|
|
מצטער לבאס וזה אבל היא יודעת שאתה רוצה אותה, אז עכשיו לא יצא כמעט כלום...
ככה זה פשוט בנות, אם אתה מנסה להרחיק אותן הן מנסות להתקרב, אם אתה מנסה להתקרב הן מתרחקות.
אבל אין חוקים בקשר לבנות ויש מצב שהיא ילדה שונה אז עדיין יש סיכוי
עריכה: אמרת שהיא לא רוצה חבר, שאל אותה מה עם ידיד עם הטבות (כמו חברים, רק שאתה לא חברים) זה עדיף מכלום![]()
נערך לאחרונה על ידי airwolf67; 18-06-2008 בשעה 13:11.
קראתי הכל כולל כל התגובות של כולם והתגובות שלך כדי להבין בדיוק בדיוק מה הולך כאן וככה..
דבר ראשון מי אמר לך שאתה תצא מתוסכל מהעיניין אם תיכנס לה לחיים בבום?
מי אמר את זה?
חבר שלך - יפה מאוד
הוא נכנס לחיים שלה וייצא מתוסכל מה זה נוגע אליך? אה? אתה בן אדם שונה והוא בנאדם שונה
ויש מצב [לפי צורת הכתיבה הבוגרת שלך..] שאתה אדם הרבה יותר מאופק וסובלני ממנו..
מה שנראה לי לפי מה שאמרת ותקן אותי אם אני טועה שהיא אחת כזאת..
יפה מאוד!
לא פאקאצה בכלל, ממש ילדה טובה.
יש לה אופי רגוע מידי ושליו
היא אחת שלא מרטיטה עולמות! אין בה אנרגיות עצומות!
סתם כזה וכזה...
נכון?.. אני אומר שהיא פשוט מפחדת מ"בום! " בחיים שלה.. אני אומר שהיא לא רוצה גבר שפתאום ייקח אותה לפה ולשם ושהיא תצטרך לעקוב אחריו
בשבילה - זה סוג של עול
אוקיי היא עדיין ילדה היא בת 188 העולם עדיין פתוח לפניה ויש מצב שהיא תיהיה בשלה עם עצמה עד הסוף בגילאים יותר מאוחרים
ולך...
לך אין מה להתבעס מזה! .
היא אמנם יפה היא אמנם נורא חמודה,
ולפי השיחות שלכם באיסיקיו זה נראה שאתם נורא בוגרים אם אתם מדברים ככה,
וואלה יפה מאוד.
אבל לקשר רציני - המתן בעוד כמה שנים.
זה עצוב זה מתסכ, זה מרגיש פספוס.. אבל הפספוס יהיה יותר גדול אם תיהיה חבר שלה עכשיו , ויש מצב שזו לא הבחירה הנכונה לעשות.
ולבסוף הנה עצתי:
אל תשמור מרחק. אל תעשה לה "רחוק" כי כמו שכבר הבנת זה ממש לא הולך לעזור.
בייחוד לא על ילדה בוגרת שכמותה.
מה שכן - תדבר איתה ושמור על קשר.
אל תנתק איתה קשר, תדבר איתה באייסיקיו, לך איתה לים, תצא איתה לסרט, אבל תגיד לה - אנחנו לא חברים .
מדוע? כדי שלא תרגיש שכאילו אתה עושה את זה כי אתה בונה קשר.
לא אתה לא בונה קשר - אתה שומר עליו.
זה כמו שאתה מוריד קובץ מהמחשב - אבל אם תוריד ותתן לו להסתיים - הקובץ יהיה פגום.
כי הוא בוסר.
אם תלחץ על "השהה הורדה" ורק תשמור על חלון פתוח, ולאחר כמה זמן תוריד אותו - אתה תרוויח.
[כי הדומיין ייעשה כמה שיפורים ללאנצ'ר ]
^ אוקי? סתם הפלצתי דוגמא, רק להמחיש לך מה הגישה שלי למקרה שלך .
לא ממש,פשוט אתה מתיחס אליה כאל ידידה ובגלל זה היא רואה אותך כידיד,אתה חושב שאם תראה לה שאתה אוהב אותה בנוסף לזה היא אמורה להרגיש משהו אליך,אבל זה ממש לא נכון.
--זהירות חפירה ארכיאולוגית--
אני מצטט מהמרכז לאומנויות הפיתוי,הם מבינים מה הם אומרים,אז כדאי שתקרא ותשנן.
הרבה מאוד אנשים שאלו את השאלה הבאה:
יש מישהי שאנחנו מכירים הרבה זמן. איך לגרום לה להתחיל להסתכל עלי בצורה שונה? איך להיות יותר מסתם ידיד בשבילה?
