קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הייתי רוצה אחד כזה :) [תוכן רגיש :P]
    על ידי seven בפורום דיבורים
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 19:19
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 16:20
  3. למה נעלתה אלון.. זה היה כזה נושא מעניין
    על ידי אלון lox בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 15:59
  4. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 19:42
  5. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 44

למה ישראל לא קונה אחד כזה? - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    גולני-כי הגהנום בשיפוצים

לידיעתם קסאם מכינים מצינור דבילי (כמו של תמרורים), דשן (חנקת אשלגן) וסוכר- כן כן סוכר, זה שאתם קונים במכולת. אני לא אפרט איך בדיוק ( למקרה שאיזה פלשתינאי מסתכל פה) אבל כל העסק הזה לא עולה יותר מ200 ש"ח לטיל. אה שכחתי את הרש"ק - לרוב הוא חומר נפץ תקני(TNT) מעורבב עם אוריאה חנקתית (אמרו לי שאפשר להכין משתן, משהו מוזר) , אבל אפשר לשים TATP שמכינים מאצטון, מי חמצן וחומצה (אפילו מיץ לימון). את המרעום מכינים מכדור רובה ממולא במקום החומר הרגיל בחומר נפץ רגיש . כדי להפעיל את המרעום צריך ליזום התפוצצות של הכדור - את זה עושים עם מסמר שינקב את הפיקה של הכדור. שוב כל העסק לא עולה יותר מ200 ש"ח לטיל

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

ציטוט נכתב במקור על ידי עידו123 צפיה בהודעה
    לידיעתם קסאם מכינים מצינור דבילי (כמו של תמרורים), דשן (חנקת אשלגן) וסוכר- כן כן סוכר, זה שאתם קונים במכולת. אני לא אפרט איך בדיוק ( למקרה שאיזה פלשתינאי מסתכל פה) אבל כל העסק הזה לא עולה יותר מ200 ש"ח לטיל. אה שכחתי את הרש"ק - לרוב הוא חומר נפץ תקני(TNT) מעורבב עם אוריאה חנקתית (אמרו לי שאפשר להכין משתן, משהו מוזר) , אבל אפשר לשים TATP שמכינים מאצטון, מי חמצן וחומצה (אפילו מיץ לימון). את המרעום מכינים מכדור רובה ממולא במקום החומר הרגיל בחומר נפץ רגיש . כדי להפעיל את המרעום צריך ליזום התפוצצות של הכדור - את זה עושים עם מסמר שינקב את הפיקה של הכדור. שוב כל העסק לא עולה יותר מ200 ש"ח לטיל
    דשן וסוכר זה מתכון לחומר שמוציא מלאאא עשן.. קסאם זה סתם צינור עם ראש כבד ואיזה גז בלחץ שמעיף אותו 20 מטר

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

גם אם מה שאתה אומר נכון חביב וזה רק 35 כי אני קראתי שהתוצאות שלה היו מטורפות, יש את המערכת שמבוססת הוולקון שהיא בשימוש אמריקאי בעירק גם אם היא יקרה זה שווה את המחיר של השקט, אבל כנראה שלממשלת ישראל תושבי שדרות לא שווים את זה.
    וגם לא צריך את הפתרונות האלה אפשר לעשות גשם אריטלרי על כל נקודה שממנה יוצא קאסם וברדיו של ה200 מטר הקרובות כמה אזרחים ימותו אבל לא נורא אחרי פעמיים שלושה המסר יעבורו הם יקלטו את זה.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

אמרו בחדשות על ניסוי שכביכול התקיים לאחרונה שלמערכת היו בה רק 35 אחוזי הצלחה.

האמרה הזאת התגלתה כשקר של מישהו במערכת הביטחון הישראלית שרצה לתת לגיטימציה למערכות הישראליות שמופתחות כרגע על פני המערכת הנ"ל ועוד מספר אחרות. הניסוי לעולם לא התקיים.

בניסויים שכן היו במערכת, אחוזי ההצלחה שלה היו למעלה מ 85%.

הסיבה הרשימת למיטב זכורני היתה שבבדיקות של משהב"ט נמצאו המון ליקויים, וחסרונות לא מעטים (כמו השבתה מחולטת בתנאי ערפל וכו'..) כסף מעולם לא היתה הבעיה מכייון שזה נשק שיכול היה להירכש בכספי הסיוע.
    ויניב, גשם ארטילרי לא אקטיבי, בד"כ שיש שיגור החולייה כבר לא שם. כמובן שגם אם כן יחכו למכה לא יהיה זה גשם ארטילרי (מושג שלא קיים בלחימה בשטחים) אלא מכה או גג מטח מוגבל
    נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 22-06-2008 בשעה 05:37.

http://www.eccouncil.org/
    עוד אין לך MCITP ?!

לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ

אתה ממש לא מבין אותי אלי, גשם ארטילרי לא נגד החולייה הם משגרים מאזור בנוי תן גשם ארטילרי על האזור ויהיו התוצאות אשר יהיו אחרי כמה פעמים תראה שהקאסמים יפסיקו.

פשוט מודיעים מעכשיו מכל אזור שישוגר בו קאסם 15 דקות לאחר השיגור כל המקום יהיה שטוח.

