מאז שנולדתי
בבריתה היה רק מזרחית
פאם אמא שלי סיפרה לי
כשהייתי קטנה בת שנה ככה
הייתי ממזמזת את השירים של ישי לוי חח
מאז שנולדתי
בבריתה היה רק מזרחית
פאם אמא שלי סיפרה לי
כשהייתי קטנה בת שנה ככה
הייתי ממזמזת את השירים של ישי לוי חח
תעשה חיים מהחיים(:
|
|
מזרחית מאז שהייתי קטן באוטו של אבא שלי הוא אוהב ודיכאון הייתי בן 11 ככה ליפני 4 שנים בן דוד שלי מלונדון בא אלי וסם לי את כל השירים שהיו לו על האמפי ורק דיכאון וזה נישאר והתחלתי לישמוע והיתמכרתי חח
למזרחית ודיכאון
מהברית שלי חח גם בברית שלי הכל היה מזרחית תמיד יש מזרחית ואפילו היתה
זמרת אורחת זהבה בן
תמיד מאותו זמן עד היום ועד הסוף מזרחית אני מזרחי כבד עירקי טורקי
ערס במקצת לא כמו האלה של פעם אבל משוגע כן
מגיל 6 בערך עם החברים בשכונה ברמלה שמעתי דיכאון כבד וקל כאילו חיים משה זהר ארגוב עירקית ישי לוי נתי לוי ןמילון זמרים כגון.כבד מושיק עפיה וקובי פרץ בתקופה
שהיו מזרחים גשם טיפטף אהבה מטורפת לא כמו היום כל אחד מהם צבע לבלוד אשתנכז וניהיה מה שהו היום גם ליאור נרקיס אותו דבר השירים הכי יפים שלו לא מאמין באהבה,כמו פרפר.ועוד והרבה שירים וזמרים יותר ישנים
אבי ביטר משה כהן שראל תמיר גל ועוד מלא. אין לי בעיה לזרום ולשמוע אנגלית יפה אבל עד שנת 2003 בערך עוד היה יפה לא כל הזיונים שיש היום
למרות שאני יוצא למעדונים מה שאני לא יוכל לסבול זה הומואים וקוסינלים
עברי לידר, ירון כהן (דנה הזונה) לא אח של משה כן חח
וכל ובולבולים מצוצים האלה מכוכב נולד 3 ומעלה ועוד....חחח יש לי
3 תיקים סגורים אבל 1 אשפזתי ילד לפלף ששמע עברי לידר ומאותו יום לא נראה לי ששומע אותו יותר חח זה היה בבית ספר חוקר נוער סמוי מזדיין תפס אותי תיק 2 דפקתי למשהו בקבוק בירה לראש תפרים ולי תיק 3 נפצים בפורים מכירים גם אני חזיז לתוך חדר מורים חחח עוד משהו האכשנזים התחילו להתערבב אם המזרחים/ת וזה טמטמם כזה בקיצור רק מזרחית ועברי לידר נושח כריות ובן זונה
אני התחלתי לישמוע מיזרחית מי חברים ואזז אמרתי ואלה שירים יפים נוריד כמה ונישמה XD