נבואה:
בית"ר מנצחת היום בגול אחד.
ובחוץ מקבלת בראש.
נבואה:
בית"ר מנצחת היום בגול אחד.
ובחוץ מקבלת בראש.
|
|
נערך לאחרונה על ידי -Raul-; 30-07-2008 בשעה 17:50.
מבינים בכדורסל ? כנסו לכאן ותראו לנו את זה :http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=460885
30 שעה למשחק בנתיים המשחק בוטל בגלל שהנציג של אופ"א אמר שביתר צריכה להגדיל את רחבת החמש ..
מה הבעיה להביא צבא ירוקקקקקק צבא לבן ולצבוע כבר סאמקק יאלה כבר !! מה הענין פה הוא עושה צחוק ?
Siete
ביתר עפו
נייס ואן קאלה יא אפס מסכן :\ אפשר לנצח טוטו תמוז אפס.
Siete
בית"ר "ניצחו" 2:1
ישש 1!@#!@#!@#
זה מסוכן מאוד אבל עכשיו ביתר יכולה לעשות מתפרצות טובות .. ואו ברוכיאן חיה אבראו כבר הכרתי אותו ופרננדז ממש מרשים ... אני לא מדבר בכלל על איך ביתר תיהיה בליגה זה גם לא ממש משנה ולא אכפת לאף אחד כמעט.. אירופה בעזרת השם יהיה טוב.. רק לעבור אותם ואלוהים גדול בלי עין הרע.
Siete
חח הפולנים פראיירים ברמות...אבל שום דבר עוד לא סגור,בקרקוב הם ישחקו הרבה יותר טוב ממה שעכשיו. בית"ר צריכה לעלות בבונקר עצבני
אגב,איפה אלברמן? הוא עבר קבוצה או משהו? כי אני לא זוכר =-O
מה אתה דפוק הוא בבורסיה מנשלגלעדבך ..
ויסלה תייהיה פיבוריטית כמו לא יודע מה בגומלין ואין על זה ספק.. אני כמעט בטוח שביתר תצטרך לכבוש שם ..
עידן טל הוא אפס במאני טיים ותמיד היה .. רק בישראל הוא טוב ..
שביתר תחפש שוער חדש לעונה הבאה ודחוף (09-10) .
Siete
משחק מעולה של בית"ר, הבעיה הגדולה - ניצול מצבים = התקפה.
הגנה = רוברטו קאלה, תאחלס הוא לא אשם, זה הכישרון שה' הביא לו, להיות מציל מעולה,
אבל במקביל טיפש גדול, בקיצור שוער לא אינטילגנט בגרוש, וטמבל בצורה הכי ברורה(מזכיר את
דידה). האשמים האמיתיים זה שום ושפיגל שסמכו יותר מדי על המפגר הזה, הוא פשוט איום ונורא,
היו צריכים ללכת על אוואט כמו שארבל אמר או דבידוביץ' שהיה כבר מת לבוא לבית"ר, העיקר שהמפגר
הזה ישב בבית - אני לא יתפלא אם בית"ר היו מפסידים, קאלה לא היה בגומלין.
בכל מקרה, בורכיאן כישרון ענק, פשוט אדיר. טוטו נתן משחק מעולה, רק חבל שהוא התאמץ כל כך
הרבה וכבר היה בלי כוחות.. אבראו לאט לאט מרשים את כולם.. ופרננדז נתן תצוגה, ובכלל בואטנג
איזה קישור הוא נתן, מיליון הצלות היו לו... בנוסף בית"ר צריכה להביא בלם זר חזק, אי אפשר לסמוך
על בן יוסף שכמה שאני באמת מחבב אותו והוא שחקן נהדר, הוא לא מתאים לרמות האלו..
את גרשון אי אפשר לשים במקומו בגלל שהוא שמן.. ובנאדו תמיד נהדר, באמת שחקן אדיר.. בכל מקרה,
יהיה בסדר בשבוע הבא, בעזרת השם ננצח ונוגרל מול קבוצה על התמודדות ליגת אלופות.
קאלה הזה 0 מאופס נשבע לכם, משאירים אותו שאואט מחפש קבוצה כבר איזה חצי שנה.
ואל תגידו לא יבוא אם ביתר תציע לו הוא יבוא כמו גדול.
תשמע אם כל הכבוד לטוטו עשה עבודה טובה בהתחלה אבל אחרי זה התעייף יותר מדי הוא לא מתאים לרמות האלה עדין . יצחקי יהיה חייב , פשוט חייב לפתוח משחק הבא. פרננדז עשה עבודה מצוינת היום , העבודה העיקרית ביציאה להתקפות היה שלו של ברוכיאן ושל בואטנג . היום זה עבד מצוין , שום חייב לעלות עם הרכב שיגרום לזה לעבוד יותר טוב . לפתוח עם זנדברג שגם עושה הגנה מצוין ונותן את הנשמה .
המפתח בגומלין לעבור זה לשמור על החלוץ החייתי של ויסלה .. אני לא מבין מה הוא עושה שם .תומר בן יוסף מהיר והכל אבל לא שחקן ברמה הזאת . אבל הוא מהיר מגרשון בהרבה ואין מה לעשות .. אצל בלמים מהירות זה חובה היום . חייבים לעצור את החיה הזאת .. הקישור של ביתר יעבוד קשה שבוע הבא.
Siete
יפה, לא ראיתי את כל המשחק אבל ראיתי מדקה 65 שביתר תקפו חזק ביותר ובסוף הבקיעו את השני.
מקווה שיעברו את השלב הזה.
Real Madrid ♥