קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]לכל הרקדנים
    על ידי dhud13 בפורום תחביבים ותחומי עניין
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 31-03-2009, 16:26
  2. [דיון] לכל הימנים בפורום ! ישראל ביתנו
    על ידי Omer N בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 30-12-2008, 16:11
  3. [דיון] לכל שחקני ה1.6
    על ידי XtrAp` בפורום Counter Strike
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-12-2008, 23:35
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-08-2008, 13:51
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

[דיון] לכל החירני"קים פה

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    our day begin when yours is about to end

ברירת מחדל [דיון] לכל החירני"קים פה

בואו תספרו לי באמת איך אתם מרגישים בצבא.....איך היה לכם להתחיל ואיך אתם מרגישים עכשיו אחרי שעברתם כבר את הטירונות ואימונים מתקדמים וכל זה....תספרו איך זה..ממש קשה/איאפשר להתמודד/מתים לעוף משם/או ההפך אפשר להתגבר/הכי כיף בעולם/מרגיש שם שייך/חבר'ה טובים וכו....תספרו לי איך אתם מרגישים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

תראה..
    אמנם אני לא חי"רניק
    אבל בשביל להיות חירניק אתה צריך הרבה מוטיבציה/כוח רצון/חזק נפשית.
    זה לא פשוט להיות בחי"ר.
    כמו שאחד מהפורום אמר: "בחרת חיר, שלם את המחיר"
    שמע.. פה זה צבא זה לא איזה בית מלון.
    אז כן, התנאים לא כאלה טובים והאוכל לא כזה טוב ואתה צריך להתמודד עם משמעת שעוד לא התמודדת איתה במשך החיים ואין מה לעשות כי אם אתה באמת רוצה,
    זה צריך לבוא ממך עד כמה אתה רוצה לשרת קרבי בצה"ל (מה העדיפות שלך בין 1 ל 5 ).

עכשיו חכה לכל החירניקים שיתנו לך תשובות לשאלות שלך אני רק אמרתי בכלליות איך זה :]

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

תשמע להיות ח"ירניק להיות לוחם זה המקצוע הכי קשה בעולם.
    בפתאום בגיל 19 מילד אתה הופך לבנאדם מבוגר אתה רואה ועובר דברים שבארצות אחרות אנשים לא רואים גם בגיל 60.. אתה נאלץ להתמודד עם הרבה בעיות, פחדים ומכשולים בדרך.
    נערך לאחרונה על ידי Alon; 14-06-2011 בשעה 00:38.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    2
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    אקונה מטטה...

ציטוט נכתב במקור על ידי Alon צפיה בהודעה
    תשמע להיות ח"ירניק להיות לוחם זה המקצוע הכי קשה בעולם.
    בפתאום בגיל 19 מילד אתה הופך לבנאדם מבוגר אתה רואה ועובר דברים שבארצות אחרות אנשים לא רואים גם בגיל 60.. אתה נאלץ להתמודד עם הרבה בעיות, פחדים ומכשולים בדרך.

בין אם זה האימונים, בין אם זה שמחות ועצב..
    אני חושב שאין יותר ממה שאמרת פה...
    אני אומנם לא חירניק...כלומר..אני יהיה...כרגע אני לקראת סוף טיורונת בגולני...
    שמעתי המון סיפורים מה- מ"מ שלי על בדיוק מה שאמרת..
    זה קשה..אבל תמיד צריך להסתכל קדימה ולהבין למה בחרת בדרך הקשה...
    נערך לאחרונה על ידי Alon; 14-06-2011 בשעה 00:38.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

וואו, אין לי איפה באמת להתחיל. השינוי הזה מילד בן 17-18 עם עיפרון ומחק לגבר עם רובה, הוא פשוט ענק ומדהים. אתה לומד כל כך הרבה על החיים. על אכזבה, שייכות, רצון, שאיפה, לחץ, פחד, דברים בעיקר מנטליים ופיזיים שתצטרך להתמודד איתם בעולם האמיתי. ההרגשה שלי אישית היא תמיד הייתה שצריך לשמור על המדינה, על העם הזה, על המשפחה ועוד ועוד, קשה זה כן - גם מנטלית וגם פיזית, אבל בסופו של יום אתה יושב "רגל על רגל" וכל כך גאה בעצמך שהצלחת לעבור את זה. אתה מגיע למצבים שאתה באמת אומר לעצמך "די, אני עוד היום פורש", ופתאום שנייה אחרי אתה נזכר למה אתה שואף, כמה עברת בשביל זה, ושאסור עכשיו לפרוש, רק חלק מבינים את זה לבד. כשאתה יוצא לאימון עם 50 קילו על הגב שלך, כשחם שלך או לח לך, כשאתה רטוב או יבש, אתה רק רוצה לסיים את היום הזה, אבל בפנים שנייה אחרי אתה מתעשת, אוזר כוחות, מוטיבציה (במיוחד כשאתה רואה מי יש איתך) וממשיך הלאה.

שבת שלום לכולם.

ממצב אנשים אני ולדי אני משרת בנח"ל גדוד 931 בפלוגת מבצעית אמרתם דברים נכונים ב100 אחוז אבל יש דבר שמפריע לי קצת אני שואל הרבה את השאלה הזות חברים לוחמים זה שאלה רק אנשים שכבר בפלוגות וותיקות וחי"רניקים השאלה כזות תחלס אתה עכשיו ממשיכים כול יום תוחנים שמירות לא יושנים לילות על גביי לילות מארבים מעצרים סיכונים פחד קושי ועוד. אתה עושים את זה בשביל חברים שאיתכם או בשביל המדינה ????
    שמעו אני יענה על זה אבל אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על זה.
    שמעו היה לי המון המון דברים ששברו אותי דבר אחד הרזיק אותי על הרגליים ונתן לי כוחות שאתה יושב שבוז נימאס מכול החרא הזה בא חבר יושב איתך ואתה רואה שאתה לא לבד יש איתך עוד כאלה שבאמת נישבר להם בדיוק כמוך גם הוא לא ישן תחן כואב לו מה אני רוצה להגיד שאני לא בשביל המדינה עושה את זה אני עושה את זה רק בגלל חברים שאיתי ומשפחה שלי לא בשביל המדינה שמשתינה אליי בקשת גם הצבא עושה את אותו דבר

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    our day begin when yours is about to end

בתאכלס VAVAN צודק חלקית במה שהוא אומר שהמדינה משתינה על החיילים ועל האזרחים בקשת ענקיתהממשלה שלנו פה על הפנים לא ראיתי דברים כאלה מה שכן אין לנו מקום אחר להיות בו בכל מקום שונאים אותנו ולא יהיה מקום אחר בעולם שאנחנו נרגיש בו בטוחים יותר ממה שאנחנו פה בישראל למרות כל האיומים והמלחמות ככה שאין לנו ברירה ואנחנו צריכים ללכת ולתת את המקסימום ולנסות להסתכל קדימה ולא לפרוש זאת דעתי...

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

vavan

שאלת איזה דברים מחזיקים אותי?
    קבל:
    http://news.walla.co.il/?w=//1360186
    נערך לאחרונה על ידי Alon; 14-06-2011 בשעה 00:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תשמע לך תהיה ג'ובניק תפסיק להתחבט בעיניין קרבי או לא עם כל הכבוד למה שכתבו פה לא צריך עוד לוחם אחד שיהרוס לעצמו את החיים תהיה ג'ובניק תעבוד תתחיל את החיים בזמן הצבא ולמי שיש ספקות אם אני לוחם בכלל אז כן אני לוחם עם מסלול וקורס חובשים טחנתי צעירות טחנתי שמירות ראיתי מוות יצאתי למבצעים נתקלתי והותקלתי על ידי מחבלים ואני אומר לך תהיה ג'ובניק ואל תחשבו שאני סתם אחד עברתי הרבה עשיתי קצינים והחלטתי לפרוש באמצע יש לנו צבא עקום ומדינה עקומה
    נערך לאחרונה על ידי pikachu763; 14-10-2008 בשעה 14:16.

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

VANVAN המדינה זה לא אהוד אולמרט וציפי ליבני. המדינה זה אתה, המשפחה שלך, החברים שלך. אתה עושה את זה בשבילם.

pikachu763 אני חושב שאתה טועה מאד. לא צריך עוד לוחמים? גם ככה יש מחסור רציני בהם.
    אני יודע שיש הרבה דברים עקומים בצבא ובמדינה אבל בזה שאתה בא ומייעץ לאנשים להיות ג'ובניקים אתה רק "מעקם" אותם יותר.

אלון אחי אני רק סיימתי תקו הזה תפסתי מטעני חגורות נפץ נשק היה לי קצין פצוע ברגל ירו אלי סרפו אותי אם בקבוק תעברה אבל אני עדיין חושב ככה כשאתה עומד במחסום ובאות נשות ווטש אתה מכיר אותם???
    שהם באות דבר ראשון שבא לי לעשות זה לירות בהם מי הם בכלל ליקראו לי נצי בשביל הזונות האלה אני לא יושן לילות על גבי לילות תוחן תחיים שלי וכמה שרע לי אני עדיין עושה ויעשה את זה ולא המדינה תעשה עוד קצת רע היא תעשה חוק שנשות ווטש יכולות להיום 50 מטר מהמחסום איזה כיך ואז קורה שערבי פותח תפה שלו מוצי מילה ממש מרגיזה מצד אחד אתה מת להביא לו בומבה לראש מצד שני יש את הנשות ווטש שמצלמות ואחריי זה מגיע לחדשות חיילים רעים מרביצים לערבי וכשקצין אני לא מדבר על חייל פשוט קצין ניפצע ברגל אף אחד לא שומע את זה כי זה לא מעניין אף אחד תאמין לי אחי אני מכיר את מחסום חווארה טוב מאוד זה הגדוד שלי ירה על המחבל שהיה הלו חגורת נפץ כול יום יש שם תפיסות של מטעני צינור סכינים הכול כול דבר שתרצה עובר שם אז זה לא חדש לי אם ניתפסה חגורה או מטען אחי אני חבלן 04 אני יודע מה המטענים יכולים לעשות סבבה בגלל זה אני לא מזלזל בדברים האלו אני מדבר על דבר שגם ככה חרא לך ועוד מחרבנים עליך אחי ולא משנה מתיי אני תמיד היה שם להגן על הבית שלי משפחה חברים כול מי שאמרתי זה המשפחה שלי ולא נולד הבן זונה שיפגה לי במשפחה

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

זה שיש חבורה של כמה עשרות זקנות שלא מקבלות מחזור אז הן ממורמרות ובאות להציק לכם לא צריכה לדכא אותך.

אני מעריך את העבודה שלכם וככה גם רוב המדינה, גם אם אנחנו לא באים עם מצלמות וידיאו למחסום.

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

Vavan

לא
    נערך לאחרונה על ידי Alon; 14-06-2011 בשעה 00:40.

בתור חי"רניק לשעבר אני יכול להגיד לך שאין דבר שמשתווה לזה. אלה שיסיימו איתך את המסלול הם באמת אנשים טובים שבדיוק כמוך רוצים לתרום ולא איזה וואחשים שמחפשים לחפף בעבודה. זה חבר'ה שכמוך רוצים להגן על המשפחה והחברים ובשביל זה אוכלים את כל החרא הזה.
    vavan, אני אומנם הייתי רק שנה בצבא אבל הספקתי לעשות מחסומים וצ'קפוסטים ושמירות באיו"ש ותחלס זה בגלל המשימה. בגלל שאתה יודע שאם לא אני אז יבוא ערבי ויישב על האדמה הזו ואז אתה תמצא את עצמך בחו"ל חוטף מכות בגלל שאתה יהודי. וזה מה שהניע אותי. הידיעה שאם לא אנחנו אין מי שיעשה את העבודה הזו. ולגבי החברים אז אני לא יודע מה להגיד לך. בטירונות ואימון מתקדם היו לי באמת חברים טובים בני ישיבות וזה שכל מה שהם רצו זה להגן על המדינה וחבר'ה עם ראש על הכתפיים, אבל כשהגעתי לקורס מ"כים אז מצאתי את עצמי עם סגל שזורק עליי זין וחברים לכיתה שמחפשים להתחבשן אז זה גם משביז וגם מרגיז שאתה שורף 4 חודשים על כלום כי באמת הקורס הזה לא נותן שום דבר וכשהוקפצנו לג'נין אז אתה רואה את החברים שאיתך שאמורים להיות מפקדים עוד שבועיים עושים צחוק מעבודה כשאנחנו בשטח פלסטינאי ליד ג'נין וחבר מהמחלקה מכוון עלייך נשק בצחוק וחבר אחר מחפש להתחבשן בחמ"ל וזה באמת כואב לראות את המצב הזה. האבסורד הוא שכמה ימים אח"כ חבר אחר פלט עליי כדור בטעות אחרי שסיים לנקות את הנשק...
    ככה שבקשר לשאלה שלך אם זה בשביל החברים או המדינה, אז זה מאוד תלוי איפה נמצאים ועם מי.
    ואני הייתי מת לחזור ולהיות מפקד אבל נפצעתי בצורה כזו שאני לא אחזור לקרבי ואני לא רואה את עצמי בג'וב עם אנשים שמתלוננים על זה שאין להם חלב לקורנפלקס בבוקר...

שמעו חברה אני לא מתוסכל בגלל נשות ווטש אני יודע טוב מאוד איך לתמודד איתם וכן אחי אני עברתי את חווה 7 ניראה לי שאני מכיר את כול בית פוריק כפר של הרבה מפגרים כן אני מכיר את נשות כחול לבן אני מעריך תעבודה שלהם אני מתוסכל בגלל אנשים שחושבים שיש את המפגרים שיעשו את העבודה השחורה שחושבים למה לתגייס סתם בזבוז של שלוש שנים שיש את הנשות ווטש בכלל למה המדינה לא עושה שום דבר לגביי זה מה הזונות האלו עשו בשביל המדינה הזות ועוד באות למחסומים לקרואה לנו נצים שיש תמילה הזות בכלל השתמטות למה מישהוא יכול להסביר לי למה מתייחסים ללחומים כמו לחרא אנחנו מקבלי פקין 700 שקל למה זה מספיק בקושי לסיגריות למי שמעשן שפקין גו"בניקים מקבלי טיולים לאילת אם כול הפינוקים ומה אנחנו מה אנחנו מקבלי כלום בפיתה או ששניצל לארוחת צהריים ראיתם מה גו"בניקים מקבלים בחדר אוכל שלהם בקריה מה זה הדבר הזה. אחי אתה מדבר על ערך לחיי אדם אחי שגולני וצנחנים ואתם גיבעתי ישלכם אחזריות עכשיו נמרים כלים ממוגנים אחי החטיבה שלי נח"ל עדיין אם נגמ"שים שנגמש אתה חוגר אם נוד אתה יורק אלו יש חור שיש עכשיו חטיבות שאני שומע שרק הוותיקים מקבלי פלטופים אחי אני ראיתי בעיניים שלי רס"פ בגולני שבקבע מסתובב אם פלטולון למה הוא צריך אותו יש הגיון בדבר הזה תגיד לי אתה זה נכון שלכם בגיבעתי יש לכול לוחם קרמי? לנו לא יש לחצי מהפלוגה שלי אני יכול להוסיף לך עוד מלאה דברים אני חושב שהבנתה שמעו שלא תחשבו שאני בכיין אני ממש לא כזה. כשנישבר הזין הכול יוצאה החוצה טוב חברה אני צריך לזוז אני חוזר לבסיס לפקין 17 יום אל תידאגו אני לא יתאבד חחחחחח אז שהיה לכם שבוע טוב חג שמח שנה טוב והמון בהצלחה........

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,590 | הודעות: 8,173,177 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect