מעניין, אני חשבתי על לבנות להם גטו במדבר ולשמור עליהם שלא יצאו משם..
מעניין, אני חשבתי על לבנות להם גטו במדבר ולשמור עליהם שלא יצאו משם..
DimA
|
|
צריך לצ'פר את המתגייסים תנאי שרות טובים יותר בסיסים ראויים מפקדים ראויים.
עם כל הכבוד עם 300 שקל שום חייל לא יכול להסתדר שלא נדבר על קרביים שמקבלים 700 שהם בכלל מסכנים.
זה פשוט לא כדאי ולא משתלם לשרת בצהל במיוחד בגל התנאים יש אפס התחשבות מצד המערכת הם כל הזמן מדגישים את צורכי המערכת אבל שוכחים את צרכי הפרט.
הדברים הכי שוליים לפעמים אין לחיילים משחת נעליים שיניים אטמים איך חייל יהיה מקצועי אם הצבא לא מספק לו את זה ונותן לו גג 700 אם זה קרבי. אתם יודעים איזה מתסכל זה לבוא אחרי יום קרוע להכנס לחדר אוכל ואומרי לך אין אוכל או שאתה רואה אוכל מגעיל לחם ישן לפעמים האוכל כל כך דוחה שאתה לא מסוגל לאכול גם שאתה רעב.
אז לפני שאתם מזיינים את שכל על המשתמטים תדברו על מה שצהל עושה.
וכן אני נגד ההשתמטות אבל אנ גם מסוגל להבין
לדעתי לשרת בצבא זה יותר זכות מאשר חובה, מי שלא משרת רק מפסיד. בזמן הלא ארוך במיוחד שאני משרת יצא לי רק להתפתח וללמוד על עצמי המון. מי שבוחר לוותר על זה, שיהיה לו בהצלחה.
לא צריך לתת עונשים פשוט לתת דגש בחינוך לערכים כי זו את הסיבה (לפחות שלי) להתגייס לצבא בעוד שנתיים
סליחה אני לא מבין על מה אתם מדברים ברגע שבאנדם לא רוצה לשרת בצבא הוא מפר את החוק זה לא משנה מה הסיבה. אם בנאדם מקבל פרופיל 21 נפשי זאת אומרת שהוא לא כשיר מבחינה נפשית לשרת בצבא איך נותנין לבאנדם לא כשיר מבחינה נפשית לנהוג על משאית או רכב פרטי הוא לא כשיר מבחינה נפשית לצבא אז לנהוג הוא כשיר? זה דברים בסיסים לא מדובר בהפרה של הדמוקרטיה חוק זה חוק כל אזרח צריך לעשות צבא.
בעקרון למי שנמצא כמשתמט בזמן שהוא יכל לשרת כמו כל בנאדם אחר [אנשים שהורידו פרופיל בשביל לא לשרת וכאלה] צריך לדעתי לבטל זכויות בסיסיות ולהפוך אותו למה שנקרא אזרח סוג ב' עם עדיפות תחתונה לעומת מי שכן שירת בצבא.. כלומר שלממשל יהיה יותר אינטרס לטפל קודם במי ששירת במדינה ולא במי שהשתמט
לא צריך להעניש..איש איש באמונתו יחייה אבל יסתכלו עליהם אחרת באזרחי...בכל מקרה..
במקום להעניש אפשר באמת לשפר את תנאי השירות של החיילים שכן משרתים ובעיקר הקרביים..מה לעשות שנסיעות חינם באוטובוסים זה לא מספיק אטרקטיבי..צריך להתחיל במשכורות יותר גבוהות ומענקים על קורסים או דברים אחרים כמו שעשו למילואימניקים.
Never Traffic For Fun Only Traffic For Funds