קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-10-2008, 20:48
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 22-09-2008, 00:42
  3. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 15-09-2008, 21:25
  4. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 23-03-2008, 20:52
  5. תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 12-02-2008, 18:26
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 27 מתוך 27

[דיון] הליגה האנגלית המחזור ה-4 , ליברפול תארח את היונייטד - עמוד 2

משתמש כבוד
    אני צהוב בנשמה

לייקים
    6
    נקודות
    1,600

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה
    אהבתי את המשחק של ליברפול , היא הייתה צריכה לנצח ביותר שערים . מנצסטר בלי רונאלדו , זאת פשוט לא אותה קבוצה . הדברים שהוא עושה על המגרש אף אחד לא יכול לשנות , לא נאני(שלטענת לא קצת מאוהדי יונייטד הוא יהיה "רונאלדו הבא") ,לא גיגס(כבר לא ) ולא אף אחד אחר . אהבתי את המשחק , לליברפול יש קבוצה מצוינת , רק חסר להם שעכשיו מסצאראנו יפצע להם . אגב , מכה אדירה ליונייטד שתפגוש שבוע הבא את צ'לסי בלי וידיץ , בגלל עבירה מטופשת.
    אין לנו קבוצה מצוינת
    זה סתם היה מלחמה... אני אומר לך אחי יש לנו 2 שחקנים טובים בקבוצה, כל השאר לא נכנסים לספסל של צ'לסי מנצ'סטר או ארסנל
    סטיבי וטורס סוסים אבל זה לא מספיק
    כל השאר דרג 3 ומטה

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

יקח זמן עד שמנצ'סטר תתרגל לשחק בלי רונאלדו, זה מה יש... עובדתית זה נכון לא אותה
    קבוצה, אבל היום בארבטוב בפתיחת המשחק הראה שיש חוד קטלני ביותר.. רק הקישור וההגנה
    חייבים להתאפס ומהר כמו שנה שעברה שהיה להם את כמות ספיגת השערים הקטנה ביותר באירופה
    ויהיה בסדר.. בבית מנצ'סטר לא תפסיד לצ'לסי.. בכל מקרה, זאת רק תחילת הליגה, הכול פתוח..

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי ItayTheMan צפיה בהודעה
    אין לנו קבוצה מצוינת
    זה סתם היה מלחמה... אני אומר לך אחי יש לנו 2 שחקנים טובים בקבוצה, כל השאר לא נכנסים לספסל של צ'לסי מנצ'סטר או ארסנל
    סטיבי וטורס סוסים אבל זה לא מספיק
    כל השאר דרג 3 ומטה
    אל תרשום סתם . לצ'לסי ולמנצסטר יש קבוצה יותר טובה , אבל זה לא אומר שהסגל של ליברפול לא טוב . שכחת את גיימי קראגר? השתגעת ? אחד הבלמים הטובים באירופה .ומה עם חביאר מסצארנו?הוא אחד הקשרים האחורים היותר טובים ביבשת כיון. ריאן בבל צעיר , ורובי קין אם יחזור לעצמו יכול ליהיות אחלה שחקן . ליברפול יכולה להתחרות על אליפות אנגליה ללא ספק לדעתי , אולי לא על כמה מסגרות ביחד , אבל לפחות על אחת מהן . אגב , חכה ותראה את ריירה - אחד השחקנים . צריך לתת לו להתאקלם ,ובכלל אם ליברפול תתאקלם נכון , הכל יכול ליהיות. כבר ראינו הרבה מקרים ששחקנים לוקחים קבוצות על הכתפיים , פעם זה היה רק גרארד , אבל עכשיו יש עוד שחקנים מצוינים שם .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 13-09-2008 בשעה 19:20.
    Siete

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יששש סוף סוווווףףףףףףףףף.... ומי שראה את ההחמצה של קויט בדקה 90 מזה בושה :/ אני שם את זה
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי skiper צפיה בהודעה
    יששש סוף סוווווףףףףףףףףף.... ומי שראה את ההחמצה של קויט בדקה 90 מזה בושה :/ אני שם את זה
    זה בכל זאת ואן דר סאר אחי , וקויט הביא משחק מצוין .קלטנו בעונות שעברות שסקורר הוא לא , אבל הוא פייטר ומגיע למאני טיים.

רוביניו כבש את השער הראשון של צ'לסי , בבעיטה חופשית . כמה דקות
    אחר כך , קרבליו השווה לאחר קרן . משחק לא רע מתפתח ב"סיטי אוף מנצסטר".
    להזכירכם , אם צ'לסי מנצחת את המשחק הזה היא תגיע במקום הראשון למפגש
    המסקרן מול מנצסטר יונייטד ביום ראשון הבא.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 13-09-2008 בשעה 21:10.
    Siete

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זה בכל זאת ואן דר סאר אחי , וקויט הביא משחק מצוין .קלטנו בעונות שעברות שסקורר הוא לא , אבל הוא פייטר ומגיע למאני טיים.

רוביניו כבש את השער הראשון של צ'לסי , בבעיטה חופשית . כמה דקות
    אחר כך , קרבליו השווה לאחר קרן . משחק לא רע מתפתח ב"סיטי אוף מנצסטר".
    להזכירכם , אם צ'לסי מנצחת את המשחק הזה היא תגיע במקום הראשון למפגש
    המסקרן מול מנצסטר יונייטד ביום ראשון הבא.

כן אבל כל הפינה הימנית שלו הייתה פנויה ועוד הוא בא עם רגל ימין משמאל ככה שהרבה יותר קל לו..
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

משתמש כבוד
    אני צהוב בנשמה

לייקים
    6
    נקודות
    1,600

אל תרשום סתם . לצ'לסי ולמנצסטר יש קבוצה יותר טובה , אבל זה לא אומר שהסגל של ליברפול לא טוב . שכחת את גיימי קראגר? השתגעת ? אחד הבלמים הטובים באירופה .ומה עם חביאר מסצארנו?הוא אחד הקשרים האחורים היותר טובים ביבשת כיון. ריאן בבל צעיר , ורובי קין אם יחזור לעצמו יכול ליהיות אחלה שחקן . ליברפול יכולה להתחרות על אליפות אנגליה ללא ספק לדעתי , אולי לא על כמה מסגרות ביחד , אבל לפחות על אחת מהן . אגב , חכה ותראה את ריירה - אחד השחקנים . צריך לתת לו להתאקלם ,ובכלל אם ליברפול תתאקלם נכון , הכל יכול ליהיות. כבר ראינו הרבה מקרים ששחקנים לוקחים קבוצות על הכתפיים , פעם זה היה רק גרארד , אבל עכשיו יש עוד שחקנים מצוינים שם .
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח
    השחקנים שאמרת לא כאלה טובים
    קארגר - מאז שהוא צעיר אני רואה אותו והוא עושה מלא טעויות, אין לו טכניקה, אין לו את הצעד קדימה ואת החשיבה הטובה
    הוא ראש בלטה שיוע להרחיק והוא מספיק אבל לא לרמות הגבוהות
    מסצ'ראנו - יש הרבה דברים רעים אצלו שבגללם הוא לא מספיק לרמות הכי גבוהות באירופה, הוא עושה המון שטויות, מאבד כדורים, מתעצבן בשניה אחת ומקבל כרטיסים סתם, הגול היה בגללו - אם תראה בשידור החוזר הוא עזב את טבז וטבז רץ קדימה והכניס את הגול
    אולי יש לו פה ושם ביצועים טובים אבל בכלליות הוא לא מספיק :|
    ריאן בבל - נכון הוא מבקיע במשחקים חשובים לפעמים והוא משנה דברים אבל הבן אדם אגואיסט מגעיל, הוא לא מוסר לחברים והוא משחק לבד ואני שונא כאלה שחקנים, הוא לא יתקדם יותר מדי אם הוא לא ימסור
    חוץ מזה שגם הדריבלים שלו נתקעים 80% מהפעמים ורק בשאר הפעמים הוא מצליח לעבור מישהו. יש לו עוד הרבה ללמוד
    רובי קין - לא מתאים לליברפול אולי רק בתור מחליף לטורס כי הוא וטורס לא יכולים לשחק יחד הם מפריעים אחד לשני. גם כשהוא לבד כמו היום הוא מחטיא בלי הפסקה
    לא הייתה לו פעולה אחת טובה היום, הוא מבזבז הזדמנויות טובות, בועט באוויר ומאבד המון כדורים
    ריירה - שמעתי שהוא טוב, אבל חכה ונראה בניטז הורס שחקנים ובמשחק היום הוא לא התבלט כל כך, וראיתי כמה פעמים שהוא לוקח החלטות שגויות ואין לא את הקריאת משק הכי טובה. למשל הוא חותך הצידה כשצריך לחתוך לאמצע וכאלה דברים
    אבל זה משחק אחד אז נחכה ונראה איתו.

תבין, הניצחון היום הוא אשליה של מגרש ביתי עם קהל והתלהבות יתר + יכולת גרועה של מנצ'סטר.
    אולי יש לנו טיפה יכולת אבל זה לא מתקרב ליכולת של שלושת האחרות ואפשר לראות את זה בכך שהמשחק שלנו משעמם - ותאמין לי שב99% מהמשחקים אני כמעט נרדם אצלנו כי זה חרא כדורגל - כדורגל הרמות כשכל השחקנים אצלנו גמדים בכלל
    זה כדורלג כל כך מגעיל שבא לי להקיא על בניטז וכשאני רואה דאבל פסים ו10 מסירות ברחבה בהתקפה של ארסנל אני כמעט בוכה

ליברפול עדיין לא ברמה גבוהה ועם כזה מאמן שמביא 20 שחקנים מדרג ז' במקום להביא 2-4 שחקנים ברמה גבוהה אני לא רואה עתיד טוב
    השנה אני בכלל מקווה להשיג מקום 4 עכשיו כשהסיטי עומדים להכנס לצמרת חזק

ובקשר לקויט ולהחמצה שלו, כל המשחק אני רואה את ההחמצות שלו וזה מדכא. הוא לא חלוץ מי יודע מה ויש לו הרבה החטאות וביזבוזי הזדמנויות ובדקה ה90 לא האמנתי אפילו שהיינו ביתרון
    יש לו פה ושם את ההצלחה ברגע חשוב, אבל בתכלס אני לא רואה אותו יושב בספסל אפילו אצל שאר הטובות

:|
    אבל למה שאני סתם אכנס לדיכאון, סוף סוף ניצחנו את הזונות ואני מאושר :]

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי ItayTheMan צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח
    השחקנים שאמרת לא כאלה טובים
    קארגר - מאז שהוא צעיר אני רואה אותו והוא עושה מלא טעויות, אין לו טכניקה, אין לו את הצעד קדימה ואת החשיבה הטובה
    הוא ראש בלטה שיוע להרחיק והוא מספיק אבל לא לרמות הגבוהות
    מסצ'ראנו - יש הרבה דברים רעים אצלו שבגללם הוא לא מספיק לרמות הכי גבוהות באירופה, הוא עושה המון שטויות, מאבד כדורים, מתעצבן בשניה אחת ומקבל כרטיסים סתם, הגול היה בגללו - אם תראה בשידור החוזר הוא עזב את טבז וטבז רץ קדימה והכניס את הגול
    אולי יש לו פה ושם ביצועים טובים אבל בכלליות הוא לא מספיק :|
    ריאן בבל - נכון הוא מבקיע במשחקים חשובים לפעמים והוא משנה דברים אבל הבן אדם אגואיסט מגעיל, הוא לא מוסר לחברים והוא משחק לבד ואני שונא כאלה שחקנים, הוא לא יתקדם יותר מדי אם הוא לא ימסור
    חוץ מזה שגם הדריבלים שלו נתקעים 80% מהפעמים ורק בשאר הפעמים הוא מצליח לעבור מישהו. יש לו עוד הרבה ללמוד
    רובי קין - לא מתאים לליברפול אולי רק בתור מחליף לטורס כי הוא וטורס לא יכולים לשחק יחד הם מפריעים אחד לשני. גם כשהוא לבד כמו היום הוא מחטיא בלי הפסקה
    לא הייתה לו פעולה אחת טובה היום, הוא מבזבז הזדמנויות טובות, בועט באוויר ומאבד המון כדורים
    ריירה - שמעתי שהוא טוב, אבל חכה ונראה בניטז הורס שחקנים ובמשחק היום הוא לא התבלט כל כך, וראיתי כמה פעמים שהוא לוקח החלטות שגויות ואין לא את הקריאת משק הכי טובה. למשל הוא חותך הצידה כשצריך לחתוך לאמצע וכאלה דברים
    אבל זה משחק אחד אז נחכה ונראה איתו.

תבין, הניצחון היום הוא אשליה של מגרש ביתי עם קהל והתלהבות יתר + יכולת גרועה של מנצ'סטר.
    אולי יש לנו טיפה יכולת אבל זה לא מתקרב ליכולת של שלושת האחרות ואפשר לראות את זה בכך שהמשחק שלנו משעמם - ותאמין לי שב99% מהמשחקים אני כמעט נרדם אצלנו כי זה חרא כדורגל - כדורגל הרמות כשכל השחקנים אצלנו גמדים בכלל
    זה כדורלג כל כך מגעיל שבא לי להקיא על בניטז וכשאני רואה דאבל פסים ו10 מסירות ברחבה בהתקפה של ארסנל אני כמעט בוכה

ליברפול עדיין לא ברמה גבוהה ועם כזה מאמן שמביא 20 שחקנים מדרג ז' במקום להביא 2-4 שחקנים ברמה גבוהה אני לא רואה עתיד טוב
    השנה אני בכלל מקווה להשיג מקום 4 עכשיו כשהסיטי עומדים להכנס לצמרת חזק

ובקשר לקויט ולהחמצה שלו, כל המשחק אני רואה את ההחמצות שלו וזה מדכא. הוא לא חלוץ מי יודע מה ויש לו הרבה החטאות וביזבוזי הזדמנויות ובדקה ה90 לא האמנתי אפילו שהיינו ביתרון
    יש לו פה ושם את ההצלחה ברגע חשוב, אבל בתכלס אני לא רואה אותו יושב בספסל אפילו אצל שאר הטובות

:|
    אבל למה שאני סתם אכנס לדיכאון, סוף סוף ניצחנו את הזונות ואני מאושר :]
    קראגר לא טוב ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח .
    Siete

משתמש משקיע האוואטר של ƒire Man
    לייקים
    0
    נקודות
    39

Siete אמרת משהו על ארסנל?
    4-0 על בלקבורן עונה לך?
    יאללה ארסנל לדרוס הכל בדרך למעלה!
    ובואו לא נשכח לפרגן לצ'לסי וליברפול...
    אמרתי שאנלקה יכבוש
    הייתי קרוב 3-1 ולא 3-2.
    גם בליברפול אמרתי 2-2 היה 2-1 לליברפול,ניחושים לא רעים.

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי ƒire Man צפיה בהודעה
    Siete אמרת משהו על ארסנל?
    4-0 על בלקבורן עונה לך?
    יאללה ארסנל לדרוס הכל בדרך למעלה!
    ובואו לא נשכח לפרגן לצ'לסי וליברפול...
    אמרתי שאנלקה יכבוש
    הייתי קרוב 3-1 ולא 3-2.
    גם בליברפול אמרתי 2-2 היה 2-1 לליברפול,ניחושים לא רעים.
    לא למדת שלא מקשיבים פה... הרי זה ברור שארסנל היחידה שתיתן
    בראש.. צ'לסי ניצחה את הסיטי רק בגלל שהסיטי לא מגיעים לחצי
    מהרמה של הכושר שלהם והאחדות של השחקנים.. מה שכן היו חלקים
    שהם שיחקו מדהים(הסיטי), רוביניו מראה ניצוצות קטנטנים.. אבל
    הבעיה שלו שאין לו ממש מישהו ברמה שלו.. ג'ו גמלוני מדי.. פיליפס
    טוב והכול, אבל מסורבל.. בכל מקרה שבוע הבא עוד משחק גדול בין
    השדים האדומים לצ'לסי.. ב8.11 אני יהיה במשחק של ארסנל מול
    השדים האדומים.. נהיה באימרויות נודיע לכם איך האצטדיון החדש..

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

איתי רד לכאף

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש כבוד
    אני צהוב בנשמה

לייקים
    6
    נקודות
    1,600

ציטוט נכתב במקור על ידי OzzY צפיה בהודעה
    איתי רד לכאף
    לך תביא ביד על בניטז :|

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,826 | הודעות: 8,173,413 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect