קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-11-2009, 19:26
  2. תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 25-10-2008, 21:06
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-10-2008, 16:57
  4. [דיון]ליגת האלופות- מחזור 5!
    על ידי Dor בפורום כדורגל
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 28-11-2007, 11:37
  5. [דיון]ליגת האלופות מחזור שני
    על ידי Tal בפורום כדורגל
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 03-10-2007, 14:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

[דיון] ליגת האלופות מחזור שלישי:: ליברפול חילצה תיקו במדריד, צ'לסי גברה על רומא

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

ברירת מחדל [דיון] ליגת האלופות מחזור שלישי:: ליברפול חילצה תיקו במדריד, צ'לסי גברה על רומא

בית א':

קלוז' - בורדו :

קלוז' הפתיעה שמוליכה את בית א' ביחד עם צ'לסי, פוגשת את בורדו החלשה. קלוז' היא ההפתעה של ליגת האלופות עד עכשיו! היא הצליחה לנצח את רומא 2-1 ולסיים בתיקו עם צ'לסי. בניגוד אליה גם בורדו די מפתיעה, אך לרעה! היא הובסה 4-0 לצ'לסי במחזור הפתיחה של הטורניר ולאחר מכן היא נוצחה 3-1 על ידי רומא. לפי התוצאות של 2 המועדונים עד כה, קלוז' היא הפייבוריטית לנצח את המשחק הזה על הנייר, אבל בורדו שרק מנצחת (בליגה) מאז המשחק מול רומא גם יכולה לצאת עם 3 נקודות מהמפגש. בסך הכל מצפה לנו משחק מאוד מעניין שיגיד אם לקלוז' באמת יש סיכוי טוב לעלות שלב.

צ'לסי - רומא:

צ'לסי מארחת את רומא למשחק שעל הנייר אמור היה להיות מאוד מותח וצמוד, אך לאור ה"הישגים" האחרונים של רומא ניתן להטיל בזה ספק...
    רומא מגיע אחרי תבוסה גדולה ומביכה לאינטר, 4-0! נוסף לזאת, היא הפסידה גם במשחק שהגיע לפני אינטר, 1-0 לסיינה. מנגד לה, באה צ'לסי למשחק אחרי שפתחה את מידלסבורו 5-0 כאשר סולומון קאלו בלט עם צמד. בסך הכל, הקבוצה של רומן אברמוביץ' נראת מצוין, יש לה 4 נצחונות ותיקו אחד (מול קלוז') בחמשת משחקיה האחרונים. צ'לסי היא ללא ספק הפייבוריטית, רומא כמעט בלי שום סיכוי לנצח, היא מפסידה בלי סוף ( היא באיזור המקום ה15 בליגה האיטלקית) וגם משחקת בחוץ, לכן אני אישית מהמר על צ'לסי.

גם ברביעי קבוצה בכחול תחגוג על רומא?

בית ב':

אנרתוסיס - אינטר :

2 המוליכות של בית ב' (כל אחת עם 4 נקודות) פוגשות זה את זה. מן הסתם אינטר ביא בפייבוריטית למרות שגם לאנרתוסיס יש מספר נקודות זהה. אינטר נראת מצוין במשחקיה האחרונים אחרי שקרעה לרומא את הצורה עם ניצחון מוחץ של 4-0 היא ללא ספק עדיפה על הקבוצה הקטנה מקפריסין וכן אני מהמר על אינטר, אני לא חושב שיש על מה לדבר פה, הקבוצה של מוריניו חייבת לנצח ובהפרש גדול!

זלאטן- המפתח של מוריניו, יספק שוב את הסחורה?

ורדר ברמן - פנאתנייקוס :

פנאתנייקוס, שממוקמת אחרונה בבית ב' מארחת למשחק לא קל עבורה את ורדר ברמן. בזמן האחרון ברמן לא ממש מרשימה, במחזור הקודם היא סיימה את משחקה בתיקו 3 במשחק מאוד מותח מול דורטמונד כאשר פיזארו הציג משחק טוב מאוד. אבל, מחזור קודם לכן, ברמן הובסה 4-1 על ידי שטוטגרט החזקה. גם את המשחק לפני שטוטגרט ברמן לא ניצחה, הוא הסתיים בתיקו 1 מול אינטר. בניגוד לברמן, פנאתנייקוס ניצחה את משחקה האחרון בליגה בתוצאה ל 2-0 לבאדיקוס. אבל, במחזור הקודם של ליגת האלופות פנאתנייקוס הפסידה 3-1 בקפריסין לאנארטוסיס פמגוסטה... למרות שברמן לא מרשימה במיוחד בתקופה האחרונה אני חושב שעל הנייר היא בכל זאת פייבוריטית והיא אמורה לנצח את המשחק הזה מול פנא' שכרגע בלי אף נקודה בליגת האלופות.

דייגו - ינסה להוביל את ברמן לניצחון ראשון השנה בליגת האלופות.

בית ג'

שחטאר דונייצק - ספורטינג לסיבון :

שחטאר דונייצר מארחת במחזור הזה את ספורטינג ליסבון. 2 הקבוצות האלו נמצאות בדיוק באותו מצב בטבלה, 3 נקודות לכל אחת ועם הפרש שערים שווה. בעצם, המפגש הזה, וזה שיבוא אחריו במחזור הבא של ליגת האלופות יהיה זה שיכריע כנראה, מי מבין 2 הקבוצות הללו תעלה לשלב הבא. ספורטינג מגיעה לאוקראינה לאחר שבמשחק הקודם שלה בליגה היא הפסידה 2-1 לפורטו. את משחקה האחרון בליגת האלופות ספורטינג ניצחה 2-0, את באזל , מנגד לה שחטאר, הפסידה 2-1 לברצלונה. אני לא חושב שיש פייבוריטית במשחק הזה, 2 הקבוצות משחקות לא רע וכל אחת יכולה לנצח. אני לא אהיה מופתע אם המשחק יגמר גם בתיקו, הכל יכול להיות.

ברצלונה - באזל :

ברצלונה תתארח אצל באזל ביום רביעי, למשחק שלא ממש יהיה מותח לצערי. ברצלונה ראשונה בבית עם 2 ניצחונות, באזל אחרונה בבית עם 2 הפסדים. ברצלונה ניצחה את כל חמשת משחקיה האחרונים, באזל הפסידה את שלושת משחקיה האחרונים, השחקנים של ברצלונה הרבה יותר טובים, מאלה של באזל. בארסה אמורה לקחת את 3 הנקודות בקלות ולכן אני לא חושב שיש הרבה מה לפרט על המשחק. ברצלונה תיקח אותו בלי בעיה ...

לא כוחות ...

בית ד':

אתלטיקו מדריד - ליברפול :

אתלטיקו מדריד, מארחת את ליבפול למשחק מאוד מעניין. בעקבות הפרעות של אוהדי אתלטיקו המשחק היה אמור להיערך במרחק של 300 ק"מ מהבירה הספרדית, אבל תקנו אותי אם אני טועה, המשחק הזה יהיה בכל זאת בויסנטה קלדרון אחרי שהקונצ'ונרוס ביקשו לדחות את העונש ולהעביר אותו לתאריך אחר....( לא סגור על זה!) . הפייבוריטית במשחק היא ליברפול שבאה למשחק ללא טורס הפצוע , ליברפול ניצחה את כל חמשת המשחקים האחרונים שלה בניגוד למדריד שחטפה בראש 6-1 מברסה ואחר כך נוצחה על ידי ריאל מדריד בדרבי לאחר משחק טוב מאוד, של ריאל. למרות 2 המשחקים הלא מוצלחים של אתלטיקו בליגה, בליגת האלופות היא עדיין עם מאזן מושלם אשר כולל 2 ניצחונות מרשימים, כמו גם לליברפול . המשחק הזה יהיה על ראשות בית ד', הוא אמור להיות מאוד מעניין. למרות שליברפול היא הפייבוריטית, אין לזלזל באתלטיקו שמסוגלת להפתיע ללא בעיה.

טורס- שוב ישב על הספסל ...

פ.ס.וו איינדהובן - מרסיי :

=========================================

אתם מוזמנים להגיב ולהמר...
    נערך לאחרונה על ידי SoL; 23-10-2008 בשעה 13:52.

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

כל הכבוד אחי! כל פעם שאני יראה את זה אני יזכר מה קרה לי אתמול .

בכל מקרה, אתלטיקו מדריד - ליברפול פשוט משחק ענק. חבל מאוד שטורס לא יחזור לשם. הרבה דיבורים סביב קון אגאורו היו לפני המשחק, שמועות מצביעות על כך שרפא בניטז רצה להביא אותו בקיץ, אבל התחרט ברגע האחרון בטענה שהוא לא יהיה שחקן מספיק טוב בשביל ליברפול.

ואסור לשכוח שאתלטיקו מגיעה לאחר שלושה הפסדים רצופים (ריאל, בארסה, סביליה): בדיוק כמו ראניירי, גם חביאר אגירה יפוטר ככל הנראה אם יפסיד את המשחק הזה. בנוסף לכך לאתלטיקו יש כמה נעדרים, יהיה מענין!
    Siete

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    -1,200

איפה מנצ'סטר?

לייקים
    103
    נקודות
    100

זה רק של משחקי יום רביעי =\, מנצ'סטר משחקת בשלישי ופתחו על זה אשכול אחר....

משתמש כבוד האוואטר של IdaN.RoX
    שם פרטי
    IdAn
    לייקים
    6
    נקודות
    137

חבל שלא נראה את טורס פוגש את האקסית
    יכל לתת גול או שניים במשחק הזה

לייקים
    103
    נקודות
    100

אכן חבל, אני חושב אבל שהוא יהיה כשיר למפגש הבא בין הקבוצות, אמנם הוא יהיה באנפילד אך זה עדיין טוב.
    אני לא סגור על זה אבל אני חושב שיקראו לו לדשא לאיזה טקס מסוים לא?

משתמש כבוד האוואטר של Red Devils
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

אתלטיקו מול ליברפול משחק המחזור לדעתי..
    חבל שטורס לא משחק..הוא היה עושה את המשחק מעניין פי כמה
    Manchester United glad to present you the Red Weapon

Be Careful

משתמש ותיק
    לייקים
    38
    נקודות
    666
    משפט מחץ
    cherish your life.

יאאלה באזל!!! כנסי בקטלונים.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נמאס לי כל פעם לרשום "ייאלה אתלטיקו"', ואז לראות אותם מפסידים...

אבל בכל זאת, Vamossssssss Atletico !!!!
    (;

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

פשוט בני זונות הצ'רלטון האלה. לא מספיק שהשתלטו על הליגה האנגלית, עכשיו גם משחק המחזור שייך להם.

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

1-0 לליברפול..
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

אין הגנה לבאזל
    בארסה יכולים להיכנס עם הכדור לשער כמו בפיפא :\
    Real Madrid ♥

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אם אגאורו היה משחק את כל 90 הדקות, אתלטיקו הייתה מנצחת את ליברפול בלי הרבה בעיות. כל כך הרבה הזדמנויות (וגול של סימאו שנפסל, למרות שגם של בניון נפסל שלא בצדק), אתלטיקו מוכיחה שיש לה מה למכור עדיין.

ברצלונה נצחה, כצפוי, את הקבוצה שמסתמנת כהכי חלשה בכל שלבי הבתים. כולם דברו על בוריסוב, שבנתיים יש לה סיכוי לעלות (עשתה תיקו נגד זניט בחוץ ויובה בבית).

אינטר עם משחק משעמם, בניגוד למשחק באולימפיקו, אבל את שלה היא עושה בסה"כ עם שער נהדר של אדריאנו שעבר "סדרת חינוך" ממוריניו (הושב על הספסל ב4-0 על רומא מכיון שאיחר לאימון).

צ'לסי עם נצחון דחוק על רומא החלשה, שפשוט לא מזכירה קמצוץ מרומא של עונה שעברה. רואים שטוטי משחק עם פציעה, כל צעד שלו נראה אחרת. בכל אופן, תעלומה גדולה בבית הזה בנוגע לעולה מהמקום ה-2.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 23-10-2008 בשעה 00:24.
    Siete

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתלטיקו ממשיכה להראות תצוגה ענקית
    אבל למה להתחיל לשחק רק במחצית השניה?!

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי yttt צפיה בהודעה
    אתלטיקו ממשיכה להראות תצוגה ענקית
    אבל למה להתחיל לשחק רק במחצית השניה?!

ממשיכה? את מה בדיוק את ההפסד בדרבי או את ה 6-1?
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
נושאים: 2,473,011 | הודעות: 8,173,598 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect