|
|
שמע זה היה ממש קשה לקרוא ולהבין את זה...WOW
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
לעניין
למי מה שאני רואה כול האלו שרבת איתם זה על שטויות
ככה שתבדוק את זה לעניין ותסגור איתם עניין
אני הבנתי שלא רבת איתם על משו רציני אלה על שטויות...ככה שתנסה לראות מה אתה יכול לעשות
אם בכול זאת בא לך לזיין אותם מכות...זה כבר בעיה שלך...
כל הקטע של הגב ושל הקוקסינלים יאללהה מה אתה בן 12 גמור תסיפורר תגיד שהיה אי הבנהה ושאתה רוצה לסגור את זה... למה לך אחרי זה שייצא לך שם של איזה ערס מסריח שרב כל היום.. או יותר גרוע שתאלץ לפחד שיתפסו אותך גמור תעיניין בלי ריבים בלי כלום... תאמין לי 30 ילד לא יבואו אליך בחיים אף אחד לא בא לאף אחד אם אין סיבה של ממש אל תביא להם תחברים של אח שלך ותתן להם סיבה גג יבואו אליך שלושתם ועוד איזה שני חברים תגיד שאתה רוצה לסגור את זה ותפסיק לשחק אותה גנגסטר יהיה יותר טוב לכולם .
קיצור סגור תעיניין וצא מהבועה של גי'טיאיי וגב ותפסיק לסמוך על זה. ועוד דבר מה אתה משחק כדורגל עם כאלה ילדים מסכנים שבשניה מפנים לך תגב ורבים איתך
תלמד להשתמש בפסיקים ונקודות דחוף...
זה בגלל ההוא
קובי לא מצחקי וקובי לא מצחיקקקקקX2
חחח
חחח אחיננוווווו קטלה עולמית...
יאללה כל הבצפר עולה אחד על השי
ח איזה הומו אתה יאללה הייתי בא דופק לכל אחד מהם ראסיה בעיטה בביצים הייתי משכיב אותם על הריצפה חחחח
דבר ראשון תלמד לכתוב עם פסיקים
דבר שני, מה ילד בן 10? אני יביא לך גב ואיי איזה גבר אתה אתה תביא את אח שלך וחברים שלו
נכנסת לבלאגן לך פתור אותו בלי לערב חצי עולם
אתה חושב שזה בעיה לקרוא לאנשים אבל לא עושים את זה כי זה מוציא אותך אפס שלא יכול להסתדר לבד
קיצר תצא מהחשיבה של ילד בן 14 ולך פתור ת'תסביכים שלך
בונא אתה לא יודע לכתוב נשבע לך לא הבנתי כלום
נערך לאחרונה על ידי GuYB; 12-09-2008 בשעה 19:57.
אתה בועט לילדים בביצים ואני הומו ?
ולא הבנתם
אמרתי אני בכיף מזין אותם אם זה אחד על אחד אבל אם מתערבים עוד ילדים יענו אז יש לי מה לערב
ואם אני יילך אליהם יגיד להם זה היה אי הבנה אני ייצא קוקסינל
לדעתי אני צריך לא לעשות כלום בינתים ומילה הכי קטנה של פוזה מאחד מהם ואני פותח