כמוני כמוך אלמוג... גם אני לא יכול לצלם תוך כדי.
והעיקר שתעלה כבר![]()
כמוני כמוך אלמוג... גם אני לא יכול לצלם תוך כדי.
והעיקר שתעלה כבר![]()
|
|
טוב אחרי שכבה שלישית זה נראה ככה:
ואחרי הרביעית זה נראה ככה :
אני יודע שזה נראה מטושטש אבל זה בגלל ששמתי זמן חשיפה ארוך במצלמה וזה לא היה על חצובה. פשוט עם פלאש לא רואים כל כך טוב את האפקט.
מעניין אם מישהו בכלל עדיין עוקב אבל סתם רציתי להתלהב קצת![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
דממ אחי :| יוצא לך בנזונה אני חיב להשיג נייר שיוף עם גריט גבוהה אבל אין לי זין ללכת עד להומסנטר
קודם כל תודה ודבר שני גם אם תלך להום סנטר זה לא אומר שיהיה להם החנויות בארץ על הפנים צריך לסוע עד לת"א בשביל איזה חנות מיוחדת לרכב בשביל לקנות 2000 גריט. קיצר נראה לי אני עובר לחו"ל![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
חחחחח XD
מ א ו ש ר
איזה מין תגובה דבילית זאת?:|
א' הוא נהנה.
ב' המארז קיבל אפקט מראה
ג' הוא נהנה עוד
ד' הוא בזבז זמן שהוא רק היה משתעמם בו..
ה' הוא למד לעבוד עם נייר שיוף וספריי צבע
ו' הוא בחור טוב
אתה צרי עוד סיבות למה התגובה שלך היתה מיותרת ולא רק מיותרת אלה גם מטופשת בעליל?
אללה אלמוג תראה לו מה זהואחינו היקר גם אתה בזבזת זמן בלהסתכל על מה שעשיתי ...
ותנסה לעשות משהו בעצמך תראה איזה כיף זה... חוץ מזה שזה לא כל כך השקעה זה הרבה יותר סבלנות
נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 28-07-2008 בשעה 17:25.
טוב הפאנל הקידמי מוכן ... שמתי אותו על המארז לא יכולתי לחכות כבר:
אני אתן לפאנלים הצדדיים עד מחר לנוח ואז אני אשים גם אותם ואעלה תמונה סופית...
לקח הרבה זמן אבל זה היה כיף
מ א ו ש ר
פצצה אעש אחי. ועכשיו שאני רואה האפקט מראה עושה גוונים כאלה זה לא מציק לך? היום צבעתי את המודם שכבה אחרונה עם הספרי יצא לי כמעט רמאה וזה עיצבן אותי אז צבעתי עם צבע אקרילי ומכחול ויצא לי אפקט BRUSH כזה לדעתי יותר יפה אבל לא יודע
ולמה קראת את רודף העפיפונים נראלי ספר שואה
נערך לאחרונה על ידי MuGi; 29-07-2008 בשעה 17:06.
חחח אחלה ספר מה את רוצה... קצת קשה באמצע אבל מתגברים על זה...
ולא עושה גוונים אחי אולי זה נראה ככה בגלל המצלמה או משהו לא הבנתי כל כך על איזה חלק אתה מדבר...
ואני אפתח אשכול חדש אני הרכבתי את כל החלקים אני אשים לפני אחרי...
מ א ו ש ר
בגלל האפקט מראה יש שתקפויות של אור בזויות שונות וזה כאילו עושה גוונים בצבע