קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]אהבה הראשונה שלכם מתי?
    על ידי sn00p בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 22-03-2009, 19:45
  2. [דיון]אהבה נכזבת - מכירים?
    על ידי B1ackSn0w בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-01-2009, 20:02
  3. [דיון]אהבה ממבט ראשון,אתם מאמינים בזה?
    על ידי Shon. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 10-07-2008, 19:12
  4. (דיון) אהבה או חברות?
    על ידי Adidi =] בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 10-10-2007, 04:01
  5. [דיון] אהבה מסטוץ?
    על ידי Beauty_Angel בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 22-04-2007, 03:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 35

[דיון] אהבה - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    בוא נתחיל מזה שאם היית מכיר את אמא שלי , היית מבין שהיא מוכנה בזה הרגע ללכת ולהתאבד בשבילי או בשביל אח שלי , אפילו כשיש לי איזה כאב גרון מסריח היא משגעת לי את השכל , אז מה שתיארת למעלה אני מקבל ואפילו הייתי אומר יותר מדי.
    נכון שאני לא מאמין בשום דבר חוץ מהמדע , כי המדע מוכיח דברים שחור על גבי לבן לעומת דברים שנמצאים באוויר אלפי שנה וכולם הולכים עם העדר, דוגמא טובה אני יכול להביא לך אי אכילת חזיר , אם תפתח עכשיו הודעה בדיבורים כל הילדדוס בני ה12 יגידו שזה מגעיל , ועצם המחשבה על זה מעוררת בהם בחילה , ולמה זה? הם הרי אף פעם לא טעמו את זה , לומר לך למה? כי שתפו להם את השכל מאז שהם קטנים שזה אסור וזה מגעיל ויש לזה ריח מסריח ומה לא , את האמת לכל הפינגווינים (מצטער אני לא ממש מחבב אותם) , שיקפצו עלי עכשיו אני יכול לומר שאכלתי בחיים שלי חזיר אבל זה משהו שלא עשיתי יותר מעשור , וזה גם לא יקרה כי זה נוטף שומן ויש תחליפים הרבה יותר בריאים וטעימים לדעתי (GO CHICKEN GO GO).
    בקיצור לנושא שלנו שקצת חרגנו ממנו , אני תיארתי לך מצב שקורה לא במעט בתים בישראל , ואני יכול לומר לך שלפחות 3 אנשים מהקהילה הנוכחית חווים או היה להם בעבר מצב כמו שאני תיארתי לך למעלה , שלאמא שלהם לא אכפת מהם , היא מגדלת אותם בלית ברירה כזו או אחרת כדי לצאת פטורה או כדי שלא יתלוננו עליה כך או אחרת.
    אותם אנשים כמו שאתה מבין כבר רצו אהבה מאמא שלהם כאילו אין מחר אבל ראו תמיד "רגשות שלילים" מאמא שלהם , ושום "רגש חיובי" , אז הם התחילו להרגיש את אותו הדבר , ואהבה לא הייתה שם וגם כנראה לא תיהיה.
    אני תיארתי לך מצב תיאורתי שאמא שלך לא תתמוך בך יותר ואפילו תשפיל אותך ותעיף אותך מהבית , מה אתה תחשוב באותו הרגע? זה מצב תאורתי זה לא מחייב לקרות ואל תגיד לי "זה בחיים לא יקרה" , כי אתה בעצם בורח מהשאלה שאני שואל , אתה חושב שאתה "תאהב" אותה עדיין? , אולי , אבל אם זה ימשך אני יכול להבטיח לך ואפילו לחתום לך שזה ילך ויהיה פחות ופחות עד שזה יעלם לגמרי , אז מה זה באמת אהבה? , אהבה = צרכים = תלות בבן אדם בעיקר (כבר לא מדבר על חיות כי אין לי כוח) .
    למה אני חי בכלל? כי זה כיף לי , אני נהנה מהחיים האלה , אני עושה המון דברים , אני לומד המון דברים , רוכש לי מוצרים כאלה ואחרים שמספקים לי הנאה , אני גם יוצא עם בחורות עושה איתן דברים ומרגיש איכפתיות וצורך , אבל אהבה תיהיה הגדרה שגויה לכל ההשקפת חיים שלך , שיעורי ספרות עשו רק רע לאנשים , זו מילה יפה לתלות זה הכל.
    זו השקפה שלי , שלך יכולה להיות אחרת זה לא אומר שאתה צריך לקבל את ההשקפה שלי , אבל תשים לב שיש הגיון מאחורי מה שאני אומר (לפחות ככה אני חושב ) , לעומת אי הגיון במה שאתה אומר.
    אתה אומר עכשיו , הינה קבעתי לך אין ספור מספרים בגרף מסויים , תקבל את זה בלי הוכחה אין מה לעשות ככה זה וזה מה יש.
    ד"א אני יכול לומר שלא רבתי עם אמא שלי או אבא שלי מכיתה ח' , שזה בערך לפני 6-7 שנים בערך שלא דיברתי עם שניהם , וזה היה בגלל גיל ההתבגרות והשיגעונות שלי , מאז שום דבר (טפו טפו טפו) , ככה שתבין שאני לא בא מאיזה משפחה מוכה , או משהו כזה אני נורמאלי לחלוטין , פשוט השקפת החיים שלי קצת שונה משלך עם הגיון וריאליות ולא משהו פורח והכל ורוד ויש "רומנטיקה" (שעל זה אני לא אתחיל לדבר כי זה פאקינג בולשיט) באוויר,
    אמרתי שזה יהיה אשכול חפירות , והינה זה פשוט קורה.
    אחח משה משה
    בטח היה מטריד את המורה מינית

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי נמו הכריש צפיה בהודעה
    אתם פשוט לא נורמלים...
    אתם לא יודעים על מה אתם מדברים..
    משה יש לי שאלה אליך תענה לי ברצינות..

פעם מישו קרוב אליך מאוד בכה לך מול העיניים?
    אחד החברים הכי טובים שלי נהרג בתאונת דרכים לפני שנה וחצי , אתה צריך יותר מזה?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    סעיד
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    סעיד סמל המין של השלום

ציטוט נכתב במקור על ידי Breakaway צפיה בהודעה
    אהבה קיימת ועוד איך שקיימת, אומנם אני חושב שהמציאו את המושג הזה, בשביל שבנות יוכלו להזדיין בכבוד.

איך מוכיחים? בכך שאם מישהו יקפוץ מהגג אתה תקפוץ אחריו..
    נשים אולי יכולות לזייף אורגזמה, אבל גברים יכולים לזייף מערכת יחסים שלמה.
    שרון סטון
    נערך לאחרונה על ידי saidclean; 03-04-2008 בשעה 10:35.

מורחקים
    שם פרטי
    קובי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחיה על הקצה ...ותנסה לא ליפול!

מאמין באהבה - זה מסביר הרבה דברים שאנשים מוכנים לעשות למען מישו שהם אוהבים..
    אבל אני אישית קצת חסר רגשות ועדיין לא אהבתי מישהי באמת - ולא אני לא הומו !

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    אחד החברים הכי טובים שלי נהרג בתאונת דרכים לפני שנה וחצי , אתה צריך יותר מזה?
    אוקיי.. וזה כאב לך נכון?.. הרגשת משו חסר בפנים זה נורא אני מכיר את ההרגשה גם דוד שלי מצד האמא נהרג בתאונת דרכים לפני 7 שנים..
    זה פשוט נורא.. כאילו יש את החיים לפני התאונה ויש את החיים אחרי.. זה נורא ואיום..

למה?..

למה זה כזה נורא ואיום?.. כאילו וואלה.. הלך.. מה הוא כבר תרם לחיים שלך?.. תכלס.. אני מצטער שאני אומר את זה ככה אבל תכלס למה להיות עצוב מה הוא תרם לחיים שלך מה הוא דיבר איתך הוא נשאר איתך במצבים החיים קשים.. אז מה.. יש את אמא ואבא בשביל זה.. מה הוא היה שם שהיית צריך אותו.. ? אז מה יבוא חבר הכי טוב חדש.. אני ממש מצטער שאני מתאר את זה ככה.. אבל אם אין דבר כזה אהבה.. =/ אז לא אמור להיות לך שום רגש כלפיו..
    תכלס..
    זה בגלל שאהבת אותו אהבת אחים! בגלל שהוא אהב אותך גם כן שהיה לך קשר ענקי אחד עם השני.. והדבר שהחזיק אותכם חברים כלכך טובים זה לא בגלל שאתה היית צריך כסף אז הוא הלווה לך גם אם זה היה 800 שקל..
    זה לא בגלל שכשהיית צריך לדבר על סקס הוא הקשיב לך ופעל איתך באותו ראש.. זה לא בגלל זה ..
    זה בגלל האהבה..

משה..

תחשוב קצת עם עצמך ואח"כ תחשוב קצת עם אמא שלך כי לפי מה שתיארת היא אמא נפלאה!..
    אני בטוח שהיא תעזור לך הרבה יותר ממני.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אתה מפתח דיון עלי במקום לפתח דיון על הנושא המקורי אתה שם לב ?
    אני מכיר את עצמי ויודע טוב מאוד מה קורה איתי , אני לא מתכחש למושג אני פשוט מגדיר אותו אחרת או אם תרצה את זה , אני מביא לו מילה נרדפת - תלות.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אתה מפתח דיון עלי במקום לפתח דיון על הנושא המקורי אתה שם לב ?
    אני מכיר את עצמי ויודע טוב מאוד מה קורה איתי , אני לא מתכחש למושג אני פשוט מגדיר אותו אחרת או אם תרצה את זה , אני מביא לו מילה נרדפת - תלות.

משתמש כבוד האוואטר של Hitman
    שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ
    יש הרבה דגים בים, אבל כריש כמוני לא תמצאו.

אני מסכים עם מה שמשה אומר ועם הפרשנות למושג "אהבה", פשוט ביום יום אנחנו לא רגילים להגדיר את זה כתלות/כצורך למשהו מסויים ואת האמת זה גם לא כל כך טוב אם נגדיר את זה כך ביום יום כי מי שיגדיר את זה בצורה הזאת יסתכלו עליו בהרמת גבה ויחשבו שהוא מוזר .. אגב דוגמא לא הכי טובה אבל היא מתאימה .. ארה"ב וישראל שומרות על יחסי ידידות פשוט כי הם צריכות אחת את השנייה .. המדינות וארגוני הטרור שמאיימים עלינו מאיימים גם עליהם. ישראל פיתחה המון את הטכנולוגיה, תעשייה, חקלאות וכו' וכו' וארה"ב מקבלת את הפיתוחים הללו ללא שום בעיה כי אנחנו מקבלים מהם תמיכה צבאית, כלכלית וכו' ..
    נערך לאחרונה על ידי Hitman; 03-04-2008 בשעה 23:39.

ציטוט נכתב במקור על ידי ben4455 צפיה בהודעה
    אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...

ציטוט נכתב במקור על ידי Hitman צפיה בהודעה
    אני מסכים עם מה שמשה אומר ועם הפרשנות למושג "אהבה", פשוט ביום יום אנחנו לא רגילים להגדיר את זה כתלות/כצורך למשהו מסויים ואת האמת זה גם לא כל כך טוב אם נגדיר את זה כך ביום יום כי מי שיגדיר את זה בצורה הזאת יסתכלו עליו בהרמת גבה ויחשבו שהוא מוזר .. אגב דוגמא לא הכי טובה אבל היא מתאימה .. ארה"ב וישראל שומרות על יחסי ידידות פשוט כי הם צריכות אחת את השנייה .. המדינות וארגוני הטרור שמאיימים עלינו מאיימים גם עליהם. ישראל פיתחה המון את הטכנולוגיה, תעשייה, חקלאות וכו' וכו' וארה"ב מקבלת את הפיתוחים הללו ללא שום בעיה כי אנחנו מקבלים מהם תמיכה צבאית, כלכלית וכו' ..
    מה הקשר? לקחת ממש דוגמה מפגרת (סליחה אם אני פוגע בך) אתה משווה יחסים בין 2 מדינות ליחסים בין אמא ובן? חחח עזוב אחי אין לי בכלל כוח להתחיל להתייחס למה שאמרת.
    ומשה אני רואה שאתה ננעל אז אני רק רוצה לשאול אותך שאלה.. אמרת בתגובה להודעה שלי שאתה חי בשביל להנות מהחיים נכון? יפה עכשיו אתה מגיע לגיל 35-40 עשית כמעט כל דבר אפשרי מרוצה מעצמך נהנת עשיתי כיף עשית כסף ואתה מרגיש כבר שעשית הכל בחיים לאן אתה ממשיך משם? כאילו זהו אתה מרגיש כבר ממש ריקנות , תגיד מה שתגיד אי אפשר לחיות רק מלזיין בחורות צריך גם אהבה בחיים.
    נערך לאחרונה על ידי Manera; 04-04-2008 בשעה 00:12.

משתמש כבוד האוואטר של Hitman
    שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ
    יש הרבה דגים בים, אבל כריש כמוני לא תמצאו.

אמרתי שזה דוגמא לא הכי טובה אבל היא כן מתקיימת מ תלות\צורך
    נערך לאחרונה על ידי Hitman; 04-04-2008 בשעה 00:15.

ציטוט נכתב במקור על ידי ben4455 צפיה בהודעה
    אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...

Moshe אני חייב לפגוש אותך יום אחד, יש לך את אותן דעות כמו שלי יש רק שאתה יודע להסביר אותם אלא שאני לא, גם אני מאמין במדע ורק במדע, וגם אני שונא פינגוינים!!!
    בקשר לאהבה, אני חושב שזה פשוט להיות דלוק על מישהו הרבה זמן או להנות מהמשהו הזה, וכמו שMoshe אמר שמתי שאתה לא תהנה יותר אתה לא תאהב את זה. ולפי מה שאני רשמתי יש אהבה! וגם לפי מה שאתה רשמת משה, אלא שהאהבה זה לא מה שאנשים חושבים

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי Manera צפיה בהודעה
    מה הקשר? לקחת ממש דוגמה מפגרת (סליחה אם אני פוגע בך) אתה משווה יחסים בין 2 מדינות ליחסים בין אמא ובן? חחח עזוב אחי אין לי בכלל כוח להתחיל להתייחס למה שאמרת.
    ומשה אני רואה שאתה ננעל אז אני רק רוצה לשאול אותך שאלה.. אמרת בתגובה להודעה שלי שאתה חי בשביל להנות מהחיים נכון? יפה עכשיו אתה מגיע לגיל 35-40 עשית כמעט כל דבר אפשרי מרוצה מעצמך נהנת עשיתי כיף עשית כסף ואתה מרגיש כבר שעשית הכל בחיים לאן אתה ממשיך משם? כאילו זהו אתה מרגיש כבר ממש ריקנות , תגיד מה שתגיד אי אפשר לחיות רק מלזיין בחורות צריך גם אהבה בחיים.
    בגיל 35-40 חביבי אתה רק מתחיל לפרוח , אם אתה חושב שתשלים את כל המטרות שלך עד הגיל הזה , אז מצטער לומר לך כי זה לא יקרה , אלא אם יהיה לך איזה מזל סופר דופר בחיים ותקבל תפנית עם זווית מאוד קהה בחיים שלך.
    בן כמה אתה אם אפשר לשאול לצרוך העניין?

בטח שאפשר לחיות רק מלזיין, המטרה שלך בחיים זה להעמיד צאצאים ואולי בגלל שנהפכנו ל"אנושיים" בתהליך האבולוציה אז אתה רוצה גם לתת לו חינוך טוב ולתת לו התחלה טובה (כסף) בחיים. ואם לקשר את זה לדיון של האהבה אז בנוסף למה שרשמתי מקודם אהבה יכול להיות אולי משהו שפשוט נותן הרגשה טוב יותר בזמן כל התהליך של העמדת צאצאים. דוגמא לזה: תראה זוג צעיר, מתנשקים ומזדיניים בכל מקום ושניה שהם יכולים, שנולד להם ילד אולי בחודש הראשון הם ממשיכים אבל אחרי זה הם כבר לא! אין מה לעשות ככה זה

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

משה די צודק פה חברים ... לדעתי הוא כבר הוכיח את זה.. אבל מה הקשר לחזיר לא הבנתי את זה? אגב אני מאמין בה' ומאמין באהבה כי כבר הגשתי מזה ולא נידלקתי התאהבתי.!

משתמש משקיע האוואטר של HellGuard
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אף אחד לא מת בתול - החיים דופקים את כולם...

1.כן אהבה קיימת
    2.אהבה בשבילי היא להראות רגשות בין בני הזוג אחד לשני
    3.אפשר להוכיח אהבה ב:חיבוקים,נשיקות,ליטופים,לקנות דברים אחד לשני או סתם להגיד מילה טובה:]
    4.כמעט את הכל,חוץ מלהרוג את עצמי או לחתוך לעצמי מישהו בגוף:|

MyGallery

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,129 | הודעות: 8,173,716 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect