עד כמה אפשר להיות לוזרים? כל פעם מחדש
עד כמה אפשר להיות לוזרים? כל פעם מחדש
|
|
איזה משחק!!
אם השער של ואן ניסטללרוי היה נחשב והשער של ראול היה נחשב זה לא היה כזה מותח,מצד שני אם הם היו נחשבים הייתי זוכה ב2000 נק' ומצד שלישי אם זה היה נגמר ב1:1 והייטינחה לא היה דפוק הייתי מפסיד 2000 נק' אז תודה לך היטינחה.
שון, כמו שאמרת, 3-0 במחצית (שהיה חייב ליהיות, אני עדיין מאשים את הכוון המסכן) וריאל מדריד מנצחת את המשחק הזה לפחות 5-0 בלי טעם להמשך (לחלק מכם, הפעם גם לי). בטוח שואן ניסטרלוי לא היה יורד לטאקל כזה ב3-0.
בכל אופן, האופי המדהים, פשוט לא יאומן איזה אופי יש לריאל מדריד. בלי 4 שחקני הרכב, בלי החלוץ הכי טוב שלנו, אנחנו פשוט מנצחים עם הילדים! דה לה רד, גאגו, מרסלו, היגואין, דרנתה, חאבי גרסיה,סרחיו ראמוס.. פשוט לא יאומן איזה שחקנים יש לריאל מדריד בסגל. אני לא רוצה לחשוב איך נראה שכל הפצועים יחזרו. כמה כיף זה לנצח בדרבי, אני עדיין מתקשה לקלוט שנצחנו בדקה ה-96. אגב, ד"ש לנדב יעקובי. אם היו פוסלים לאתלטיקו את הגולים האלה, הוא היה משתגע (אני פשוט שונא אותך, ויודע שאתה אוהד אתלטיקו מדריד וסלטה ויגו, שלא נדבר על אהבתך לברצלונה).
תמונות מהדרבי: http://www.marca.com/fotogalerias/20...madrid/11.html
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 18-10-2008 בשעה 23:40.
Siete
ושכחתם לציין שאין לנו את ואן ניסטלרוי במשחק הבא מול הבאסיקם...
לדעתי היו ציכים לתת לו צהוב, הוא הלך אל הכדור ומה שקרה לה היה בכוונה, מה אתם חושבים: הגיע לו צהוב או אדום?
צהוב, מהסיבה הפשוטה שחמש דקות לפני כן, מאניש היה צריך לקבל צהוב שני. בושה של שופט, מקווה שנערער על זה.ושכחתם לציין שאין לנו את ואן ניסטלרוי במשחק הבא מול הבאסיקם...
לדעתי היו ציכים לתת לו צהוב, הוא הלך אל הכדור ומה שקרה לה היה בכוונה, מה אתם חושבים: הגיע לו צהוב או אדום
Siete
דוגרי, למרות ההפסד
גאה באיך שהקבוצה שלי שיחקה.
ני לא מבין איך אתה גאה בקבוצה שלך =\, היא אמורה הייתה לאכול חמישייה לפחות, השחקנים שלכם עשו דברים דפוקים ,גם המאמן, שלא נדבר על השופט...
מחצית שנייה, הייתי עם חיוך כמעט על המחצית.
וככה אני רוצה להיות בכל משחק שלהם.
אגווארו שיחק טוב אבל לא כיכב, סימאו לעומתו בשמחק, ענק.
כל הגדולות למעט ויאריאל נצחו במחזור הזה.
Siete
אי אפשר לנצח במונזואיק!! חחחח.
מחזור הבא אנחנו מקבלים את אתלטיקו בבית.. יהיה סופר קשה אתלטיקו כמו נמר פצוע..
Puta los ches!
![]()
איך לעזאזל סביליה נצחה באלמריה? אחד המגרשים הקשים.
Siete
כל השחקנים של ריאל כשירים למשחק נגד יובנטוס?
והאם כל השחקנים של יובנטוס כשירים למשחק מול ריאל?
אמממ...תקנו אותי אם אני טועה אך נראלי שטרזגה לא ישחק ודיארה גם לא כשיר ממש...
בופון גם אני לא בטוח חזר .
וגוטי ודיארה לא כשירים ורובן חוזר אחרי פציעה .
Real Madrid ♥
טרזגה ובופון, קמוראנסי, זנטי, זבינה ופאולסן לא ישחקו בוודאות (אלא אם כן תיהיה הפתעה עם קמוראנסי). בריאל דיארה וגוטי לא ישחקו. בכל מקרה, זה לא הדיון. היום בערב יפורסם האשכול הרשמי של ליגת האלופות.כל השחקנים של ריאל כשירים למשחק נגד יובנטוס?
והאם כל השחקנים של יובנטוס כשירים למשחק מול ריאל?
ולנסיה נשארה במקום ה-1 כצפוי, לאחר שהביסה 4-0 את נומאנסיה החלשה. דוד ויאה כבר עם 8 שערים העונה.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 20-10-2008 בשעה 15:26.
Siete