קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] איך לדעתכם תגיב החבורה שאיציק חי ??
    על ידי DonTouch בפורום עספור
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-10-2011, 15:01
  2. [דיון] איך לדעתכם אורנה תגיב ?...
    על ידי שועל סגול בפורום הבורר
    הודעה אחרונה: 27-01-2010, 22:09
  3. [שאלה] איך המפרט לדעתכם
    על ידי levyvista בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-11-2008, 19:19
  4. [שאלה] איך הלוח אם הזה לדעתכם ?
    על ידי The Rap Man בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 28-11-2007, 00:06
  5. [שאלה] איך נכנסים לטורנט ישראל
    על ידי ~HaGaY~ בפורום שיתוף קבצים
    הודעה אחרונה: 08-09-2007, 19:18
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 42

[שאלה]איך לדעתכם ישראל תגיב אם איראן תירה טילים כימים עלינו? - עמוד 2

אני חושב שבמקרה שאיראן תשגר טילים לעבר ישראל יש שלושה אפשרויות ליום שאחרי הפצצה באיראן וזה בהתאם לפגיעה בישראל

1) במקרה ששיהאב האיראני יתגלה ככשלון (בעזרת השם) ומעט מאוד טילים יפגעו בישראל יחסית (לאיראן מוערכים בין 50-100 טילי שיאהב 3 שמוסגלים להגיע לישראל +נשיאה של ראשי נפץ לא קונבנציונלים), הטילים האלה מונחי גי' פי אס ולכן הם כניראה יפגעו במדויק יחסית אבל אין לדעת ... מה שכן עם כזה ארסנל קטן יחסית של טילים בליסטים איראן תנצל את זה לפגיעה בבנק מטרות שהכינה מבעוד מועד לא צריך להיות מצביא גדול כדי להבין שכניראה וזה כולל את הכור בדימונה בטח כמה בסיסי צה"ל וכמה תחנות כח (אני נמנע מלהוסיף דברים שבספק, מי צריך לתת להם רעיונות עכשיו) ככה שהפגיעה האזרחית לפי דעתי לפחות תהיה קטנה (שוב יחסי). כאן לדעתי ישראל לא תגיב ותתן לאיזור להרגע

2) שאיראן לא "תאכזב" עם הטילים המונחים שלה ותמטיר פה מטר של בערך 100 טילים שמתוכם נגיד 70% פגועים והם קונציונלים -זה לא אומר שזה סבבה אם זה קונבציונלי כי מדובר בטיל עם כמו חומר נפץ שיכולה למחוק בלוק של בנייני מגורים אבל תמנע מפלישה אווירית או ימית ובעצם תתנהג כמו סדאם חוסיין אבל עם פגיעה מאסייבית יחסית בישראל בנוסף חיזבאללה ילהיט את הצפון , החמאס את הדרום וסוריה תמנע מלהתערב באופן ישיר. כאן לדעתי התגובה של ישראל תהיה חזקה אך לא הרסנית ישראל לדעתי תשגר טילי שיוט מונחים (יריחו) למטרות אסטרטגיות באיראן ובעצם תביא את איראן למצב של לבנון אחרי מלחמת לבנון השניה... מצב כזה יגרום למערכה ארוכה נגד ישראל פיגועים רבים בעולם ואם משטר האייתולות לא יפול יעלה משטר חזק וקיצני יותר שירצה לנקום בישראל.

3) תגובה איראנית בהתאם לאיומים שכוללת מתקפה כוללת על ישראל הפצצה בנשק כימי , מי יודע אולי פלישה אווירית למרות שהסיכוי לזה מאוד מאוזד קטן, בנוסף לכל סוריה חיזבאללה והרצועה ינצלו את המצב ונעמוד בעצם למלחמות עבר של ישראל בכמה חזיתות , הדבר יגרום לתגובה חריפה של ישראל שתשמש בעצמה בנשק כימי או ביולוגי על איראן ואולי אפילו גרעין , אני מאמין שהסבירות שנגיע לכזה מצב היא נמוכה מאוד כי האירנים לא מטומטמים לגמרי הם יודעים שאם הם ידחקו את ישראל לפינה ישראל תמחק את טהרן ואף אחד לא יסכים לסכן 13 מיליון איראנים בטהרן וסבביתה, את ההשלכות של מלחמה כזאת אף אחד לא יכול לתאר....

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי (^^) צפיה בהודעה
    אני חושב שבמקרה שאיראן תשגר טילים לעבר ישראל יש שלושה אפשרויות ליום שאחרי הפצצה באיראן וזה בהתאם לפגיעה בישראל

1) במקרה ששיהאב האיראני יתגלה ככשלון (בעזרת השם) ומעט מאוד טילים יפגעו בישראל יחסית (לאיראן מוערכים בין 50-100 טילי שיאהב 3 שמוסגלים להגיע לישראל +נשיאה של ראשי נפץ לא קונבנציונלים), הטילים האלה מונחי גי' פי אס ולכן הם כניראה יפגעו במדויק יחסית אבל אין לדעת ... מה שכן עם כזה ארסנל קטן יחסית של טילים בליסטים איראן תנצל את זה לפגיעה בבנק מטרות שהכינה מבעוד מועד לא צריך להיות מצביא גדול כדי להבין שכניראה וזה כולל את הכור בדימונה בטח כמה בסיסי צה"ל וכמה תחנות כח (אני נמנע מלהוסיף דברים שבספק, מי צריך לתת להם רעיונות עכשיו) ככה שהפגיעה האזרחית לפי דעתי לפחות תהיה קטנה (שוב יחסי). כאן לדעתי ישראל לא תגיב ותתן לאיזור להרגע

2) שאיראן לא "תאכזב" עם הטילים המונחים שלה ותמטיר פה מטר של בערך 100 טילים שמתוכם נגיד 70% פגועים והם קונציונלים -זה לא אומר שזה סבבה אם זה קונבציונלי כי מדובר בטיל עם כמו חומר נפץ שיכולה למחוק בלוק של בנייני מגורים אבל תמנע מפלישה אווירית או ימית ובעצם תתנהג כמו סדאם חוסיין אבל עם פגיעה מאסייבית יחסית בישראל בנוסף חיזבאללה ילהיט את הצפון , החמאס את הדרום וסוריה תמנע מלהתערב באופן ישיר. כאן לדעתי התגובה של ישראל תהיה חזקה אך לא הרסנית ישראל לדעתי תשגר טילי שיוט מונחים (יריחו) למטרות אסטרטגיות באיראן ובעצם תביא את איראן למצב של לבנון אחרי מלחמת לבנון השניה... מצב כזה יגרום למערכה ארוכה נגד ישראל פיגועים רבים בעולם ואם משטר האייתולות לא יפול יעלה משטר חזק וקיצני יותר שירצה לנקום בישראל.

3) תגובה איראנית בהתאם לאיומים שכוללת מתקפה כוללת על ישראל הפצצה בנשק כימי , מי יודע אולי פלישה אווירית למרות שהסיכוי לזה מאוד מאוזד קטן, בנוסף לכל סוריה חיזבאללה והרצועה ינצלו את המצב ונעמוד בעצם למלחמות עבר של ישראל בכמה חזיתות , הדבר יגרום לתגובה חריפה של ישראל שתשמש בעצמה בנשק כימי או ביולוגי על איראן ואולי אפילו גרעין , אני מאמין שהסבירות שנגיע לכזה מצב היא נמוכה מאוד כי האירנים לא מטומטמים לגמרי הם יודעים שאם הם ידחקו את ישראל לפינה ישראל תמחק את טהרן ואף אחד לא יסכים לסכן 13 מיליון איראנים בטהרן וסבביתה, את ההשלכות של מלחמה כזאת אף אחד לא יכול לתאר....
    אם הם משמידים את הכור בדימונה לא נצטרך להגיב בצורה קשה? תהיה נשורת גרעינית הרבה ימותו אני חושב ואם אני נמצא בחנייה תת קרקעית שתי קומות מתחת לאדמה זה יכול(שיאהב) לדעתך להשמיד את החנייה?..

תראה דבר ראשון תהיה בטוח שהכור בדימונה ובטח ובטח שראשי הנפץ הגרעיניים בדימונה מוגנים היטב כמה קילומטרים טובים מתחת לאדמה (אם הם בכלל נמצאים בדימונה), ככה שטיל בליסטי קונבציונלי לא בהכרח יפגע בצורה כזאת שתהיה פה נשורת גרעינית..

ובקשר לשאלה שלך אני לא מומחה לחבלה וכאלה אבל אני מעריך שטון וקצת של חומר נפץ מרסק (חנ"ם) שמורכב על טילים מסוג זה ישמיד גם את 12 קומות מתחת לאדמה אם הפגיעה תהיה ברדיוס קרוב לביניין.

אמאלה ידעתי שהאשכול הזה יהיה קטסטרופה...

מצטער שאני הורס לכם את הכיף אבל לאף אחד ממכם אין מושג מה היכולת של ישראל.
    יכול להיות שישראל תספיק לשגר אטום עוד לפני שישגרו את הנשק הכימי בגלל מודיעין שיש לנו.
    יכול להיות ש...
    ויכול להית ש..........
    ויכול להיות ש..................
    אבל אף אחד מאיתנו לא יודע באמת מה הולך, חבל על הויכוחים הסתמיים האלה.

אני לא נועל סתם כי אני רואה שאתם נהנים אבל תאכלס סתם ביזבוז אנרגיה.

ישי התותח

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    אמאלה ידעתי שהאשכול הזה יהיה קטסטרופה...

מצטער שאני הורס לכם את הכיף אבל לאף אחד ממכם אין מושג מה היכולת של ישראל.
    יכול להיות שישראל תספיק לשגר אטום עוד לפני שישגרו את הנשק הכימי בגלל מודיעין שיש לנו.
    יכול להיות ש...
    ויכול להית ש..........
    ויכול להיות ש..................
    אבל אף אחד מאיתנו לא יודע באמת מה הולך, חבל על הויכוחים הסתמיים האלה.

אני לא נועל סתם כי אני רואה שאתם נהנים אבל תאכלס סתם ביזבוז אנרגיה.
    עם היכולת הזאת וכישרון ההנהגה, אין ספק שבמלחמה האחרונה ניצחנו.

משתמש מכור
    שם פרטי
    צחי
    לייקים
    0
    נקודות
    359
    משפט מחץ
    הרוב לא תמיד צודק בדרך כלל הוא מטומטם

חוששי שתפרוץ מלחמה הרבה לפני שהם ייסיימו
    ~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
    ~~מוות ל"ערכים"!~~

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    גולני-כי הגהנום בשיפוצים

זה לא משנה מה הם יירו עלינו
    אנחנו לא מוכנים לזה
    ולצערי כולנו נוכח על זה שהחץ הוא כשלון טוטאלי
    לא רק שכמות טילי החץ שלנו קטנה ברבה ממה שהם יירו עלינו
    גם הסבירות שהוא ישמיד שיהאב היא לא כל כך גדולה(אם מכניסים את הנתון שהם יירו מטחים דיי גדולים של שיהאבים-10 טילים ויותר) מרבית הטילים ייפלו
    ואם הם יירו בתוך המטח הזה אפילו רק 2 טילים ביולוגים\כימים גרעינים במקרה הכי גרוע- תהיו בטוחים שאחד יפגע במטרה

משתמש מכור האוואטר של Marco
    לייקים
    0
    נקודות
    35

מצחיק אותי שאנשים פה מתייחסים לאיראן כמו לעיראק. איראן היא לא כמו עיראק!!
    היא מדינה עם צבא ענק ועצום ואמצעים טכנולוגיים מתקדמים ועם השקעה מאסיבית של כספים לארגון הצבא שלה, לא סתם היא כבר מסיימת פיתוח נשק גרעיני.
    יהיה קשה מאוד לשלוח טילים אליה ולבצע פעולות אוויריות מ2 סיבות עיקריות:
    א. יש לה מנגנון הגנה ליירוט טילים, ותיהיו בטוחים שהכורים הגרעיניים שלהם מוגנים היטב.
    ב. אין מספיק דלק בשביל לנסוע לכזה מרחק גדול, מישראל עד לאיראן, כלומר שליחת טילים מישראל איננה אופציה בכלל כולל מטוסים שבאים מישראל..
    אבל מי כמוני יודע, בטח יש תוכניות התקפה יותר טובות..

אנשים תחשבו קצת על הצד השני, אל תזלזלו באיראנים.
    בקיצור, מצבנו לא טוב אם איראן תסיים להעשיר את האורניום..

ציטוט נכתב במקור על ידי Marco צפיה בהודעה
    היא מדינה עם צבא ענק ועצום ואמצעים טכנולוגיים מתקדמים ועם השקעה מאסיבית של כספים לארגון הצבא שלה, לא סתם היא כבר מסיימת פיתוח נשק גרעיני.
    א. יש לה מנגנון הגנה ליירוט טילים, ותיהיו בטוחים שהכורים הגרעיניים שלהם מוגנים היטב.
    ב. אין מספיק דלק בשביל לנסוע לכזה מרחק גדול, מישראל עד לאיראן, כלומר שליחת טילים מישראל איננה אופציה בכלל כולל מטוסים שבאים מישראל..

הצבא שלהם באופן כללי הוא פג תוקף חיל האוויר שלהם הוא מתקופת השאה שלפני המהפכה האסלאמיסטית חוץ מטילים הם לא יכולים לעשות לנו כלום וגם כמה הם מדויקים אני לא יודע
    לדעתי גם צריך להוריד עליהם טיל גרעיני דרך צוללת דולפין אי אפשר להוכיח שזה אנחנו אם נעשה את זה
    נערך לאחרונה על ידי football98; 07-07-2008 בשעה 19:20.

המטוסים שיש לנו כיום יכולים לטוס לאיראן וחזרה ללא תדלוק.

ישי התותח

football98, איך הגעת למסקנה שיש לישראל צוללות גרעיניות?

ישי התותח

לייקים
    0
    נקודות
    35

נניח שגם המטוסים יכולים להגיע לשם, אתם חושבים שאין להם מנגנון נ"מ?
    תיהיו בטוחים שיש להם שרשרת הגנה מפני מטוסים...
    המדינה הזאתי בעת סיום פיתוח נשק גרעיני, אתם חושבים שהם לא השקיעו כסף בשביל להגן על כל זה?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    2
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    אקונה מטטה...

בבקשה שמישהו ינעל את האשכול המטומטם הזה כברררררררררררררררררררר
    מי בכלל אמר שיש לאיראן כור גרעיני והם ממש קרובים לפיצוח הקוד לפצצת אטום? אוליי הם ממש רחוקים..
    ואוליי הם עובדים על השניה כבר...
    דיי כבר..אתם מדברים שטויות כי תאמינו לי שאת כל מה שאתם אומרים..אמרו הרבה לפניכם..אנשים שיודעים הרבה יותר מאיתנו..ACK...זה הזמן לנעול

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    גולני-כי הגהנום בשיפוצים

אחי קח תצמך ודפוק תראש בקיר
    האפשרות לשלוח טילים מישראל לאיראן היא אפשרית ויותר מזה - ישראל יכולה לירות טילים על סין אפילו (לפי הטווח של יריחו 3) ותאמין לי שאנחנו כן יכולים להגיע לאיראן עם המטוסים-בדיוק כמו שעשינו שהרסנו תכור הקטן והחמוד של סאדמי מאמי
    וסמוך על הטייסים שלנו - עוברים תהכשרה הכי טובה בעולם ואחלה אנשים
    המטוסים שלנו מתקדמים מאוד ויכולות חיל האויר שלנו ידועות בכל העולם(ובכלל יכלותיו של צה"ל-למרות שתדמיתו נפגע קשות במלחמה האחרונה)
    זוכר את התקיפה המסווגת בסוריה בספטמבר? אני אגיד לך שהיה להם בדיוק את אותן מערכות נ"מ כמו לאיראן והמטוסים חזרו שלמים

לייקים
    0
    נקודות
    35

ציטוט נכתב במקור על ידי עידו123 צפיה בהודעה
    אחי קח תצמך ודפוק תראש בקיר
    האפשרות לשלוח טילים מישראל לאיראן היא אפשרית ויותר מזה - ישראל יכולה לירות טילים על סין אפילו (לפי הטווח של יריחו 3) ותאמין לי שאנחנו כן יכולים להגיע לאיראן עם המטוסים-בדיוק כמו שעשינו שהרסנו תכור הקטן והחמוד של סאדמי מאמי
    וסמוך על הטייסים שלנו - עוברים תהכשרה הכי טובה בעולם ואחלה אנשים
    המטוסים שלנו מתקדמים מאוד ויכולות חיל האויר שלנו ידועות בכל העולם(ובכלל יכלותיו של צה"ל-למרות שתדמיתו נפגע קשות במלחמה האחרונה)
    זוכר את התקיפה המסווגת בסוריה בספטמבר? אני אגיד לך שהיה להם בדיוק את אותן מערכות נ"מ כמו לאיראן והמטוסים חזרו שלמים
    נשמה שלי, איראן היום היא לא כמו עיראק בשנות ה-80.
    מה אתה טמבל? נראה לך שאחרי 20 שנה הם לא השתכללו ועוד אחרי שרוב התקציב שלהם הולך לביטחון ותחום הצבא?!
    אתה חיי בסרט. אני לא מזלזל בטייסים אבל אני גם לא מזלזל באיראן..

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,989 | הודעות: 8,173,576 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect