|
|
^^ אכן.
דניאל צודקת...
אני גם ככה כותבת רק כשאני עצובה/עצבנית
אז למה לא לכתוב בכלל?
ומי שכתב לתפוס אותו לשיחה...
חח אם זה היה פשוט כל כך...
כשאתה מזיין את החברה שלך, אתה מזיין את החבר של החברה שלך,
ואז אתה מזיין את החברה של החבר של החברה שלך,
ואז אתה מזיין את החבר של החברה של החבר של החברה שלך,
ואז אתה מזיין את החברה של החבר של החברה של החבר של החברה שלך.
ואז אתה מגלה שזיינת את בר-כוכבא על הדרך ואפילו לא ידעת O:
מרגש.. אבל קצת דבילי לכתוב את זה פה..\=
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
יש חיסון מאהבה, לא תרופה
נעעעעעעעעעעע
מי שרוצה חיסון שיזיין את האחות של חברה שלו
או שיחכה עד שמישהי תזרוק אותו והוא לא יצליח לאכול לשתות ולישון מרוב דיכאון ( כמו נמושה, כמו שאני הייתי חח )
חחח שתקי כבר מה נהיה
אולי זה ישמע קצת הומואי... אבל אשכרה גרמת לי להזיל דמעה.
גם חברה שלי כתבה עלי משהו בסגנון באחת התקופות הכי קשות שלנו... ישמצב אני אפרסם, אם היא תרשה.
*עריכה*
היא הסכימה, הנה זה:
אני יודעת שאני אמורה לשנוא אותך ..
ואני אכן משתדלת, אך, עליי להודות לך, על ..
רגעי התשוקה המועטים שחלקנו. ולאו דווקא תשוקה פיזית, אלא השתוקקותו של ליבי, שהזדקק בצימאון מטורף לנשיקה סוערת, או לחיבוק שבער מלהט הרגשות ..
תודה על מילים מרגשות ומרות כאחד.
מרגשות עם שום חטאן הנפלא לדחוף אותי להזיל דמעת אושר לצליל פעימות ליבי, ומרות על שום היותן חסרות חיים, חסרות תוכן, חלולות ודוקרות כשאני מריצה את עיניי וקוראת בקול שבור : "אני מטורף עלייך" ומאלצת את עצמי לחשוב במעין הנאת כאב חולנית, שאילו דברי שקר שאמרת ותו לא..
תודה לך גם, ילד שכבר אינו שלי, על שאילצת אותי להישבר בפניך, לחשוף את מכאוביי הכמוסים ביותר ולהרגיש, לרגע מסוים ונדיר, שאני יצירתו הייחודית של אלוהיי, שבעיניך אני השלמות והיופי ושאינך מסוגל להסיט את עיניך ממבטי המהפנט כי גם אתה , כמוני, היית נבלע בעיניי ושוקע לתוך עולמה המסתורי של נפשי – שברבות הימים נכספה לנוכחותך, לאהבתך כמו ליבי, שעליו נחרט לא רק שמך אלא הרגע בו התמוטטתי בסבל אילם והלכתי - ובראשי עדיין ברורה התמונה בה אחזת בידך החמה אצבע רועדת שהתנתקה מבלי מחשבה נוספת, ורגליי נשאוני הרחק מרגשותיי, הרחק מאהבתי, הרחק ממך לתוך מלכודת הבדידות והייאוש שגם אתה, ילד נערץ, עזרת לטמון כנגדי..
אך האהבה גברה על המרירות והטינה, אם אכן זו אהבה.
אחרת, איך אני אסביר את הכוח הדוחף אותי לכתוב באישון לילה שורות רוויות תשוקה וגעגועים – שורות המוקדשות לך, ילד נערץ שלי, שמי ייתן ולעולם לא תקרא אותן, כפי שאני לא אשוב להרהר בך, ותחלוף לך מליבי כפי שאני הייתי שלב חולף בלבד בחייך ...
נערך לאחרונה על ידי CoreOxide; 15-07-2008 בשעה 01:08.
ווואוו ...אלוהים את כזאת חחמודה !
קיבלתי צמרמורות בגוף !
בקשר לבחור הזה ,הוא שבר לך את הלב ,הוא זרק אותך ,הוא בגד בך
מאמי ,עזבי לא ייעזור אם תמשיכי לשקוע בתוך הבעסה של עצמך ..תנסי גם את להמשיך הלאה ,כמה שזה קשה..
תקשיבי ,אני לא יודע אם זה דומה אבל נפרדתי לפני פחות מחודש מהאהבה של החיים שלי,פשוט ילדה מדהימה שאין הרבה כמוה,פגעתי בה ושילמתי ת'מחיר ולא ייעזור כלום אנחנו לא נחזור .
הייתי מבועס אחושרמוטה יום -יומיעם והחלטתי שדיי ,למה כל הבעסה ?!אין מה לעשות חייבים להמשיך הלאה !
אמ..תראי אם בא לך לדבר או משוו אני באיי סי 438738801 או מסנג'ר
matanz15@hotmail.com
ואם לא ,לא נורא העיקר שתרגישי יותר טוב ,תעדכני אותנו מאמי אני עוכב =]
מזה שיר כפרה? לא הבנתי אבל רואים שזה יצא מהלב עם אתה רוצה לדבר דברי איתי בפרטי
כשאתה מזיין את החברה שלך, אתה מזיין את החבר של החברה שלך,
ואז אתה מזיין את החברה של החבר של החברה שלך,
ואז אתה מזיין את החבר של החברה של החבר של החברה שלך,
ואז אתה מזיין את החברה של החבר של החברה של החבר של החברה שלך.
ואז אתה מגלה שזיינת את בר-כוכבא על הדרך ואפילו לא ידעת O: