אין מבצ ! אני אותה לא שוכח לא שחחכתי שנתיםם סבלתי? לא לחינם היא עוד תיהיה שלי D: אני בטוחח!!!!! אוטויי כמה שאני אוהב אותה..![]()
אין מבצ ! אני אותה לא שוכח לא שחחכתי שנתיםם סבלתי? לא לחינם היא עוד תיהיה שלי D: אני בטוחח!!!!! אוטויי כמה שאני אוהב אותה..![]()
|
|
אז תעשה משהו יא אנוני מינוס
תכלס גם לך מגיע מכות על זה שאתה לא עושה כלום
חכה אני בא אלייך
חחחחח סתם צחקתי
אתה לא מכיר תקטע של הכרטיסיות?
כנס לשוקס של נתי זה יסביר לך הכל
אנונימי אתה מעצבן אותי.
"החבר הכי טוב שלי" אבל אתה מלכלך עליו (מלכלכך עליו.. אתה פשוט מתעצבן, זה מובן), מקלל אותו, מת שיפרד מחברה שלו - האקסית שלך, מה אתה עוד רוצה שנגיד לך?
כאילו פאק, הוא לא חבר טוב שלך, הוא לא חבר שלך בכלל אם הוא עשה לך כזה דבר, מה אתה שפוט שלו שאתה נהיה חבר טוב שלו אחרי מה שהוא עשה לך? אתה צריך לא לדבר עם בנאדם כזה, שידע שאתה אוהב אותה ונישק אותה, הייתי רוצח אותו.
ובמקום זה אתה הילד הטוב, זה שמנחם את המניאק שתקע לך סכין בגב, שאומר לו שיחזור אליה ברצון שאתה לא רוצה שהוא יחזור אליה, חאלס כבר עם הצביעות ותראה לו מי אתה באמת, תגיד לו ת'אמת בפנים, שעיצבן אותך הקטע המסריח שהוא עשה לך, שהוא מת שהם יפרדו כי אתה יודע שלא מגיע לה אחת כמוהו, מי הוא בכלל?
תתחיל לגדל ביצים בנאדם..
סתם שאלה...שהוא אומר "התמונה שלכם לא יוצאת לי מהראש"
למה אתה לא אומר לו, בונא יא בן זונה! בגדת בה מליון פעם ואתה זוכר לה על משהו שלא קרה?!
יעני...הכל סובב סביבם, אתה נחמד מידי, אתה מת על חבר שלך, אני מטורף על חברה שך, אבל אחי...אתה צריך להראות לחבר שך הזה שלא ככה עושים, אתה בוגד חבל, לא תופסים אותך הרווחתה, אבל לבכות על זה שהיא אולי בוגדת בך? זה יותר מידי
אחי
אני הולך לחברה שלך לשעבר
משפריץ לה בפנים ואחרי זה בא לפוצץ לך תחבר
איך אני?
נערך לאחרונה על ידי עידו123; 04-07-2008 בשעה 03:10.
יש משהו במה שאתם אומרים אבל שוב אני מפחד שהיא תידע שנאי אוהב אותה ושוב תתרחק משהו שאני עובד עליו כבר כמה חודשיים טובים :X