|
|
ניסית להשתיק את בקר עוצמת הקו?
חל איסור על פרסום אתרים בחתימה.
בפעם הבאה שתעשה זאת, אתה תושעה לצמיתות.
אחי ניסיתי להשתיק כל סעיף בנפרד וזה לא עזר.....
גם כשאני משתיק את כולם ביחד זה לא עוזר....
אני כבר לא יודע מה לעשות
ניסית את מה שהצעתי לך? להעלות את הוליום הפיזי והקטין את הווליום הראשי בבקרה במחשב?
כן אבל זה מוריד מהאיכות של השמיעה
כלומר אם אתה שומע בעוצמה הראשית על הכי גבוה אתה תשמע יותר טוב...
כשאתה מוריד בעוצמה ידנית אתה מוריד מהאיכות ומהאפקטים...
אז אם אתה רוצה אל תוריד את הווליום הראשי, יש לך ווליום משני ששולט רק על עצמת המוזיקה. אני לא מכיר את התוכנה לכרטיס קול שלך שמנהלת את הבקרה אז אני לא יכול לומר לך מה זה בדיוק
יש לי רילטק...
תקשיב הרעש הזה נהיה ממש חזק ובלתי נסבל ואני צריך להעלות לעוצמה ממש גבוהה כדי שהוא ייעלם זה מטריף אותי בא לי לשבור תרמקולים....
זה מוגזם אז הבעיה היא לא הוויליום
יכול להיות שבמערכת שמע המיקרופון ו/או ה LINE מסומנים, ואז בעצם אתה שומע את היציאה שלהם, תבטל אותה אם היא מסומנת.
חשבתי על עוד דבר, איזה רמקולים בדיוק משמיעים את הזמזום? אם זה בעיקר הסאבוופר אז יכול להיות שההערקה שלו לא טובה מספיק, הוא צריך להיות מונח על ריצפה כדי שה"לכלוכים" יסתננו לרצפה. אם זה מונח על שטיח או משהו כזה תנסה להעביר אותו לרצפה איכשהו. במגברים של גיטרות צריך לעשות את זה כדי להפחית את הזמזום אולי זה יעזור כאן כי יש לך חתיכת רמקולים.
אם גם זה לא עוזר,
הכרטיס שלך מתחבר ל PCI? אם כן תשים אותו בחריץ כמה שיותר רחוק מהאחרים ככה שההפרעות של האחרים לא יגיעו אליו.
* אם החוט של העכבר קרוב לרמקולים והם רגישים, אז אתה תשמע את ההפרעות האלה ברמקולים, אז תרחיק גם את זה
אם כלום לא עוזר תפנה לחנות סיכויים גבוהים שהרמקולים לא בסדר...
נערך לאחרונה על ידי nbtk123; 23-05-2008 בשעה 18:08.
הזמזום מושמע בכל הרמקולים חוץ מהסאברופר
המיקרופון מושתק והLINE לא מושתק....
מה אתה אומר?
השאלה היא אם אני אחליף לא נראה לי שזה יפתור את הבעיה....
והסאב מונח על עגלה כזו כמו של מחשב...
נערך לאחרונה על ידי dudimalka; 23-05-2008 בשעה 18:10.
תשתיק את ה LINE IN כי זה גם כניסה דומה למיקרופון..
יכול להיות שמשהו ברמקולים או בכרטיס לא בסדר וצריך החליף אותם או אחד מהם, הם חדשים יש לך עוד אחריות טריה לאללה
אגב שמע אם גם ה LINE לא מפחית את זה, וגם אם לשים ווליום גבוה ברמקולים ווליום נמוך בערך בחצי של הבקרה בווינדוס לא עוזר, אז הבעיה היא כנראה ברמקולים
* עידכנתי את התגובה הקודמת, הגבת אחרי שעדכנתי אותה חח תקרא שם עוד קצת
הכרטיס קול מובנה על הלוח אם אח שלי asus p5k se העכבר שלי אל חוטי ואין שום חוט וגם המקלדת אל חוטית
השתקת הקו נכנס גם לא עזרה ולא שיפרה שום דבר
עכשיו השאלה היא מה להחליף? רמקולים? כרטיס קול?
האם זה יעזור?
אגב חבר אמר לי שאולי הבעיה היא בכרטיס קול הוא אמר לי לנתק את החיבורים של הרמקולים מהמחשב ולחבר לנגן חיצוני ולבדוק אם עדיין יש רעש... להפתעתי גיליתי שכשאר אני מחבר אמ פי 3 אין שום רעש רקע ושומעים נקי.... אגב הכרטיס קול שלי הוא מובנה על הלוח אם כמו שכבר ציינתי האם זה משפיע?
ומה עלי לומר להגיד לטכנאי מחשבים שממנו קניתי את המחשב...
אז בסוף הבעיה היא לא ברמקולים נכון?
נערך לאחרונה על ידי dudimalka; 23-05-2008 בשעה 19:28.
אכן הבעיה לא ברמקולים
מה שעשית זה לקחת איזו למבורגיני ושמת לה מנוע 80 סמ"ק, בטח שזה הכרטיס קול! עם כאלה רמקולים אתה חייב משהו חיצוני, יש לא רעים בכלל ב150 - 200 שקל
מה אתה רציני?
אתה רוצה להגיד לי שבגלל הכרטיס קול יש את הרעש?
אם אני ישים כרטיס קול חיצוני הבעיה תיפתר ב100 אחוז אתה בטוח?
תן לי המלצות לכרטיסי קול שאתה ממליץ
אגב בכרטיס קול חיצוני אני אשמע יותר טוב? (לא שעכשיו אני לא שומע טוב-אני שומע בן זונה אבל עדיין)
הערה:
אז איך בפירוט של הלוח אם כתוב שהכרטיס קול תומך עד 7.1 אם הוא עושה כאלה בעיות תגיד לי?
נערך לאחרונה על ידי dudimalka; 23-05-2008 בשעה 23:08.
כל מה שהצעתי לא עבד, אז לדעתי זה הדבר האחרון שנשאר, אם אתה אומר שכשמת MP3 זה לא עשה רעשים אז כנראה הבעיה בכרטיס קול.. תיכנס לכאן
http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=C-Soundblaster
יש כאן השוואת מכירים של כרטיסי קול שונים...
* Creative הם מעולים אבל ממש ממש יקרים יחסית לכרטיסים שלהם, השם עולה יותר מהכרטיס
* הכרטיס קול שלי הוא של Geniuos והוא עושה את העבודה מצויין אני ממש מרוצה
אגב הכרטיס קול המובנה שיש לך הוא כנראה איכותי אם הוא 7.1, אבל נראה לי שכרטיס קול חיצוני עדיף בכל מקרה, הוא יותר מושקע מאשר כרטיס קול מובנה