|
|
!!=\
לא יודע אבל זה משוכלל מאוד וחדיש ביותר!
אם היו לנו כאלה דברים היינו מגיעים הרבה יותר רחוק אחי!
אבל מה ישראל יודעת כבר לייצר ולמכור כדי להשיג כסף?
מלח ישראל יכולה רק לייצר מלח למכור ולקבל קצת כסף חחחחחחחחחחחחח מכל הדברים בעולם דווקא מלח!
שמעתי על החרא הזה... זה נשמע בן זונה ובאמת שאני לא מבין למה לישראל אין כזה.
אגב שמעתי שבכלל ישראלים פיתחו אותו :\
בכל מקרה, ארה"ב לא תמיד מסכימה למכור לנו כלים (כמו ה f-22 למשל), יכול להיות שגם זה המקרה.
mayboy1, תעשה לי טובה, זה פורום של אנשים בוגרים שמור את התגובות המטומטמות חסרות ידע שלך לעצמך.
ישי התותח
תגיד אם הסרטון לקוח מישראלי וואפן איך אין לישראל דבר כזה? O_O מוזר..אבל לפי מה שאני יודע יש טכנולוגיה דומה לזה, שגם מיירטת טילים באוויר.
פעם שמעתי שישראל התחילה פיתוח של דבר כזה וארה"ב הפסיקה את המימון בגלל האגו המסריח שלהם.
ישי התותח
אל תזיינו תמוח, לא כל דבר של ישראל אתם יודעים.
תתפלאו אבל אני חושב שזה סיכוי גדול שכן יש לנו את זה..
והטמבל שאמר שאנחנו מוכרים רק מלח?? חחח חביבי, אתה לא יודע כלום![]()
מי שאמר שאנחנו רק מוכרים מלח ממש אידיוט, תעשו לו טובה ותמחקו את התגובה.
אני יודע שמערכת כיפת הברזל שעובדים עליה עכשיו הוא מבוססת על טילים ולא יעילה נגד פצמרים, מה גם שכל טיל שנועד להוריד קאסם ב2000$ עולה 40000$
Boom Shankar, תוריד את מחיר הקסאם ותגדיל את מחיר הטיל :\ לצערי זה המצב.
HighDeath, אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאם לישראל היה דבר כזה, שדרות לא הייתה סובלת כל כך, מסכים איתי כאן?
ישי התותח
בתקופה האחרונה המציאו בישראל מין ציפוי גומי שנועד להגן מפגיעות של קסאמים הראו איך מצפים לבני פלקל ומפציצים אותם בקאסם, הציפוי נמצא בצד הפנימי של הבית, ככה שהצד החיצוני של הבית יתפרק לגמרי, הציפוי יבלום את ההדף, הלבנים יתרסקו תיווצר מין "בועה" מההדף של הפיצוץ אבל הגומי לא יקרע ומה שיהיה בתוך הבית לא יקבל כלום מההדף, המחיר של ציפוי קיר בדבר כזה עולה 1000 לפי מה שאני זוכר, אולי אני אמצא לינק רגע.
אני זוכר שלפני כמה שנים ראיתי תוכנית על זה וזה בשלבי פיתוח...
אם אני זוכר נכון יש בזה מעורבות ישראלית וארה"ב וכמו שאמרו פה לא כול דבר ארה"ב מסכימה להביא לנו כי הם זונות ורוצים שהם יהיו בTOP העולם.
אני באמת לא יודע למה לא משתמשים בזה ובמקרה והמכשיר הזה פועל ועובד טוב כמו שמראים בסרטון למרות שזאת יכולה להיות הדמיה אנחנו לו יודעים...
ראיתי הדמיות שנראות כאילו זה במציאות אז לכו תדעו...
אני חושב שזה עדיין בשלבי פיתוח...אני זוכר אמרו פעם בתוכנית הזאת שזה יסתיים ב2010 אם לא יותר(אני חושב שאפילו יותא בגלל שהטכנולוגיה פה מאוד גבוהה ובעיתית) אני כבר לא זוכר במדויק
זכור לי שזה לא גומי זה מין ספריי מיוחד כזה שמרססים על כול הבית או משו כזה וזה וברגע שטיל מגיע זה הספרי הזה או מה שזה לא יהיה בעל חומר כימי שמנטרל את הפיצוץ או את הטיל או משו כזה לא יודע בדיוק אבל זה דבר קטלני ביותר!
ואין ספק שהמחיר שלו יקר מאוד!!!
ואם אני זוכר נכון המחיר הוא למטר מרובע..ומטר מרובע אחד יקר מאודדדדדדדד
נערך לאחרונה על ידי MuLtI-FoCaL; 21-06-2008 בשעה 18:39.
כיפת הברזל לא מיועדת בכלל נגד קאסמים היא נועדה להגן על דברים אחרים חשובים.
ולמה שישראל תקנה את המערכת ליזר איזה שימוש יש לזה בכלל? שדרות אל תצחיקו אותי הממשלה לא שמה זין.
אין צורך בזה כי כל טיל עולה טונה כסף ולשגר טיל כזה על קאסם מסריח פשוט לא שווה את זהעכשיו בפיתוח מערכות זולות יותר
חביבוש דווקה הנאטוליס הזאת המערכת לייזר נחשבת להכי זולה ויעילה שיש.
כמו כן יש מערכת אמאריקאית שהם משתמשים בה בעיראק גם מאותה סיבה ומערכת גם מאוד זולה ונוחה לפריסה המערכת הינה מבוססת על תותח וולקון אם אני לא טועה ויש לה אחוזים של 80 אחוז מערכת מאוד נחמדה סה"כ אבל הממשלה החליטה לא לקנות אותה פתרונות כיום יש.
זאת אחת מהמערכות שנבחנו נגד הקסאמים
בסוף נבחרה מערכת אחרת
ישראל השקיעה חלק מהכסף שהיה דרוש ע"מ לייצר את זה
וכמו שטייגר אמר קוראים לה נאוטילוס