|
|
יום לילה שעות דקות ושניות זה לא יותר משיטת ספירה לא קראתי את כל מה שהבאת בהתחלה למה זה חופר ואין לי כוח לזה עכשיו אבל מה אתה מנסה להוכיח אם מאובנים איך זה סותר את האבולוציה ולפי התנך אין דינוזאורים יש חיות מדברות ואתה מנסה להוכיח שזה הגיוני ויש הוכחות שהאדם נוצר הרבה לפני 57xx שנה כמה שזה לא יהיה ואיך העולם נברא בזמן הזה אם כבר היה עולם ואיך אפשר לתעד את זה אם לא היו אז בני אדם לא נשמע קצת הזוי כן כן אני יודע שמישו יבוא יגיד אלוהים נתן את התנך בלה בלה וחור שחור מיקרוסקופי כמו שהם עושים הוא מבוקר והוא לא יכול לגרום נזק כבר דימו חור שחור וזה היה ממש קטן ולחלקיק שנייה ולא קרה כלום אז למה סתם לדבר והנה שאלה בשבילך מה ההבדל בין כת השטן ליהדות או כל דת אחרת שלא תגידו שאני מפלה XD
מטומטמים זה לא סותר את בריאת העולם!!!!ולא את הזמנים המצויינים בספר בראשית!!!!
1) אנחנו לא יודעים כמה זמן נמשך "יום" אחד זה לא בכרח יום (ויהי בוקר ויהי ערב יום אחד...) יכול להיות שזה 10000000 שנים
2)זה גם לא מוכיח שכדוה"א קיים יותר מ6000 שנה (גם לפי השיטה הרדיואקטיבית) כי אנחנו לא יודעים מה היו תנאי השטח ליפני 6000 שנה (יכול להיות שהיתה פעם הצתברות מוגברת של חומרים רדיואקטיבים)
ולכן אנו קובעים את גיל המאובן ע"פ: אם מצב תנאי הסביבה לא הישתנו אז גיל המאובן הוא....
חבר, אסור להקפיץ נושאים שעברו זמנם, אל תחזור על זה בשנית, תודה![]()