חח ככה זה הם אחד אחד ערס צעצוע
האלה הקטנים שמתחילים איתך אבל אין להם ביצים למכות תכלס
חח ככה זה הם אחד אחד ערס צעצוע
האלה הקטנים שמתחילים איתך אבל אין להם ביצים למכות תכלס
|
|
חחחחח כי כולכם חבורה של אשכנזים אדישים כאלה
הייתי מת לראות מישהו בא אליי בפוזה
זה קרה פעם בחיים שלי שמישהו בא אליי ושיחק אותה שעישנתי נרגילה עם חברים שלי באיזה גן הוא היה בן איזה 17 והיינו בני 15 פירקנו לו את הצורה לו ולשתי החברים שלו והיינו 3 גם אני בחיים לא אשכח את היום ההוא ממש זיינו אותם מכות
אני וחברים שלי הולכים מכות עם חבורות של אנשים בני 20 אפילו זה לא מעניין אף אחד לא יבוא אליי בפוזה
אחי באיזה תיכון אתה? אני גם רמת גני אני לומד ביהל"ם כיתה ז' ואני הולך לאהל שם עוד שנה..
הוואנבי ערסים של היום ><'
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 10-06-2008 בשעה 13:47.
כל כך עצוב.
קרה לי. כאילו, איזה 2 מפגרים בני 10 התחיל עם אח שלי ובנדוד שלי, אחד בן 8 ואחד בן 5 היו,
התחילו לקלל אותם, להציק להם וזה..
קיצר קמתי עליהם, אמרתי להם להתרחק וזה.
באו התחילו לזרוק עלינו אבנים. :/
אני ובתדודה שלי קמנו והרבצנו [הרבצנו זה יחסי S: ] להם עד שהם ברחו, אחרי שהם פגעו לבנדוד שלי עם אבן בראש. עשינו שמירה שהילדים יוכלו לשחק קצת בגן שעשועים. :|
אח"כ כבר ההורים שלנו דיברו וזה, ומאז הם שותקים. :)
כל כך עצוב מה שקורה במדינה הזאת.
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
יש לי תחושה שאני יודע מי זה פתח את האשכול אבל אני ישמור את זה לעצמי.
אביב לך תשעה את עצמך מהפורום ליומיים בחייאת מזה הספאם הזה..
ולפותח הנושא זה חרא כל הילדיםם הקטנים חשים ערסים כל אחד י חושב כל עם ישראל גב שלו
אחחח מכיר את הקטעים האלה כל שני וחמישי זה קורה אצלי פה בדימונה.....
מה שטוב אצלנו אין אחד שאין לו גב ככה שיוצא בערך שהגב שלו מכיר את הגב שלך ככה שאתה יכול לפרק אותם מכות ולא מדברים איתך בחיים יותר...
פעם אחת חבר שלי התקשר אליי אומר לי לבוא לעזור יש מכות..
אני בא (למרות שמכות זה הדבר שאני הכי שונא בעולם,אבל מה תפקיר חבר?) קיצר אני בא אני רואה אחד שעבר צבא אחד בצבא והרוב היו כיתה יב'(הייתי אז כיתה ח') קיצר אני בא וזה חברים בערך ככה ככה שלי ערסים מתים עם גב כל אחד משו עצבני מרימים צינורות מקלות ומתחילים להרביץ לזה שאחרי צבא.. איך ריחמתי עליו הוא כזה חנאג' אבל הוא אמר שזה לא מזיז לו שהוא עבר מלחמת לבנון אז זה מה שיהיה לו קשה בל עדיין ריחמתי עליו..
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
אין מה לעשות ככה זה ילדים היום בני 12 13 באים אליך 5 ילדים ואתה לבד אין לך מה לעשות
תסתובב עם ילדים לא יתחילו איתך תלך לפחות 3 ילדים חברים לא יתחילו איתך שאתה לבד הם מתחילים איתך וגם שאתה עם איזה 2 חברים שלא הכי גברים (בלי להעליב).
בקיצר בלי חפירות תראה להם שיש לך ביצים של בת יענה!!!!