התשובה הקצרה לשאלה הזאת היא פשוטה: תתחיל לפתות אותה ולקדם עניינים.
התשובה היותר מפורטת טיפה יותר מסובכת.
אין שום גלולת פלא, שום משפט קסם ושום פעולה פשוטה ויעיל, שאני יכול להגיד לך לבצע ופתאום הכל ישתנה והבחורה תתאהב בך. אתה צריך להבין את מה שקורה, לעומק.
הסיבה בגללה היום אתה "רק ידיד" של הבחורה והיא רואה אותך רק בתור ידיד, היא בגלל שאתה לא עושה את מה שצריך, כדי להיות משהו מעבר לידיד.
מה שיקבע איך אנשים אחרים מסתכלים עליך, זוהי ההתנהגות שלך כלפיהם. אם אתה מתייחס אליה כמו ידיד, מסתובב איתה ומנהל שיחות נפש, עוזר לה בהכל, מתייחס אליה בכבוד יתר ועושה את כל שאר הדברים שידידים עושים, אתה גם נתפס כידיד.
אתה מרגיל אותה ליחסי ידידות איתך ושום קונוטציה מינית בקשר אליך, כבר לא מופיעה אצלה. היא כבר התרגלה לחשוב עליך בתור ידיד.
אם אתה לא מקדם את התהליך מידידות למשהו יותר אינטימי, התהליך הזה לא יתקדם מעצמו. אתה צריך להתחיל לקדם עניינים, להפסיק לעשות את מה שעושים בדרך כלל ידידים ולהתחיל לעשות את הדברים שאופיינים יותר לאותו האדם שנשים שוכבות איתו.
הנה האסטרטגיה הכללית:
שלב ראשון - עליך ליצור משיכה מינית חזקה של הבחורה אליך. ישנם הרבה מאוד דרכי תקשורת והתנהגות שיוצרים משיכה. שימוש בכל כלי ליצירת משיכה, זוהי תורה בפני עצמה.
שלב שני - עליך לזהות שהבחורה מתחילה להימשך אליך, התקשורת שלכם הופכת לבעלת יותר מתח מיני או פלרטוטים. בשלב הזה הבחורה מתחילה לראות בך לא רק ידיד, אלא מישהו פוטנציאלי לסקס ולזוגיות.
שלב שלישי - עליך לקדם עניינים. אתה רוצה אותה, היא רוצה אותך, כל מה שנשאר זה לפעול בעניין. זהו השלב שבו עוברים מהדיבורים למעשים, מתחילים להתקרב פיזית, לגעת אחד בשני, מגיעים לנשיקה, מזמוזים והלאה.
אז ממה להתחיל את המעבר מידידות למשהו יותר מזה?
אם בשלב זה ישנה מישהי שרואה בך רק ידיד, פירוש הדבר שהיא אינה נמשכת אליך מינית, אלא נמצאת בסוג של אדישות מינית כלפיך. כדי שהיא תתחיל להימשך אליך, אתה קודם כל צריך להבין מהו ההבדל בין ההתנהגות של מישהו שנתפס כידיד, לבין ההתנהגות של מישהו שאליו נשים נמשכות מינית.
אותו האדם אליו הבחורה נמשכת, גורם לה לפרפרים בבטן, למבוכה, כאילו מוציא אותה משיווי משקל רגשי ברגע שהוא מופיע בסביבתה. אתה בוודאי מכיר את זה, זה קורה בדיוק אותו הדבר אצל הגברים, כשהם רואים מישהי שמאוד מוצאת חן בעיניהם.
מישהו שבחורה נמשכת אליו, גורם להרגשה של אי נחת רגשי, כשהוא בסביבתה.
לעומת זאת, ליד הידיד הטוב מרגישים בצורה נוחה לחלוטין, ללא שום דאגות. הידיד לא מרגש ולא יוצר מתח מיני, הוא למעשה ממלא את התפקיד של החברה הכי טובה שאפשר לספר לה על הכל, שתמיד תיתן אוזן קשבת, תעזור בעצה, אבל לא תנסה ליזום שום תקשורת מינית.
עכשיו תחשוב, איך אתה גורם להרגיש לכל אותן הבחורות שנמצאות לידך? האם אתה גורם להן להרגיש כמו ליד הידיד הטוב או כמו ליד מישהו שאליו נמשכים?
האם אתה הוא החברה הכי טובה שלה, או שאתה מישהו שגורם לה להתרגש כל פעם שהיא רואה אותו?
כל מה שנשאר לך לעשות עכשיו, הוא להתחיל ליצור משיכה ולקדם עניינים עם אותה הבחורה שרואה בך כרגע רק ידיד.
