קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [חדש] על המחשב החדשש =]
    על ידי David_magal בפורום דיבורים
    תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 19-12-2007, 13:36
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

[פרוייקט חדש] צביעת המחשב ואולי הוצאת הכלוב של התקליטונים

ברירת מחדל [פרוייקט חדש] צביעת המחשב ואולי הוצאת הכלוב של התקליטונים

טוב בגלל ההשעייה שקיבלתי לא יכלתי לפרסם את זה קודם אבל התחלתי לפני יומיים לצבוע מחדש את המחשב כשהשאיפה היא שהוא יהיה בצבע שחור מבריק

נהפוך את זה גם לסוג של מדריך במידה וזה יצא טוב אפשר גם לשים באיזה מקום שיהיה גם לאחרים.

טוב נתחיל.

לקחתי את המארז פרקתי את כל החלקים שעוטפים אותו וגם מהם הוצאתי חלק מהחלקים (לדוגמה הכפתורים בקדמה של המחשב והמקומות של הכוננים) את המנורות שרצות כשהמחשב עובד / חושב לא יכלתי להוציא כי זה דבוק ואין לי שום דבק נוזלי שיחזיק את זה בבית אז פשוט החבאתי טוב את החוטים ומקסימום לא יהיו אורות של המחשב מקדימה

אח"כ עברתי עם נייר 60 grit על הצבע בשביל להוריד אותו, חשוב לעבוד בקווים ישרים בכל הקטע של השיוף. ואח"כ עברתי עם נייר 400 grit. בין לבין שטפתי את החלק ששייפתי ושמתי לייבוש כמה דקות בשמש, אח"כ לקחתי מטלית ועברתי איתה בשביל שבאמת יהיה נקי ושאני לא אצבע כל מיני חלקיקים קטנים שידפקו את הצביעה וצבעתי. חשוב לשים לב שלא קרובים מדי כשצובעים ושהצביעה עצמה נעשת בצורה שווה על כל השטח. המרחק האידיאלי הוא משהו כמו 30 ס"מ כשהספריי בהטייה קלה כך שהראש שלו לא יהיה ישירות על המארז. לאחר מכן שמתי לייבוש 24 שעות, לקחתי נייר 800 grit, שפשפתי קצת, לשים לב לא להוריד את הצבע אלא רק לעשות שריטות קטנות שהצבע יתפוס טוב(את זה עשיתי על רטוב, לקחתי צינור, הרטבתי את המארז במים ופשוט שייפתי עם ה800 שמיועד לזה, זה גורם לשיוף להיות יותר עדין...) צבעתי שכבה שניה ועכשיו היא מתייבשת.

אני אסדר את האשכול עם תמונות וזה מחר פשוט עכשיו עשיתי את זה בלחץ רק בשביל לראות אם יש לכם טיפים או משהו.
    נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 23-07-2008 בשעה 00:32.

2. קישורים ממומנים

טוב אז קצת סדר בבלגן.

אם אתם רוצים לקנות נייר שיוף ולדעת מה הדרגה שלו, הרי לכם תמונה:

כן ניחשתם נכון בצד ימין למטה ליד הגריט המספר שמופיע מציין את הרגישות של הנייר. ככל שהוא יותר גבוה כך הוא יהיה פחות גס. יש עד משהו כמו 2500 ממה שקראתי באינטרנט אבל ממה שמצאתי באיזור שלי בAce ובעוד חנות הכי גבוה היה 1000 שזה גם סבבה נראה לי עוד לא יצא לי להשתמש בו.

מבחינת צבע אפשר לקנות כל ספריי שמתאים לרכב, אפשר להיוועץ עם המוכר/ת בחנות בד"כ זו לא אמורה להיות בעיה. לשים לב שבשביל מארז שלם צריך איזה 5 בקבוקיי ספריי אני קניתי רק 3 וכבר אני צריך עוד אחרי 2 שכבות. הנה תמונה של הצבעים וחלק מהניירות שיוף שקניתי:

ועכשיו נעבור לפירוק המחשב עצמו. רוב המארזים נפתחים די בקלות,פתיחת 2 ברגים מאחורה בכל פאנל אמורים לשחרר לכם את שני צידי המארז. עכשיו אצלי בשביל להוציא את הקדימה הייתי צריך ללחוץ על קליפסים כאלה מפלסטיק (גם מימין וגם משמאל), רואים אותם רק אחרי ששולפים את הפאנלים הצדדיים.
    לאחר מכן מגיע הקטע שממש עיצבן אותי, ההוצאה של החלק העליון. אצלי היו איזה 8 חלקים קטנים כאלה שלא הייתה אפשרות להוציאם אלא על ידי השבירה שלהם. בשביל להגיע לתוצאה הזו הייתי צריך להבריג בורג לאמצע שלהם ולסובב עד שהלכו לי הידיים ככה שהבורג בעצם אכל לדבר הזה את כל הבפנים ואז פשוט כמה נגיעות עם פלייר וזה בחוץ. די מתסכל ומאוד מעצבן. ככה אני הצלחתי לעשות את זה. לא נראה לי שיש דרך אחרת חוץ מלשבור אותם אבל הדרך יכולה לספק הרבה פתרונות. בכל אופן, אחרי שהפרדתי את כל החלקים הוצאתי את החלקים מהקדימה והפירוק הושלם.
    הנה תמונה מלפני :

תמונה של הקדימה מפורק + אחרי הוצאת הUSB והכפתורי הפעלה / ריסט(אחרי צביעה כבר...):

תמונה של כל החלקים ביחד:

תמונה של החלקים מהקדימה:

ונראה לי שזהו מבחינת הפירוק.

עכשיו עוברים לצביעה.

נקודות חשובות לפני שצובעים:
    1.לצבוע בשטח פתוח, מאוורר ושלא יעופו לכם פתאום עלים או דשא על הצבע כי זה ממש סיפור להוריד את זה אח"כ.
    2. לנער היטב את המיכל לפני השימוש עד ששומעים את הגולה מרצדת לה בשמחה בתוך המיכל. הדבר ישפר את הזרימה של הצבע החוצה.
    3. לרסס קודם כל על משהו בתור אימון. אתם לא יכולים לצפות את התקלות שעלולות לקרות ובאמת שזה יכול לחסוך כאבי ראש גדולים לאחר שמודעים לכל הדברים המעצבנים שיקרו בדרך. למדתי את זה על בשרי.
    4. למגן טוב טוב את הסביבה שאתם צובעים מאחר והצבע נשאר גם על דברים אחרים ולא רק על המארז שלכם. הוא לא כזה מתוחכם =\
    5. להשתמש במשקפי מגן אם יש לכם. כל השיופים האלה יכולים להעיף חלקיקים לתוך העין אם באה רוח או שאתם סתם עושים פו וחבל על הבריאות שלכם.
    6. לרסס מטווח של כ30 ס"מ מהשטח שצובעים על מנת שלא יווצרו גושי צבע / בועות. לא להשתהות על מקום אחד ולא לעשות שכבות עבות. עדיף הרבה דקות מאחת עבה.
    7. אם יש לכם חלקים שסביר להניח שיתהפכו בגלל שהם חסרי משקל משמעותי / הם יכולים להתהפך, תעשו עם זה משהו. אתם לא רוצים שזה יראה ככה:

ו8 חשוב ביותר! לשייף בקווה ישרים ! שלא יהיו לכם שריטות בXים ואח"כ זה סיפור לצבוע את זה. כשיש קווים ישרים אפשר לצבוע בצורה ישרה וע"י כך למלאות את השריטות שיצרנו. כשזה X זה סיפור מההפטרה ואין לי מושג איך זה יצא טוב אז אם בא לכם לנסות תנסו. המלצה חמה שלי, פשוט אל.

עכשיו מאחר ונשאר לי רק חלק אחד בלי שכבה ראשונה לפחות, אני אראה לכם את ההתקדמות לפיו.
    בגלל ששמתי איזה 6 שכבות לפני שידעתי מה אני עושה והכל התחרבן לי הייתי צריך להתחיל מחדש את הצביעה של הפאנל השמאלי. להוריד 6 שכבות זה דבר שאני ממש לא ממליץ לאף אחד מכם ואחרי שראיתי שזה ממש לא הלך עם נייר של 60 וגם לא של 0, נאלצתי להשתמש בטרפנטין וסקרייפר בשביל להוריד את השכבות האלה ואז להשתמש בזה של ה0.
    לאלו מכם שלא הגיעו למצב הזה למזלם, מומלץ להשתמש בתחילה ב160 או משהו בדומה ולאחר מכן ב400 לליטוש חלק יותר. אני השתמשתי ב60 כי לא היה משהו יותר עדין שהתאים לי.
    ככה זה נראה לאחר כל הכאב ראש שדיברתי עליו לפני ה2 שורות האחרונות:

תמונה שניה:

תמונה שלישית:

וככה זה נראה לפני השיוף אחרי הסקרייפר:

לאחר שאני אסיים לנקות אותו לגמרי עם ה0 אני אעבור ל60 קצת ואז ל400. בשביל שכבה ראשונה אין צורך להשתמש ב800 שכן הוא מיועד לשטח שצבוע כבר.
    נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 23-07-2008 בשעה 01:48.

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

יופי של פרויקט:] תמשיך לעדכן אותנו

סבב

שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

ראיתי עכשיו את התמונות החדשות.. יש של עבודה.. היתברכת בידיים טובות:]
    היום הבאתי דרמל אל תשאל איך .. מחר אני מביא מפסקים ומארגן מוד לרמקולים ואז נתחיל להיתעלל במארז

סוף סוף אני זוכר שאמרת לי שתעלה תמונות של המודינג שלך אני עדיין מחכה...
    וסיימתי את כל הבלגן עם הכלוב אין יותר כלוב של HD שמונע זרימת אוויר יש רק מרחב מאוורר וחופשי סיפור של כמה דקות לשחרר אותו אבל אח"כ לסדר איזה משהו לכונן לקח לי איזה שעה=\ היו לי עוד פעם את הפינים המעצבנים האלה אבל הפעם הספקתי להוציא אותם די מהר פשוט דפקתי את הבורג עם פטיש כמה פעמים עד שהוא נתפס ואז הבאתי עוד 2 מכות ואז סובבתי קצת ושלום על ישראל. לקחתי מברג רגיל לא X נתתי שתי מכות והופ זה בחוץ. אני יודע שזה נשמע הרבה אבל זה ממש בקטנה ואני שמח שהצלחתי להתגבר על הבעיה המעצבנת הזו.
    אח"כ לקחתי את כל הכלוב ועם מספרי ברזל חתכתי את החלק הכי עליון שלו. הפכתי אותו, ואז במקום שהיו בו הפינים הכנסתי 2 אזיקונים (אחד בכל צד בקטע האחורי) שיחזיקו את הכלוב ואז ראיתי שיש לי בדיסק הקשיח מקום לברגים גם מלמטה אז הרחבתי / עשיתי 2 חורים בשביל שיתאימי מבחינת המארז למקום שאליו אני רציתי להבריג וככה בעצם הצמדתי את הדיסק הקשיח לכלוב שמחובר עם שני אזיקונים למארז. אמור להחזיק די טוב אלא אם כן יבוא איזה טורנדו עצבני וגם אז זה יפרד רק בנחיתה נראה לי.
    וחוץ מזה גם סידרתי את הכבלים מהספק כח העברתי את ה2 של הPCI לצד השני (מאחורי הלוח אם) והעברתי גם את החיבורי מולקס והכבלים של הכונן הקשיח ושמתי אזיקונים על כל כבל ככה שיתאים בול מבחינת האורך ושלא יהיו שאריות.
    אפשר להגיד עכשיו סוף סוף שהמארז מסודר מבחינת כבלים.
    אני אעלה מחר תמונות פשוט הייתי באטרף של עבודה עד 4 בבוקר אז אין לי כוח גם לצלם ולהעלות תמונות.
    גם ככה זה יוצא יותר טוב באור יום עוד מעט זריחה =\
    אני עפתי לישון אמשיך לעדכן לגבי הצביעה

אה ובקשר לידיים הטובות שלי אז עבדתי במפעל לעיבוד ברזל 3 וחצי חודשים לפני הצבע ורוב מה שהייתי עושה זה השחזות עם דיסק אז יש לי טכניקה בסיסית בזה חבל רק שאין לי מכשיר לפוליש זה יכל לצאת כל כך יפה ראיתי באינטרנט תמונות, זה ממש כמו מראה.

זה כזה מבאס כשצריך לקנות כלים =\ רציתי גם לעשות אולי חור בקדימה בפלסטיק אבל אין לי איך. נשמור את זה לפעם אחרת
    נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 23-07-2008 בשעה 14:15.

וואלה בהצלחה נשמע פפפצצצצצההה !!

והנה כמה תמונות מהתהליך של הוצאת הכלוב וסידור הכבלים.
    תמונה כוללת:

עוד תמונה כוללת:

הכבלים מאחורה:

מבט לאיפה שהיה הכלוב:

ותמונה של הבית החדש של הכונן הקשיח (אני יודע שהוא עקום אבל לא אכפת לי גם ככה לא רואים אותו) חוץ מזה שזה ממש קשה לעבוד עם מספרי ברזל ולהשאיר את הפח ישר. קיצר התמונה :

מצטער שאין תמונות מהתהליך עצמו אבל זה מעצבן להפסיק לעבוד בשביל תמונה... אם יש שאלות תשאלו.

נ.ב

בקשר למאוורר למטה הוא כן עוזר באיזה 3 מעלות לכל מי שיגיד שצריך פתח.. וניסיתי להגביה אותו עם פימו במרחק של איזה 4 ס"מ מהרצפה של המארז וזה לא עשה שינוי אז השארתי אותו פשוט צמוד.

טוב נמשיך לעקוב אחר הפאנל שלא צבעתי (עדיין)..
    סיימתי לשייף אותו ועכשיו שטפתי אותו עם צינור ועשיתי זרם יותר חזק עם האצבעות בשביל שיעוף כל הלכלוך.
    הנה תמונה של אחרי :

והנה תמונה של סביבת העבודה שלי :

כשזה יסיים להתייבש אני אנגב את הפאנל בשביל להוריד את הסימנים של המים ואז נוכל לגשת לצביעה.

משתמש כבוד האוואטר של BigBeng5
    שם פרטי
    סהר
    לייקים
    4
    נקודות
    11
    משפט מחץ
    NFS CRYSIS COD5

אחי מתי עוד תמונות?
    אמרתה לי שכבר סימתה 3 בקבוקים של צבע אני רוצה לילמוד קצת
    ואני קניתי רק שתי דרגות של נייר שיוף גס ועבה אתה חושב שיהיה הבדל?

מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
    כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C

שמע שמתי שכבה 3 ויצא ממש לפנים זה חצי מראה. אני שייפתי פשוט אז לא יראו את זה טוב אבל יצא ממש ממש ממש יפה, אני בונה על רביעית ואז לכה. וכן, יש הבדל בין הניירות שיוף, המלצה חמה שלי אם יש לך נגישות לנייר עם 2000 גריט אז תקנה כי רואים הבדל ברמות, נייר גס בכלל יוריד לך את כל הצבע אין לך מה להשתמש בו חוץ מהכנה לשכבת בסיס הראשונה. אני לא שם תמונות כי אין תגובות ואין לי כוח סתם לטרוח אבל אחרי הרביעית אני אשים שתוכל להתרשם. כרגע אני קצת לחוץ בכסף אני צריך 60 שקל ואני גם משלם על דברים אחרים אז זה בהפסקה בינתיים. תחלס אני אגיד לך, לא צריך לקנות 5 דפים מכל אחד כמו שאני עשיתי כי זה סתם בזבוז כסף. מספיקות לך 2 יחידות של נייר לטש עדין מאוד (1500/2000 אם אין אז 1000), 2 של נייר לטש עדין(משהו כמו 400-600) ועוד איזה מטר של נייר לטש גס בשביל להוריד את הצבע הקיים(60-160).

והסתכלתי על התגובה שלך באשכול מודינג שפרסמת, החלק העליון בקושי מצריך צבע, רוב הצבע הולך על הפאנלים הצדדים. וגם לי יש חלון פרספקס שקוף בצד יותר גדול משלך כי הוא לכל הרוחב. ועדיין אני הייתי צריך לקנות 5. ותקנה של חברה איכותית משהו כמו טמבור או איזה ספריי לרכב לא משהו ג'נרי מעפן כי אז לא יראו תוצאות וסתם תלך ההקשעה והכסף. ומספיק מיכל אחד של לכה נראה לי, אני צריך לראות אם מספיק לי או לא ואני אעדכן אותך

והנה המדריך שהתמשתי בו:

http://www.virtual-hideout.net/artic...i/index3.shtml

הוא רושם שם הרבה דברים שאין באיזור שלי מבחינת איכות וכאלה כי אין ביקוש לדברים האלה בארץ אבל מבחינת הרעיון זה מסביר ממש טוב

אה ואני מאוד מקווה שקנית בגוון מבריק כי אם לא אז לא נראה לי שזה יהיה באפקט של מראה
    נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 24-07-2008 בשעה 19:01.

משתמש כבוד האוואטר של BigBeng5
    שם פרטי
    סהר
    לייקים
    4
    נקודות
    11
    משפט מחץ
    NFS CRYSIS COD5

ציטוט נכתב במקור על ידי MaTaN_O צפיה בהודעה
    שמע שמתי שכבה 3 ויצא ממש לפנים זה חצי מראה. אני שייפתי פשוט אז לא יראו את זה טוב אבל יצא ממש ממש ממש יפה, אני בונה על רביעית ואז לכה. וכן, יש הבדל בין הניירות שיוף, המלצה חמה שלי אם יש לך נגישות לנייר עם 2000 גריט אז תקנה כי רואים הבדל ברמות, נייר גס בכלל יוריד לך את כל הצבע אין לך מה להשתמש בו חוץ מהכנה לשכבת בסיס הראשונה. אני לא שם תמונות כי אין תגובות ואין לי כוח סתם לטרוח אבל אחרי הרביעית אני אשים שתוכל להתרשם. כרגע אני קצת לחוץ בכסף אני צריך 60 שקל ואני גם משלם על דברים אחרים אז זה בהפסקה בינתיים. תחלס אני אגיד לך, לא צריך לקנות 5 דפים מכל אחד כמו שאני עשיתי כי זה סתם בזבוז כסף. מספיקות לך 2 יחידות של נייר לטש עדין מאוד (1500/2000 אם אין אז 1000), 2 של נייר לטש עדין(משהו כמו 400-600) ועוד איזה מטר של נייר לטש גס בשביל להוריד את הצבע הקיים(60-160).

והסתכלתי על התגובה שלך באשכול מודינג שפרסמת, החלק העליון בקושי מצריך צבע, רוב הצבע הולך על הפאנלים הצדדים. וגם לי יש חלון פרספקס שקוף בצד יותר גדול משלך כי הוא לכל הרוחב. ועדיין אני הייתי צריך לקנות 5. ותקנה של חברה איכותית משהו כמו טמבור או איזה ספריי לרכב לא משהו ג'נרי מעפן כי אז לא יראו תוצאות וסתם תלך ההקשעה והכסף. ומספיק מיכל אחד של לכה נראה לי, אני צריך לראות אם מספיק לי או לא ואני אעדכן אותך

והנה המדריך שהתמשתי בו:

http://www.virtual-hideout.net/artic...i/index3.shtml

הוא רושם שם הרבה דברים שאין באיזור שלי מבחינת איכות וכאלה כי אין ביקוש לדברים האלה בארץ אבל מבחינת הרעיון זה מסביר ממש טוב

אה ואני מאוד מקווה שקנית בגוון מבריק כי אם לא אז לא נראה לי שזה יהיה באפקט של מראה
    קניתי ספרי די פשוט אבל לקה טובה
    ואני גם קניתי חמש נירות שיוף מכל סוג כי זה בא בחבילה ועולה 7 שקל אז לא נורא
    ועל הנייר שלי יש דרגות שונות אחד 0 ועל השני 3 זה מה שהמוכר בהום סנטר
    אמר לי הוא אמר שזה מתאים

אהה תעלה תמונות אני רוצה ליראות איך הולך לך(ללמוד קצת ממומחים)
    נערך לאחרונה על ידי BigBeng5; 24-07-2008 בשעה 19:27.

מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
    כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C

=\ אחי זה גס מדי 0 אני קניתי לפי מטר בשביל להוריד 6 שכבות צבע =\
    ו3 זה גם ממש גס זה על אותו תקן.
    אתה צריך לקנות כאלה עם גריט 1000 ומעלה בשביל הגימורים האחרונים ואחרי השכבה הראשונה של הצבע אתה צריך להשתמש ב400 ומעלה. קיצר אם היית אומר לו שזה בשביל מכונית הוא בחיים לא היה נותן לך כזה זה הרבה יותר מדי גס בשביל דבר כזה. שמתי תמונה אחת של חבילה עם 400 גריט אתה יכול לראות איך זה נראה. זה נקרא גם נייר מים בגלל שאתה יכול להרטיב אותם ואז החלקיקים מהשיוף לא שורטים את המתכת.

ואם קנית ספריי שהוא לא משהו אז חבל על המאמץ. לא סתם טמבור יקרים אחי. בכל האלה שמים לך מדללים ודברים שזה רק בשביל לכסות איזורים בצבע זה לא בשביל שיהיו מבריקים.
    נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 24-07-2008 בשעה 19:31.

וארגנתי לך תמונה של אחרי 2 שכבות...
    3 שכבות זה לא נראה טוב בתמונות בגלל ששייפתי את זה קצת כהכנה לשכבה הרביעית.
    קיצר הנה אחרי 2 שכבות :

את הקטע מקדימה לא ריססתי כי אין צורך גם ככה לא רואים אותו
    ובשביל שהמארז יהיה יותר מאוורר אז העברתי את חלק מהכבלים מאחורי הלוח אם אבל אז הפאנל לא נסגר כי האלה בלטו מדי. אז הנה אלתור שפתר את הבעיה:

לקחתי פשוט פלייר, עשיתי את הברזל ב90 מעלות, חתכתי עם מספרי פח בשני הקצוות של הקטע שרציתי שלא יהיה בולט ואז עם הפלייר עשיתי ממנו קווץ'. וזה עבד. ממליץ גם למי שקורא את זה לעשות זה טוב גם מבחינה אסטטית וגם מבחינת האוורור במארז.
    נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 24-07-2008 בשעה 20:05.

שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

מאושר!מ א ו ש ר

שמע אני אוהב תיצירתיות שלך :]
    אני אמרתי שאני אפרסם ואני אפרסם בקרוב.. תמונות רק בלי שלבים כי לצעקי בלהט העבודה למי יש כוח לצלם?:|

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,803 | הודעות: 8,173,390 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect