שמע שמתי שכבה 3 ויצא ממש לפנים זה חצי מראה. אני שייפתי פשוט אז לא יראו את זה טוב אבל יצא ממש ממש ממש יפה, אני בונה על רביעית ואז לכה. וכן, יש הבדל בין הניירות שיוף, המלצה חמה שלי אם יש לך נגישות לנייר עם 2000 גריט אז תקנה כי רואים הבדל ברמות, נייר גס בכלל יוריד לך את כל הצבע אין לך מה להשתמש בו חוץ מהכנה לשכבת בסיס הראשונה. אני לא שם תמונות כי אין תגובות ואין לי כוח סתם לטרוח אבל אחרי הרביעית אני אשים שתוכל להתרשם. כרגע אני קצת לחוץ בכסף אני צריך 60 שקל ואני גם משלם על דברים אחרים אז זה בהפסקה בינתיים. תחלס אני אגיד לך, לא צריך לקנות 5 דפים מכל אחד כמו שאני עשיתי כי זה סתם בזבוז כסף. מספיקות לך 2 יחידות של נייר לטש עדין מאוד (1500/2000 אם אין אז 1000), 2 של נייר לטש עדין(משהו כמו 400-600) ועוד איזה מטר של נייר לטש גס בשביל להוריד את הצבע הקיים(60-160).
והסתכלתי על התגובה שלך באשכול מודינג שפרסמת, החלק העליון בקושי מצריך צבע, רוב הצבע הולך על הפאנלים הצדדים. וגם לי יש חלון פרספקס שקוף בצד יותר גדול משלך כי הוא לכל הרוחב. ועדיין אני הייתי צריך לקנות 5. ותקנה של חברה איכותית משהו כמו טמבור או איזה ספריי לרכב לא משהו ג'נרי מעפן כי אז לא יראו תוצאות וסתם תלך ההקשעה והכסף. ומספיק מיכל אחד של לכה נראה לי, אני צריך לראות אם מספיק לי או לא ואני אעדכן אותך
והנה המדריך שהתמשתי בו:
http://www.virtual-hideout.net/artic...i/index3.shtml
הוא רושם שם הרבה דברים שאין באיזור שלי מבחינת איכות וכאלה כי אין ביקוש לדברים האלה בארץ אבל מבחינת הרעיון זה מסביר ממש טוב
אה ואני מאוד מקווה שקנית בגוון מבריק כי אם לא אז לא נראה לי שזה יהיה באפקט של מראה