צ'לסי - ליברפול::
מה שלומך צ'לסי?
מקום ראשון, 19 שערי ליגה ב-8 מחזורים ויכולת מצוינת עד כה בכל המסגרות. אולי הקבוצה הטובה באירופה עד כה מבחינת תוצאות, זו היא צ'לסי של סקולארי.
עקב פציעתו של דרוגבה (ואולי לא?), צפוי אנלקה להמשיך לקבל את הקרדיט בחוד, שלידו ישחקו ככל הנראה גו' קול ומאלודה. טרי וקרבליו המתקמבק יחזרו להגנת הברזל של צ'לסי, והיחידים שנמצאים בספק למשחק, הם אשלי קול ומיכאל באלאק.
ליברפול, תחילת עידן חדש?
מקום שני, ללא הפסד בודד העונה, אבל הכי הרבה ללא פרננדו טורס. החלוץ נפצע במהלך משחקה של נבחרת ספרד נגד נבחרת בלגיה וצפוי לחזור רק במחזור הבא. בנתיים, ליברפול תצטרך להסתמך על קאוט המצוין ורובי קין החלוד (שלשם שינוי, כבש בויסנטה קלדרון).
בכל אופן, בדרך כלל המשחקים האלו נגמרים בתיקו או לרוב בנצחון של צ'לסי. הפעם האחרונה שנצחה ליברפול בסטמפורד ברידג' היה לפני כמעל חמש שנים, אז למה שהיא תעשה זאת הפעם? ועוד בלי חלוצה המצוין?
בכל אופן, יהיה מעניין בראשון: שתי קבוצות אנגליות, 2 וינריות גדולות שרוצות לנצח, מסקנה: מלחמה והקרבה ללא הפסקה, ועוד קרב בין הגדולות של אנגליה על המקום ה-1 בטבלה.
הימור שלי : X.
טורס. נשאר בליברפול.
אברטון - מנצסטר יונייטד::
מה שלומך מנצ'סטר?
שלומך טוב, ואפילו מצוין: אחרי פתיחת עונה צולעת למדי, חוזרת מנצסטר יונייטד לטופ עם 6 נצחנות רצופים וכריסטיאנו רונאלדו אחד. מקום ראשון בצוותא עם ויאריאל בצ'מפיונס ליג, וכושר הבקעה מצוין מצד החלוצים. זאת מנצסטר יונייטד שאנו אוהבים לראות, ומקווים להמשיך לראות.
אברטון, מה יהיה?
אחרי עונה די מוצלחת אשתקד, הגיעה הנפילה הגדולה של אברטון: 7 משחקים ללא נצחון בכל המסגרות, וביניהם 4 הפסדים. כרגע ניצבת במקום ה-16 בטבלה כשמלך השערים שלה הוא כמובן איגביני יעקובו (3).
מנצסטר יונייטד אמורה לנצח את המשחק הזה בלי יותר מידי בעיות. הקבוצה מליברפול פשוט שתי רמות מתחתיה, ותיקו יהיה הישג אדיר בשבילה, במיוחד לנוכח מצבה הגרוע בטבלה. ווין רוני נמצא בכושר הבקעה מצוין וירצה להמשיך בו ולהוכיח שהוא אכן אחד אחד החלוצים הטובים בעולם (9 שערים ב-7 משחקים בכל המסגרות כולל בנבחרת), .
הימור שלי : 2.
ווין רוני. נכנס לרשימה של הגדולים.
שאר המשחקים::
מנצסטר סיטי - סטוק
טוטנהאם - בולטון
וויגן - אסטון וילה
ווסטהאם - ארסנל
פורטסמות' - פולהאם
סנדרלנד - ניוקאסל יונייטד
ווסט ברומיץ' - האל סיטי
בלקבורן - מידלסברו





ציטוט ההודעה

