ובכל זאת, מבדיקה קצרה באתר של כלי זמר, בחברות מסויימות מגברי החשמלית דווקא יקרים יותר, ובאחרות להפך. ההבדלים עצמם לא כאלה רציניים בכל מקרה (~100-200 ש"ח מקס').
ובכל זאת, מבדיקה קצרה באתר של כלי זמר, בחברות מסויימות מגברי החשמלית דווקא יקרים יותר, ובאחרות להפך. ההבדלים עצמם לא כאלה רציניים בכל מקרה (~100-200 ש"ח מקס').
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
|
|
אוקיי..
ונובזי כל חופשה(סוכות/חנוכה,פסח וחופש גדול) אני וחברים נוסעים לתל אביב וכלי זמר זה בונוס..
תודה לכולם על העזרה...
ונתנאל צודק הם באמת ינסו למכור לי,אבל הם נותנים שם לנגן על כל הכלים(חוץ מתופים) אז אני אחבר את הבס למגבר חשמלית ונראה מה יקרה חחח אם זה יתפוצץ אתה אשם עידן ><
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
כנס לאתר music gate ויש שם מגדברים מאוד זולים
מקווה שעזרתי!
![]()
אני לא קורא פה את כל התגובות,אבל ממה שהספקתי לקרוא-זאת התשובה שלי:
מגבר לחשמלית לא יספק אותך.קודם כל יהיה המון רעש סטטי,מניסיון,ושנית,לא תשמע טוב והוא ירס יחסית מהר.
לבס יש מגבר שיחודי רק לה,עם רמקול גדול,והצרכים שצריכים להיות מסופקים.תבקש ממוכר בחנות לחבר לך באס למגבר של חשמלית ולמגבר של באס ותשמע בעצמך את ההבדל.
לגבי באס אקוסטית:
באס אקוסטית עובדת על אותו עיקרון של גיטרה אקוסטית(O RLY?) וגיטרה קלאסית.
את הבאס האקוסטית את תשמע כמו גיטרה קלאסית או אקוסטית לא מחוברות.
אם תחליט ללכת על האקוסטית תשאל את זה:
האם היא מוגברת?(האם אפשר לחבר מגבר)
האם יש הבדל בסאונד?(בין אקוסטית לבאס,כי עד כמה שידוע לי יש שוני בין חשמלית לקלאסית)
והאם אפשר לחבר לה פאדל.(לא יודע מה איתך אבל אותי ווה ווה מחרמן רצח)
זה בסדר סימפל4פלאנט שוב הקפיץ נושא =.= כבר הסתדרתי תודה אפשר לנעול
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"