אני ת'אמת שמעתי שהייתי ממש קטן כל הזמן זהבה בן אייל גולן ושרית חדד..
ואחרי הפסקה של 10 שנים שלא שמעתי הסתובבתי כל היום בחברת אנשים ששומעים מזרחית אז לא הייתה לי ברירה אלא להיסחף לזה חח..
ואתם?
|
|
חחח אאמ כמוך בערך ..
שהייתי קטנה הייתי שומעת אייל גולן , שרית חדד , זוהר ארגוב ..
הייתי הולכת עם אבא שלי לחנויות ומשגעת אותו שיקנה לי קלטות שלהם וזה D:
ולא יודעת אף פעם לא הפסקתי לאהוב את זה עם הזמן התחלתי לשמוע שירים של עוד ועוד זמרים וזו
בעצם המוזיקה שאני אוהבת ומתחברת אליה .
נערך לאחרונה על ידי נ י נ ה; 31-07-2008 בשעה 02:33.
מזרחית זה בדם שלי.. אבל מה שנתן את הפוש היה האבלום 'בלעדייך' של אייל גולן. תמיד באירועים משפחתיים היה את כל השירי חאפלות.. מאברוק עלק, נשבע לך לא בוגד, שומבלע, יומה... כל החארטות האלה.. ככזה זה התחיל.. משם זה התפתח.
אחאח אין אין כמו כל שירי החאפלות האלוו...
מגיל קטן![]()
תמיד שמעתי מזרחית
דיכאון ומוזיקה "כבדה" יותר, התחלתי בגלל שיר אחד
דימעה של גבר של שראל ולא זוכר מי, זה השיר שהכניס אותי למוזיקה
וואלה מאז ומתמיד חחח
שהייתי קטן הייתי שומע מזרחית.. אחרי זה התחלתי לשמוע שירים באנגלית בעיקר היפ הופ וראפ
בשנה האחרונה התחלנו לשמוע מזרחית בהתחלה דיכאון יניב ניסימי תמיר גל וכאלה ועכשיו אני שומע מזרחית יותר שמחה בקושי דיכאון
המשפחה שלי שומעת מזרחית אז מאז שאני זוכר את עצמי אני שומע, אבל אני היחיד ששומע עוד משהו חוץ ממזרחית XD
היכל הכבוד של אור:
פעם הוא היה טוב, אבל היום הוא נפל, כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=456
ועיזרו לנו לשקם אותו. כי בישבילכם זה לחיצה קטנה על העכבר, אבל בישבילנו, זה חיים.
-------------------------------------------------
אוהבים ראפ!? רוצים לפרוק עצבים?! כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=456
ותתחילו לכתוב פרייסטיילים בכיף שלכם
שהייתי קטן שיצא הדיסק של אייל גולן "הסתכלי עליי" קניתי אותו ומאז אני שומע..
במקור אני לא שומע אבל חברים אתם יודעים...
אני תמיד הייתי שומע מזרחית ככה זה היה בבית אח שלי שומע ואז אחרי ששומעים את השירים הרבה פעמים מתחילים לאהוב אותם... וככה הייתי שומע מזרחית...
אבל התחלתי גם לשמוע דיכאון... רק בגלל כמה שירים של אבי גואטה...!!! שלווה עמוקה,ותלחשי לו שאהבת. ישן אבל אז זה היה טוב...