הבנתי שאתה במצב רוח מסריח
אחינו קנה בירה ( באלטיקה 5 תכפיל ב 10 ) ותקח חברה איתך לים
הבנתי שאתה במצב רוח מסריח
אחינו קנה בירה ( באלטיקה 5 תכפיל ב 10 ) ותקח חברה איתך לים
|
|
כותרת הודעתך מיד משכה אותי להיכנס.
אך האמת היא שלא הטמעתי בקריאת כל הודעתך, אלא רפרפתי.
הספיק לי לקרוא חלק מהתשובות של המגיבים, אלה שהזדהו, אלה שנתנו עצות ואלה שלא ידעו כל כך כיצד לעזור לך.
עבורך, ועבור כולם, חשוב לי שתדעו כי הבעיות והצרות אותם אתם חווים בגילאים אלה, מלווים כל מתבגר ומתבגרת ברחבי העולם כולו וכי יש פתרון לבעיותיכם!
אני יכול להציע לכם פתרון בשם אימון אישי בעזרתו תוכלו להכיר את עצמכם, להגדיר את מטרותיכם ולסמן לעצמכם מסלול שיעזור לכם להיות שלמים ומאושרים עם עצמכם.
צירפתי לכם קישור ישיר שיסביר לכם מהו בדיוק אימון אישי , כיצד הוא מתנהל, ומה אפשר להשיג בעזרתו.
המון בהצלחה!
חחח אתה לא צריך שום פסיכולוג זה טבעי ואתה תעבור את זה
קשה לי להגיד אם אני לא ממש מיישם את זה אבל אולי תנסה אתה
תחפש עבודה ותתחיל להיות עצמאי ולא תלוי בהורים שלך בכסף... תרגיש חופשי. תעשה מה שאתה רוצה ביציאות אם אתה רוצה לדבר עם אנשים שאתה לא מכיר, להתחיל עם בנות, להשתכר להסתובב סתם ולעשות צחוקים...
ותקבל את הרע בטוב.
תקבל את הדכאון ותבין למה אתה בדכאון ואז אולי יהיה לך יותר קל לצאת ממנו
נערך לאחרונה על ידי tripz; 19-07-2012 בשעה 22:37.
היי,
לא כל כך הבנתי עד עכשיו מה כל כך מעציב אותך, אבל מה שאני כן יכול להגיד זה שאתה מושפע מהסביבה שלך ומהחברים שלך ואם אתה אומר שהם כולם ממורמרים אז יכול להיות שאתה מושפע מהם. אני אגיד לך יותר מזה שדיכאון מזין את עצמו, ככל שאתה תהיה שקוע בדיכאון שלך ככה אתה תהיה יותר עצוב ומדוכא.
עד כמה שזה קשה אתה חייב לצאת מהשגרה הזאתי, תקום בבוקר ותהיה ספונטני עם חיוך על הפנים, פשוט לכריח את עצמך לחייך ולהאמין שכיף לך. ואני מבטיח לך שאתה גם תבין שלא כל כך רע לך אחרי שתעבור את התקופה הזאתי.
לצען האמת גם אני שותה אלכהול ואני לא מאמין שיש בזה דבר רע כל כך (כל עוד זה לא בכמויות אדירות). אבל הנקודה היא שאם אתה שותה אז תשתה בשביל להנות לא בשביל להעביר את הזמן כי כואב לך ועצוב לך. זה סתם בזבוז של זמן, כסף והכבד שלך.
עכשיו לגבי הלימודים, אם אתה מודע לבעיה שלך אז תתחיל לקחת את עצמך בידיים, מתחילה שנה עכשיו, תלמד כמו שצריך ולנסה להשלים כמה שיותר בגרויות. יש הרבה שמשלימים אחרי צבא אבל זה סיפור אבל אנ מאמין שאתה תהיה בסדר!
בהצלחה גבר!
ואו ואו שום סמים, כדורים ושום אלכוהול זה רק מחמיר דברים!
שמע אתה צריך להיות יותר שמח ובאמת מה שיגרום לך להרגיש יותר טוב זה מוזיקה, כן כן מוזיקה תתפלא
זה דבר שמאוד משפיע, גם תמצא תחביבים לא קשים במיוחד כמו חדר כושר, נגינה, אומנות לחימה וכו'
אתה מרגיש שאתה לא ממצא את עצמך כי אתה מסתכל על אחרים ולא על עצמך מספיק, תנסה להיות שונה, אל תעשה מה שכולם עושים.
תהיה עם חיוך על הפנים ותחשוב מחשבות טובות וככה תהיה מאושר מבטיח לך אח שלי הכל תמיד משתפר הכל תלוי בך.