טוב מאוד, 1-0 יובנטוס, דל פיירו מזיין אותכם
עריכה:
2:0 לשתי הקבוצות שאני אוהב (יובנטוס ומנצ'סטר)
הקוונים מטומטמים אצל מנצ'סטר, 2 שערים בנבדל לא פסלו, אבל שער לא בנבדל פסלו.
טוב מאוד, 1-0 יובנטוס, דל פיירו מזיין אותכם
עריכה:
2:0 לשתי הקבוצות שאני אוהב (יובנטוס ומנצ'סטר)
הקוונים מטומטמים אצל מנצ'סטר, 2 שערים בנבדל לא פסלו, אבל שער לא בנבדל פסלו.
נערך לאחרונה על ידי SpiderPig; 21-10-2008 בשעה 23:04.
|
|
2 הזדמנויות ליובנטוס, 2 גולים. פשוט לא יאומן... 64 אחוזי החזקה בכדור לריאל מדריד, ובכל זאת פפה מצליח לחטוף את הגול.. ראמוס ממש גרוע מתחילת העונה.. אין מה להגיד, ההתקפה שלנו זיינה את יובנטוס במחצית השנייה (בונקר של יובנטוס, בונקר עצבני), אבל גם אם היינו מנצחים הייתי יודע שההגנה שלנו פשוט לא תספיק לרמות הגבוהות. אם כל הכבוד לשמות הגדולים, עובדה שאנחנו סופגים כל כך הרבה. גם בליגה, אומנם אנחנו מנצחים 3-2, 2-1, 4-3.. בגומלין אין לדעת מה יקרה (בדיוק כמו ב4 שנים שעברו).
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-10-2008 בשעה 00:00.
Siete
מחזור טוב.. 36 גולים סה"כ
9 בוויאריאל
8 בבוקרשט
7 בארסל- פנרבחצ'ה
פייי היו 35 גולים, לא 36...
איזה מציק זה היה במשחק שלי ריאל XD, כל הזמן היה תדבר הזה שאומר להעביר ל5+ GOLD, הייתי בטוח שליון פותחת שם את סטיאווה אבל מסתבר שזה היה צמוד...
בקשר למשחק של ריאל:
בהתחלה הוא התחיל חרא, שיחקנו כמו ערבים, במקום למסור לקשרים ההגנה העיפה כדורים גבוהים שכמעט ולא הגיעו לכתובת שלהן, הצלחנו להתחיל להניע קצת כדור רק באיזור הדקה ה40...כמובן שעד אז חטפנו גול. כשירדנו למחצית כבר הגענו להתקפה אך היא בוזבזה. המחצית השנייה התחילה כמו הראשונה, עם שער אבל איך שרובן נכנס המשחק התהפך, אני לא יודע אם זה בזכותו אבל זאת עובדה....
ריאל התחילה להגיע למצבים שבוזבזו עם בעיטות דפוקות של סניידר ורפאל, אח"כ השגנו גול אך הם המשיכו לבעוט במקום למסור ואולי בגלל זה לא הצלחנו להשוות.
קיצר אני בטוח שבברנבאו יהיה משחק אחר!
Salaman, זה הכדורגל האיטלקי וחבל. שקשה לפרוץ בונקר, קשה לפרוץ. המשחק עבד בדיוק כמו שהם רצו אודות לפפה (הגול ה-2). הם השיגו 2 גולים מכלום, פשוט כלום. בכל מקרה, מקווה שזה יראה אחרת עוד שבועיים. חובה שזה יראה אחרת, כי אם לא אנחנו בצרות בקרב על המקום ה-1.
Siete
הם משחקים בטורינו כי הם משפצים תדלה אלפי
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
השדים האדומים ניצחו בהילוך שני את סלטיק...
ריאל הפסידה, אבל תעלה.. יש לה את יובה בבית, וזניט..
ארסנל קרעו את פנר, אבל יש להם הגנה מאוד גרועה.. פשוט לא יאומן איך שחודרים אותם..
אגב עם פאברגס לא נשאר, אין לארסנל קבוצה..
ויריאל עם הגנה מאוד עלובה, לחטוף 3 שערים כאלה קלים מול אלבורג זה בושה.. בסדר ניצחו רק
בגלל שאלבורג ממש קבוצה עלובה, אבל למה ההגנה כזאת..
באיירן מנצחת, וזה מצויין, אני רוצה לראות אותם בהמשך, קבוצה נהדרת.. צריכה רק להתחבר..
רוני פשוט חם מהרגיל, כל כדור שהוא מקבל הוא בועט ומפגיז את השער, מבשל, רץ, פשוט בתקופה
אדירה.. בנוסף, שוונשטייגר החולה הזה לא מפסיק להדהים אותי.. מהיורו סימנתי אותו כאחד הטובים,
והוא פשוט נותן הצגות בבאיירן.. איזה משחק אדיר היה בין סטיוואה לליון.. כל 5 דקות שער..
נפילה חד פעמית של ההגנה הצהובה ללא ספק. הם ספגו בסה"כ 3 שערים בליגה (הכי קצת). אני מחכה כבר למפגש שלה נגדכם במדריגל. הולך להיות שם חם, צפוי משחק ענק!ויריאל עם הגנה מאוד עלובה, לחטוף 3 שערים כאלה קלים מול אלבורג זה בושה.. בסדר ניצחו רק
בגלל שאלבורג ממש קבוצה עלובה, אבל למה ההגנה כזאת..
בקשר למשחק בויסנטה קלדרון: חביאר אגירה צפוי לשלב בהרכב הפותח את איגנסיו קמאצו בן ה-18. כזכור, הבכורה שלו היה ב4-2 נגד בארסה אשתקד בגיל 17 בלבד (אתם בטוח זוכרים את המשחק, רונלדיניו עם מספרת). יש לו אופי של כסחן, אולי זה מה שאתלטיק' צריכה.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-10-2008 בשעה 18:37.
Siete