מה אתה לא מבין?! למה אתה לא רואה?! אתה החיים שלי! אתה הכל! אני נשבעת! לא אהבתי אף אחד כמוך בחיים! אני לא חושבת שאתה הרכוש שלי, ואני יודעת שאין לי זכות לנסות להרחיק אותה ממך, אבל אתה לא מבין שהייתי נואשת? שאני אוהבת אותך? שזה מאיים שאתה מוקף בכל ה... פרוצות האלה שלך?
אתה לא יכול להגיד לי "לא אמרתי לך כלום כשאת היית איתו," כי זה לא אותו דבר... אתה זרקת אותי! וזה היה משפיל וכואב.. ואני עוד פה ואני עוד מחכה לך, כבר יותר משנה!
אתה רגיש ומתוק ונפגע בקלות, וזה אולי מה שאני הכי אוהבת בך... ולא הייתי מנסה לפגוע בך בחיים... אז למה אתה פוגע בי? למה אתה מתעלל בי ככה? למה אתה עושה לי את זה?
אמרתי לך פעם, פעמיים, מיליון פעמים. אני אוהבת אותך. אני לא מבקשת שתאהב אותי בחזרה, אבל לפחות תעריך אותי...
נתתי לך הכל, את ההתאהבות הראשונה, את המבט הראשון, את התמימות שלי... את הלב שלי. נתתי לך אותו שלם. למה החזרת לי אותו מרוסק? למה לא שמרת לי עליו כמו שביקשתי?
מה קרה לילד המיוחד עם העיניים המיוחדות, העיניים העצובות האלה שנפלתי לתוכן אלפי פעמים? מה קרה לילד היפה הזה, עם הפה הרך והוורוד? מה קרה לך? מה נהיית? למה השתנית? לא האמנת לי שאני אוהבת אותך... עכשיו, אחרי שהפכת לסיוט שלי, ואני עוד אוהבת אותך, עכשיו אתה מאמין? אתה מאמין לי עכשיו?!
למה אתה שותק?

ציטוט ההודעה

...