שאני מדליק את המחשב אני שומע כול כמה זמן צליל מוזר כזה ("טו") והמחשב לא עול ולא רואים כלום על המסך תודה מראש
שאני מדליק את המחשב אני שומע כול כמה זמן צליל מוזר כזה ("טו") והמחשב לא עול ולא רואים כלום על המסך תודה מראש
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כנראה זיכרון RAM תקול אם יש לך כמה סטיקים בתוך המחשב תוציא אחד ואם עדיין לא עובד תעשה החלפה ביניהם עד שתמצא את זה שתקול.
אם עדיין המחשב לא עולה או שיש לך רק סטיק אחד על הלוח אז תמצא סטיק מתאים ללוח שעובד ותראה אם זה מתקן את הבעיה.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה יכול גם לבדוק את הכרטיס מסך ע"י החלפתו באחר במידה ויש לך או לבדוק עם כרטיס מסך המובנה במידה וקיים כזה ולראות אם הבעיה נפתרת כי את מספר הציפצופים והסדר שלהם לא הבאת אז אתה צריך לבדוק את כל האופציות.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
גם לא רואים על המסך אז זה אפשרי שזה הכרטיס מסך ואי מוצאים את הראם יש לי 2x2
מ א ו ש ר
לא הבנתי כלום דבר ברור ותשתמש בפסיקים ומילים מלאות!
בתודה מראש!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
לא משנה אחי. פתחתי את המחשב וחיזקתי את המגעים עכשיו עובד, תודה בכול מקרה
מ א ו ש ר
אני שמח שנפתרה הבעיה![]()
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 03-08-2009 בשעה 18:59.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!