קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה בנוגע לגן עדן - משהו שמסקרן אותי
    על ידי MeToRaF בפורום יהדות
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 08-02-2006, 13:46
  2. שאלה בנוגע לפלאש..
    על ידי Twig בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 21:23
  3. [שאלה] בנוגע לכרטיס מסך ..
    על ידי Paradise בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 23:11
  4. יש לי שאלה בנוגע לחיבור ברמקולים למחשב 5.1
    על ידי unexpected בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 16:06
  5. [שאלה] בנוגע לפרוטאין - מי גבינה
    על ידי K.P בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 18:59
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20

שאלה בנוגע לפינוי בבקו"ם. - עמוד 2

אוקיי, ביקשתי לדבר עם הקצין מיון וקיבלתי, יש סיכוי שהוא יאשר לי את הבקשה להגיע לגולני ואז יתברר לי שהוא שיקר? הכוונה היא האם יש אפשרות שהקצין מיון ישקר עליי, או שאת זה רק החיילים הרגילים בבקו"ם יכולים לעשות לי.

אגב, אני מקבל אוטומטית קצין מיון או שאני באמת צריך לבקש את זה?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

ציטוט נכתב במקור על ידי israeliviper צפיה בהודעה
    קודם כל הנדסה זה מקום מעולה! דבר שני אין סיכוי ש"ישקרו" לך ויגידו לך שאתה עולה על אוטובוס אחר.
    לגבי זה שגולני אבוד. אין דבר כזה. תמיד יש אופציה. היום אומנם זה יותר קשה כי על כל מקום פנוי יש לא מעט מעומדים.
    אני לא אשקר אאתה יודע.. זה סיפור אישי שלי, אני לא מבין איך הגעת למסקנה שלך, אבל משקרים ועוד איך! נמאס כבר לשמוע תגובות של אנשים שחותכים את התגובה שלך ולא מבינים שמע אחי זשה סיפרוא ישי שלי אני לא אשקר ולא אמציא אותו, זה על גבול המעליב.

השאלה היא האם יש אפשרות שהקצין מיון יגיד לי ששולחים אותי לבסיס של גולני ואז יתברר לי ששיקרו עליי או שהקצין מיון לא משקר אלא רק החיילים ה'רגילים' בבקו"ם יכולים לשקר עליי.

והיה ושיקרו עליי, יש איזו דרך לדעת שמשקרים עליי או שאני לא אדע עד שאני כבר אהיה בתוך האוטובוס סדרך לבסיס מסויים(זה שרציתי או זה שלא, פה כבר הבעיה...).
    כי אז נוצר מצב בעייתי, יכול להיות שיגידו לי לעלות לאוטובוס שמוביל לבסיס של גולני ואני אחליט שאני לא עושה את זה כי אני אחשוב שמשקרים עליי ובסוף יתברר לי שלא שיקרו לי ופיספסתי את ההזדמנות, ויכול גם לקרות ההפך. איך לדעת מתי להקשיב ומתי לא?

לפני שתעלה לאוטובוס קצין מיון אמור לספר לכולם לאן אתם נוסעים איזה יחידה מה תעשו שם בערך(תירונות, קורסים וכו')...תעבור את שרשרת חיול בכיף, זה ממש לא קריתי...אחר-כך דבר עם קצין מיון, ותציא לו סיבות ממש מוצדקות למה אתה רוצה רק גולני, אני מכווה שתוכל גם להגיע להסכם איתו לעשות "דחיית שירות" - להתגייס במחזור הבא של יחידה שאתה רוצה... הם פשוט קובעים לך מקום בגולני אך צריך להמנתין עד מחזור הבא.

ניתן לך דוגמה אישית. שני חברים שלי היו אמור ליתגייס ג'וב, למרות פרופילים גוהים, אך ביום גיוס אמרו שרוצים להגיע לגולני וגבעתי...אז הם סיכמו עם קצין מיון שהם נכנסים קודם לתירונות 02 ואחר-כך ממתינים למחזור הבא.
    אחרי התירונות הם עשו יומיות בבקום, בפלוגת ממתינים וחיכו חודש+ לגיוס של גולני וגבעתי.
    זה לא משהו שהם סתם סיפרו.... אני הייתי איתם בתירונות וגם אחר-כך פגשתי אותם בבקום כמה פעמים.
    אבל כאשר תירצה לסרב פינוי, אל תתחיל להרביץ לאנשים ולעשות בעיות, תגיד פשוט שאתה לא עולה לשום מקום חוץ מגולני, וזהו אל תזוז, יעשו לך טרטורים פה ושם אבל לא יהרגו(זה הכי חשוב) יצעקו עליך, אבל אל תישבר. ואל תקשיב שם לאף אחד כי בקום זה שוק, וכל רגע מפיצים שם כל מינ שמועות.
    good luck

תודה רבה.
    בכל מקרה שום דבר לא מפחיד אותי חוץ מהאפשרות שישקרו עליי, זה הדבר היחידי שיכול להפיל אותי וממנו אני הכי חושש. אולי מישהו יודע אם הבטחה מקציון מיון היא אמינה ב-100% או שגם הוא יכול לשקר?

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,818 | הודעות: 8,205,411 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect