אתם נראה לי מדברים על גילאים של 18+, כי בגיל שלי (16) אתה כן אמור לדבר הרבה על נושאים מעניינים, ואולי בהתחלה אתה עוקץ אותה בכל מיני ירידות קטנות עליה אבל אחרי שאתם חברים זה לא עובד ככה, תחשוב אם היא תתחיל לעקוץ אותך?

ישר מוכרים אותה שוב או למטבח (גם אני שובניסט מניאק, ואין מה לעשות, אבל לדעתי בנות מתות על זה!) בקשר למקום שאמרוים לצאת אליו, כמו שרשמתי בדיון הקודם אמורים להחליט את זה ביחד או לעשות פעם פעם (שיוצא שאתה בוחר 3 פעמים והיא איזה 1), אבל אולי מה שאתה רשמת נכון בקשר לגילאים שלך, כי אני בן 16- לאן כבר יוצאים? קניון, סרט, בית שלי או שלה, נראה לך אני הולך לבזבז כסף על מסעדה? ובקשר לפצצות שהולכות ברחוב, אם אני עם חבר או משהו אין לי בעיה להגיד "היי, מה קורה?" ולהמשיך ללכת. אבל לדבר איתן ממש?!? זה אין לי את הביצים לעשות, וגם מניסיון (בנות שאני מכיר מהתיכון) רק אולי אחת מהפצצות האלה היא ילדה נורמאלית שיש לה אישיות שאתה יכול לסבול, מכל הפצצות שדיברתי איתן יש 2 שנורמאליות (יש עוד אחת, חברה ראשונה, צירפות ראשון, הידלקות ראשונה, ועכשיו היא אפילו לא יודעת איך קוראים לי, שלא אכפת לי כי היא נהיתה סנובית<--- עוד כלבה)... רגע ממשיך לקרוא את מה שרשמת.... כל השאר אני מסכים איתך ב100% אני אישית הפסקתי לנסות להתחיל עם בנות לפחות להשנה, לדעתי לימודים יותר חשוב מכל בת שתיהיה לך בתיכון, אולי שנה הבאה (י"ב) אני יתחיל שוב, שלא תבין אותי לא נכון, אם בת תזרום איתי אני יזרום איתה בחזרה. אבל לא משנה מה אנשים יגידו לך כסף קונה הכל בחיים (מתקשר לזה שצריך ללמוד!!!), אתה אומר שלא בריאות ולא אהבה? זה הוכח שאנשים עשירים חיים יותר (כסף לתרופות, כסף לדברים שעושים אותך שמח יותר- שמח יותר שווה לבריא יותר) ולכל אלה שמאמינים באהבה שלא כמו שאני רשמתי שאיזה דיון על אהבה, אז נתחיל: בנות נמשכות לכוח, כסף=כוח, בן אדם+כסף=בן אדם+כוח, בנות נמשכות עליך ובסופו של דבר אתה תתאהב בכל הפצצות שנמשכות אליך