נערך לאחרונה על ידי snopkin; 18-06-2008 בשעה 16:34.
קראתי, Unati צודק..
הרי ידוע שברגע שאני ידיד של מישהי, היא לוקחת אותי כמובן מאליו בתור אחד שנוח לידו, שידבר איתה שיחות נפש, שיעזור ויתרום, ותהיה אליו אדישות מינית.
זה לא ממש עוזר לי, אבל איך אני יכול לגרום לה להימשך אליי? משיכה כלשהי?
"ענת" לא הכי מתעניינת בזוגיות בכלל, בלי שום קשר אליי, היא לא אהבה אדם בחייה, למה לעזאזל היא תסתכל עליי, או על כל אדם אחר ממבט אחר, של משיכה כלשהי? זה לא מעניין אותה, זה לא עולה לה בראש.
אני יודע שזה נורא קשה לעזור במיוחד כשלא יודעים איך היא ומה ההתנהגות שלה ומה הצורת דיבור והשקפת העולם שלה.
התגובה של דרור טיפה יותר הלכה לכיווני.
דרור תקשיב, חבר שלה לשעבר, שהוא חבר שלי, אמר לי שלא כדאי להיכנס לזה בגלל תיסכול מסויים, וזה לא בגללו. זה לא שהוא יצא מתוסכל בגללו בתור בנאדם, זה בכלל בא ממנה.
היא פשוט דוחקת כל מי שמנסה להתקרב אליה, אבל לא דחיקה מלאה, פשוט דחיקה כמעט בלתי אפשרית, וזה מה שגורם לכל אחד להתאמץ נורא להתקרב אליה מעבר לידידות, ואף לצאת מתוסכל מהעניין.
לחכות מספר שנים? לא רעיון כזה מוצלח..
אני חושב שלמרות העצות של כולכם, ואני יודע שבאמת ניסיתם,
אני אנסה אלך לפי העצה של Unati, פשוט להישאר כמו עכשיו, היא יודעת מה הכוונות שלי, והיא יודעת שאני רוצה לבנות איתה קשר, כך שאני לא חושב שהיא תסתכל עליי בתור ידיד, ולא בתור פוטנציאל לקשר - בינתיים
אז אם מישהו מוכן להוסיף משהו אז בכיף.
כן, כן, אני רוצה להוסיף..
תראה... אני אולי לא הבנתי אותך, אמרת שהוא נפרד ממנה ואז הוא אמר ך שהיא אחת שדוחקת בצורה מחרידה..
קח סטטיסטיקות מעוד אנשים שהיו איתה..
ותשאל אותה מה הבעיות שלה?
למה היא מתנהגת בצורה כזו? למה היא לא רוצה שיהיה גבר שיעמוד לצידה שהיא צריכה אותו..
למה היא אנטי?..
אני אישית במקומך הייתי מתוסכל נורא.
והייתי קצת מראה לה את התסכול הזה..
למה את נשארת כזאת אדישה פסיבית חסרת רצון ושאיפה ליחסים עם גבר?
לא אמרתי בכלל מי נפרד ממי, הם פשוט נפרדו, ביחד.
הוא אמר שהיא אחת שנורא קשה להתקרב אליה מבחינת זוגיות.
אין מה לקחת סטטיסטיקות מעוד אנשים כי רשמתי שהיה לה רק חבר אחד.
היא בחורה שמתגוננת נורא מהר, אני לא יכול לשאול אותה שאלות כאלה כי היא תראה את זה כתקיפה בצורה מסויימת, וזה הדבר האחרון שאני רוצה שהיא תחשוב שאני עושה, וזה לתקוף אותה.
כשאת שואל שאלה בצורה כזו, זה נראה ממבט שלך שחובה למישהי להיות עם מישהו, ואני לא מסוגל לשאול אותה שאלות כאלה, זה רק יגרום לה להגיד "מה זה, הוא מחייב אותי להיות בקשר?".
רעיון לא טוב..
[וואי, נראה לי אני יודע מי אתה O.ם.. לא חשוב..]
זה לא עניין של "מחייב אותי להיות בקשר"
זה כבר עניין של .. לא יודע אותי זה מתסכל מה אני אגיד לך ..
היא כזאת... לא יודע יבשה כמו מדבר סהרה..
היא נשמעת אחת כזאתת שבאמת מתגוננת יותר מידי - ומרוב שהיא מתגוננת יותר מידי - מאוד קשה להתקרב אליה..
אם היא יוצרת לעצמה את המעגל של "קשה להתקרב אליי"
....
למה לעשות את זה?
למה לעשות את המעגל אנטי חברה הזה?
עזוב אותך יש עוד הרבה דגים יפים בים =]]]]