לדעתי ג'ף יכול מאוד לתרום לפיוד הנכה סינה אדג' למה זה כבר ממש נמאס שרק שניהם נלחמים על זה
וצריך עוד מישו
וגם נקווה שיחיזרו ת tlc
לדעתי ג'ף יכול מאוד לתרום לפיוד הנכה סינה אדג' למה זה כבר ממש נמאס שרק שניהם נלחמים על זה
וצריך עוד מישו
וגם נקווה שיחיזרו ת tlc
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
|
|
אשכרה אבל רק לסינה מגיע הוא הרכי סוס:ס
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
תומר שתוק כבר,
במצב הנוכחי יש סיכוי גדול שג'ף יילך על חגורת הWWE אבל כרגע לא ייתנו לו ממש.
אני מאמין שאם הוא לא ייקבל פוש לחגורה מסוימת,או יפתחו לו פיודים מעניינים,הוא יהיה סתם עוד מידקרדר תקוע.
אני מקווה לטובתו וגם לטובת הקהל שהWWE לא יעשו טעות כמו שעשו עם פול לונדון,קיד קאש וכו'...,וייתנו פוש לג'ף.
שתוק מוטקה סינה הוא האלוף הנצחי
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
הוא יכול לתרום לא רק לפיוד של סינה הוא יכול לתרום בכלל לראו עצמה.
אבל כרגיל ה-WWE לא ישתמשו בו כמו שצריך כמו שהם תמיד...
בוא נראה..
אחד שכל החיים שלו רק מריץ שורות, הבריז כבר ממספר הופעות PPV ואפילו TNA, שכל מידקארדר של הWWE הפך אצלם לכוכב השאירו אותו בהשעיה ולא פיטרו אותו רק כדי להרוויח ממכירות המרצ'נדייז שלו.
הבן אדם מהר מאוד ימצא את עצמו מחוץ לWWE, והWWE יודעים את זה, לכן אני ממש בספק אם הם יתנו לו יותר מאשר מספר ג'ובים לאדג'.
ונניח שבעזרת השם ג'ף עובר את בדיקות הסמים בהצלחה, מגיע לכל המופעים ומחליטים להחזיר את הTLC, מי יוכל להתאבק נגדו ונגד אחיו?
פול וספאנקי? לא מאמין שיתנו ללונדון וספאנקי לעשות את המהלכים שלהם שעשויים לגמור קריירות עם פאשלה הכי קטנה...
קאש וגיבסון? קאש מושעה, גיבסון קבור עמוק עמוק באדמה ואין דרך לשלב אותו בעתיד הקרוב.
פאנק וRVD? היחידים שהייתי שמח לראות אותם בקרב נגד ההארדיז...
יש לכם רעיונות אחרים?
אני גם בספק שה WWE יתנו לו פוש כזה מהר >.>
והדיויזיה של הזוגות בקרשים וגם ההארדי בויז לא יצליחו להעיר אותה כי אין מי שילחם נגדם >.>
Bring the Violence-
לא יעשה כלום
הארדיז יתאחדו, יהיו כמה שבועות מסביב לחגורות הזוגות
יתפרקו עם פיוד בינהם
ETC ETC