אלון אחי אני רק סיימתי תקו הזה תפסתי מטעני חגורות נפץ נשק היה לי קצין פצוע ברגל ירו אלי סרפו אותי אם בקבוק תעברה אבל אני עדיין חושב ככה כשאתה עומד במחסום ובאות נשות ווטש אתה מכיר אותם???
שהם באות דבר ראשון שבא לי לעשות זה לירות בהם מי הם בכלל ליקראו לי נצי בשביל הזונות האלה אני לא יושן לילות על גבי לילות תוחן תחיים שלי וכמה שרע לי אני עדיין עושה ויעשה את זה ולא המדינה תעשה עוד קצת רע היא תעשה חוק שנשות ווטש יכולות להיום 50 מטר מהמחסום איזה כיך ואז קורה שערבי פותח תפה שלו מוצי מילה ממש מרגיזה מצד אחד אתה מת להביא לו בומבה לראש מצד שני יש את הנשות ווטש שמצלמות ואחריי זה מגיע לחדשות חיילים רעים מרביצים לערבי וכשקצין אני לא מדבר על חייל פשוט קצין ניפצע ברגל אף אחד לא שומע את זה כי זה לא מעניין אף אחד תאמין לי אחי אני מכיר את מחסום חווארה טוב מאוד זה הגדוד שלי ירה על המחבל שהיה הלו חגורת נפץ כול יום יש שם תפיסות של מטעני צינור סכינים הכול כול דבר שתרצה עובר שם אז זה לא חדש לי אם ניתפסה חגורה או מטען אחי אני חבלן 04 אני יודע מה המטענים יכולים לעשות סבבה בגלל זה אני לא מזלזל בדברים האלו אני מדבר על דבר שגם ככה חרא לך ועוד מחרבנים עליך אחי ולא משנה מתיי אני תמיד היה שם להגן על הבית שלי משפחה חברים כול מי שאמרתי זה המשפחה שלי ולא נולד הבן זונה שיפגה לי במשפחה
סעמק רק הגדוד שלנו קיבל את חברון!!!!!!!!בעע כל היין בחברון
חברון זה דרעק אחושרמוטההה
חבר שלי גבעתי בשקד בחברון טחינת צעירות למוות רוצה להתאבד חחח
חבר אחר שלי בגולני היה בחברון שהם עוד היו שם גם טחן צעירות בתקופתו גם כן אמר זה משו לא נורמלי