ15 שערים כל עונה שלפני שנתים כבר 25 שערים , הוא יעזור הרבה לצלסי גם עם דרוגבה לא יעזוב שבצנקו יעזוב ואז אנלקה ירד לספסל ויהיה רוטציות עם קאלו בלהבלהבהל עם אברם ישאר שם בכלל :\ 4 הימים הקרובים יקבעו את העונה של צלסי בקשר לזה שהוא יעבור ליונייטד מה הוא יחפש שם , רוני ( שאני לא יודע עם הוא סקורר יותר אבל הוא אחד השחקנים היעילים + הטובים בעולם מבשל הרבה אולי כובש פחות העונה אבל באמת שחקן) + טווז שלדעתי וייה עולה אליו ברמת הכיבושים אבל לא צריכים יותר מזה ... יהיה לו מה לחפש בארסנל דוקא אבל זה סתם דיבורים =] הליגה עוד ארוכה צפוים לנו עוד 3 חודשים אפילו קצת פחות אבל עדין .. גם ליגת האלופות והכל .

ציטוט ההודעה

.