היום יערכו שני הראשונים וביום רביעי יערך ריאל מדריד ברצלונה , באותו שבוע 3 סופרקלאסיקו .. האמת של גם יש ריינגרס סלטיק בפלייאוף אבל לא משנה ...... חחחח על איזה שנה נפלנו אה?
היום יערכו שני הראשונים וביום רביעי יערך ריאל מדריד ברצלונה , באותו שבוע 3 סופרקלאסיקו .. האמת של גם יש ריינגרס סלטיק בפלייאוף אבל לא משנה ...... חחחח על איזה שנה נפלנו אה?
Siete
|
|
משחקים דיי מעפנים האמת...
מילאן ואינטר ילחמו בשיניים האחת על מקום 4 והשנייה על האליפות, בשביל שתיהם זה
משחק ביתי ככה שזה לא משנה, אני מקווה לראות כדורגל שונה ממה שראינו בשבועות
האחרונים. לגבי הסופר קלאסיקו, איזה סופר ואיזה קלאסיקו, השאלה היא רק כמה תחטוף
ברצלונה, האם היא תתבזה או שתחטוף בקטנה, אני מאמין תתבזה.
לגבי בוקה - ריבר, מצטער אני לא בקיע בליגה הזאת כך שאני לא יביע את דעתי.
בוקה ריבר , כל השחקנים הטובים בעולם באו מקבוצות ארגנטינאיות כל השחקנים הכי גדולים והכי טובים שאתה רואה ושאתה הולך לראות באו מהמועדונים האלה . תכתוב בגוגל SUPERCLASICO זה ימצא לך את זה לא ריאל בארסה... ויכול ליהיות אחד המשחקים היפים בין ריאל לבארסה הכל יהיה פתוח .. אולי רונלדיניו ישחק חלחח
Siete
המשחק של מילאן-אינטר ישודר?
אם למישהו יש שידור של מילאן -אינטר באינטרנט אני אשמח
אני דיברתי עם יס והם אמרו לי ברבע לאחת היום שלא יודעים עוד מה משדרים, אני מקווה שהם ישתמשו בשכל וישדרו את הדרבי, אם לא...
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=11428∂=sports
פה יש שידורים לכל ערוץ רשום התוכנה שאפשר להשתמש בה על אותו ערוץ מקווה שיעבוד לכם טוב, תהנו ויאללה מילאן!
ד"א רשום גם ליד כל שידור את הקילובייט שלו... ככל שיותר גבוה יותר טוב.
נערך לאחרונה על ידי Azax Syndrom; 04-05-2008 בשעה 16:22.
יהיה כיף!
מישהו יודע אם משדרים?ולמה שלא ישדרו?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
משדרים יובה סיינה לא את הדרבי..ולא משדרים את הדרבי המילאנזי בשוום ערוץ בטלויזיה..בארסה ריאל דווקא יהיה מנצח אבל בכל מקרה ריאל ינצחו למרות שאני אוהד באסה(לא בטעות כתבתי ככה ולא בארסה שתהיו בטוחים)..בוקה ריבר זה משחק ענק..וריינ'רס סלטיק כבר היה בערך פעמיים ב3 שובועת האחרונים וסלטיק ניצחו פעמיים ככה שזה לא ממש מעניין..
מישהו בא מחר לעשות שריפה קטנה במשרדי ערוץ הספורט? ככה בקטנה כמה בקבוקי תבערה וחזיזים אולי גם מטען קטן :| בני זונות
למה הם לא משדרים את המשחק לא הבנתי
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"