נכתב במקור על ידי
Moshe
בוא נתחיל מזה שאם היית מכיר את אמא שלי , היית מבין שהיא מוכנה בזה הרגע ללכת ולהתאבד בשבילי או בשביל אח שלי , אפילו כשיש לי איזה כאב גרון מסריח היא משגעת לי את השכל , אז מה שתיארת למעלה אני מקבל ואפילו הייתי אומר יותר מדי.
נכון שאני לא מאמין בשום דבר חוץ מהמדע , כי המדע מוכיח דברים שחור על גבי לבן לעומת דברים שנמצאים באוויר אלפי שנה וכולם הולכים עם העדר, דוגמא טובה אני יכול להביא לך אי אכילת חזיר , אם תפתח עכשיו הודעה בדיבורים כל הילדדוס בני ה12 יגידו שזה מגעיל , ועצם המחשבה על זה מעוררת בהם בחילה , ולמה זה? הם הרי אף פעם לא טעמו את זה , לומר לך למה? כי שתפו להם את השכל מאז שהם קטנים שזה אסור וזה מגעיל ויש לזה ריח מסריח ומה לא , את האמת לכל הפינגווינים (מצטער אני לא ממש מחבב אותם) , שיקפצו עלי עכשיו אני יכול לומר שאכלתי בחיים שלי חזיר אבל זה משהו שלא עשיתי יותר מעשור , וזה גם לא יקרה כי זה נוטף שומן ויש תחליפים הרבה יותר בריאים וטעימים לדעתי (GO CHICKEN GO GO).
בקיצור לנושא שלנו שקצת חרגנו ממנו , אני תיארתי לך מצב שקורה לא במעט בתים בישראל , ואני יכול לומר לך שלפחות 3 אנשים מהקהילה הנוכחית חווים או היה להם בעבר מצב כמו שאני תיארתי לך למעלה , שלאמא שלהם לא אכפת מהם , היא מגדלת אותם בלית ברירה כזו או אחרת כדי לצאת פטורה או כדי שלא יתלוננו עליה כך או אחרת.
אותם אנשים כמו שאתה מבין כבר רצו אהבה מאמא שלהם כאילו אין מחר אבל ראו תמיד "רגשות שלילים" מאמא שלהם , ושום "רגש חיובי" , אז הם התחילו להרגיש את אותו הדבר , ואהבה לא הייתה שם וגם כנראה לא תיהיה.
אני תיארתי לך מצב תיאורתי שאמא שלך לא תתמוך בך יותר ואפילו תשפיל אותך ותעיף אותך מהבית , מה אתה תחשוב באותו הרגע? זה מצב תאורתי זה לא מחייב לקרות ואל תגיד לי "זה בחיים לא יקרה" , כי אתה בעצם בורח מהשאלה שאני שואל , אתה חושב שאתה "תאהב" אותה עדיין? , אולי , אבל אם זה ימשך אני יכול להבטיח לך ואפילו לחתום לך שזה ילך ויהיה פחות ופחות עד שזה יעלם לגמרי , אז מה זה באמת אהבה? , אהבה = צרכים = תלות בבן אדם בעיקר (כבר לא מדבר על חיות כי אין לי כוח) .
למה אני חי בכלל? כי זה כיף לי , אני נהנה מהחיים האלה , אני עושה המון דברים , אני לומד המון דברים , רוכש לי מוצרים כאלה ואחרים שמספקים לי הנאה , אני גם יוצא עם בחורות עושה איתן דברים ומרגיש איכפתיות וצורך , אבל אהבה תיהיה הגדרה שגויה לכל ההשקפת חיים שלך , שיעורי ספרות עשו רק רע לאנשים , זו מילה יפה לתלות זה הכל.
זו השקפה שלי , שלך יכולה להיות אחרת זה לא אומר שאתה צריך לקבל את ההשקפה שלי , אבל תשים לב שיש הגיון מאחורי מה שאני אומר (לפחות ככה אני חושב ) , לעומת אי הגיון במה שאתה אומר.
אתה אומר עכשיו , הינה קבעתי לך אין ספור מספרים בגרף מסויים , תקבל את זה בלי הוכחה אין מה לעשות ככה זה וזה מה יש.
ד"א אני יכול לומר שלא רבתי עם אמא שלי או אבא שלי מכיתה ח' , שזה בערך לפני 6-7 שנים בערך שלא דיברתי עם שניהם , וזה היה בגלל גיל ההתבגרות והשיגעונות שלי , מאז שום דבר (טפו טפו טפו) , ככה שתבין שאני לא בא מאיזה משפחה מוכה , או משהו כזה אני נורמאלי לחלוטין , פשוט השקפת החיים שלי קצת שונה משלך עם הגיון וריאליות ולא משהו פורח והכל ורוד ויש "רומנטיקה" (שעל זה אני לא אתחיל לדבר כי זה פאקינג בולשיט) באוויר,
אמרתי שזה יהיה אשכול חפירות , והינה זה פשוט קורה.