לכל האנשים שחושבים שהם מבינים , ישראלים פיתחו את הנשק הזה (רפאל אם אני לא טועה) והוא כבר נוסה בישראל אבל הוא פולט רמות גבוהות של קרינה רדיואקטיבית ולכן הוחלט לא להשתמש בו.

מורחקים
    שם פרטי
    אוריא
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מצטער,אין לי משו מצחיק לרשום פה

באמת למה לא?
    זה אחלה!

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני כמעט בטוח שזה פיתוח ישראלי...ואם לא 100 אחוז כחול לבן אז חצי חצי כמעט בטוח שמעתי המון דברים על הדבר הזה.
    וכן ויש כל מיני דברים שאמריקה לא רוצים למכור לישראל כדי לשמור לעצמה עליונות צבאית,כמו ה-f22 כדאי לשמור לעצמה עליונות צבאית אווירית,לפני כמה שנים האמריקאים מימנו פיתוח מלא של מטוס לביא,מין דגם מיוחד של המטוס קרב הזה משהו מטורף,וכשהם ראו שהפרוייקט הזה עומד להיות משהו שיקנה לישראל עליונות צבאית (מטוס ברמות שקשה לתאר לא רואה ממטר את הf22 ) האמריקקים פשוט ביטלו את המימון וגנזו את הפרוייקט.

ציטוט נכתב במקור על ידי BlindGuardian צפיה בהודעה
    לכל האנשים שחושבים שהם מבינים , ישראלים פיתחו את הנשק הזה (רפאל אם אני לא טועה) והוא כבר נוסה בישראל אבל הוא פולט רמות גבוהות של קרינה רדיואקטיבית ולכן הוחלט לא להשתמש בו.
    זה לא משנה מי פיתח את הנשק. זה נשק אמריקאי. אין מה לדון על זה זאת עובדה.
    ויניב. תבין שמה שאתה מציע לא יעזור. כבר מיזמן השלטון שם הוכיח שסבל האזרחים לא מעניין אותם. הם לא למדו שום לקח. אפשר לראות את זה מנסיון החניקה של הרצועה וזה לא עזר לכלום. להפך מהלך כזה רק יפגע בנו, כשכל העולם יחרטט על שימושבארטילריה כבדה על אזור מיושב ובלה בלה..

אני מאמין שבסוף הפתרון כן יהיה טכנולוגי, עיניין של כסף, והמון פוליטיקה

עוד אין לך MCITP ?!

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ה THEL פותח במקור על ידי ארה"ב וישראל במשותף, ההשקעה הראשונית הייתה חצי חצי, ולאחריה כמובן האמריקאים השקיעו הרבה יותר.

הנשק נפסל בגלל סיבות רבות, חלקם מוצדקות וחלק ממש לא.
    לא הייתה שום סיבה לא להביא אותו לבדיקה.

נכון שלנשק יש בעיות עם פעילות בערפל, גשם, וכדומה, אבל זה נכון רק לאחוז קטן מהשנה, אחרי הכל זה בכל זאת הנגב.

יש עוד מגוון נשקים שהיו יכולים להביא לבדיקה, לדוגמא ה Phalanx.

לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ

זה לא עזר כי לא יצרת בלאגן אמיתי תעשה הרג תעשה חצי מהאזרחים שם חסרי בית תראה שהם יעשו מהפך הם לא יתנו שיירו טילים מהשכונות שלהם אם הם יידעו שהם יהיו עוד 20 דקות חסרי בית.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tiger צפיה בהודעה
    זה לא עזר כי לא יצרת בלאגן אמיתי תעשה הרג תעשה חצי מהאזרחים שם חסרי בית תראה שהם יעשו מהפך הם לא יתנו שיירו טילים מהשכונות שלהם אם הם יידעו שהם יהיו עוד 20 דקות חסרי בית.
    זה בדיוק מה שהם רוצים. מבחינתם שכל התושבים ימותו... חח הפכנו את זה לדיון אחר לגמרי

עוד אין לך MCITP ?!

לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ

הדיון הזה עסוק באוזלת היד וחוסר האכפתיות של הממשלה בהנהגות של אולמרט.

ThE
    אורח

כל העולם במילא שונא אותנו בגלל שהם בוכים בתקשורת שאנחנו פוגעים להם בילדים. שאר המדינות הכל כך מפותחות והומניות בוחרות למה להקשיב ולמה לא, שונאים אותנו בכל מקרה אז אם המצב כבר ככה בוא נסיים את הסיפור הזה וזהו, למה זה הגיוני שמדינה תשמור על איפוק ולא תחזיר רק בגלל שאר העולם רוצה? שיזדיינו.

אגב על הזין של אולמרט תושבי שדרות מה שמעניין אותו כרגע זה איך לצאת מכל הפרשיות שהוא נכנס אליהם. ממש ממש לא אכפת לו אם כמה אזרחים לא חשובים ולא מעניינים משדרות ימותו, זה נשמע כואב אבל אין מה לעשות הביטחון שלנו לא מעניין אותו כרגע אלא רק התחת שלו.
    נערך לאחרונה על ידי ThE; 22-06-2008 בשעה 17:59.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,858 | הודעות: 8,173,445 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect