בית א':
קלוז' - בורדו
:
קלוז' הפתיעה שמוליכה את בית א' ביחד עם צ'לסי, פוגשת את בורדו החלשה. קלוז' היא ההפתעה של ליגת האלופות עד עכשיו! היא הצליחה לנצח את רומא 2-1 ולסיים בתיקו עם צ'לסי. בניגוד אליה גם בורדו די מפתיעה, אך לרעה! היא הובסה 4-0 לצ'לסי במחזור הפתיחה של הטורניר ולאחר מכן היא נוצחה 3-1 על ידי רומא. לפי התוצאות של 2 המועדונים עד כה, קלוז' היא הפייבוריטית לנצח את המשחק הזה על הנייר, אבל בורדו שרק מנצחת (בליגה) מאז המשחק מול רומא גם יכולה לצאת עם 3 נקודות מהמפגש. בסך הכל מצפה לנו משחק מאוד מעניין שיגיד אם לקלוז' באמת יש סיכוי טוב לעלות שלב.
צ'לסי - רומא
:
צ'לסי מארחת את רומא למשחק שעל הנייר אמור היה להיות מאוד מותח וצמוד, אך לאור ה"הישגים" האחרונים של רומא ניתן להטיל בזה ספק...
רומא מגיע אחרי תבוסה גדולה ומביכה לאינטר, 4-0! נוסף לזאת, היא הפסידה גם במשחק שהגיע לפני אינטר, 1-0 לסיינה. מנגד לה, באה צ'לסי למשחק אחרי שפתחה את מידלסבורו 5-0 כאשר סולומון קאלו בלט עם צמד. בסך הכל, הקבוצה של רומן אברמוביץ' נראת מצוין, יש לה 4 נצחונות ותיקו אחד (מול קלוז') בחמשת משחקיה האחרונים. צ'לסי היא ללא ספק הפייבוריטית, רומא כמעט בלי שום סיכוי לנצח, היא מפסידה בלי סוף ( היא באיזור המקום ה15 בליגה האיטלקית) וגם משחקת בחוץ, לכן אני אישית מהמר על צ'לסי.
גם ברביעי קבוצה בכחול תחגוג על רומא?
בית ב':
אנרתוסיס - אינטר
:
2 המוליכות של בית ב' (כל אחת עם 4 נקודות) פוגשות זה את זה. מן הסתם אינטר ביא בפייבוריטית למרות שגם לאנרתוסיס יש מספר נקודות זהה. אינטר נראת מצוין במשחקיה האחרונים אחרי שקרעה לרומא את הצורה עם ניצחון מוחץ של 4-0 היא ללא ספק עדיפה על הקבוצה הקטנה מקפריסין וכן אני מהמר על אינטר, אני לא חושב שיש על מה לדבר פה, הקבוצה של מוריניו חייבת לנצח ובהפרש גדול!
זלאטן- המפתח של מוריניו, יספק שוב את הסחורה?
ורדר ברמן - פנאתנייקוס :
פנאתנייקוס, שממוקמת אחרונה בבית ב' מארחת למשחק לא קל עבורה את ורדר ברמן. בזמן האחרון ברמן לא ממש מרשימה, במחזור הקודם היא סיימה את משחקה בתיקו 3 במשחק מאוד מותח מול דורטמונד כאשר פיזארו הציג משחק טוב מאוד. אבל, מחזור קודם לכן, ברמן הובסה 4-1 על ידי שטוטגרט החזקה. גם את המשחק לפני שטוטגרט ברמן לא ניצחה, הוא הסתיים בתיקו 1 מול אינטר. בניגוד לברמן, פנאתנייקוס ניצחה את משחקה האחרון בליגה בתוצאה ל 2-0 לבאדיקוס. אבל, במחזור הקודם של ליגת האלופות פנאתנייקוס הפסידה 3-1 בקפריסין לאנארטוסיס פמגוסטה... למרות שברמן לא מרשימה במיוחד בתקופה האחרונה אני חושב שעל הנייר היא בכל זאת פייבוריטית והיא אמורה לנצח את המשחק הזה מול פנא' שכרגע בלי אף נקודה בליגת האלופות.
דייגו - ינסה להוביל את ברמן לניצחון ראשון השנה בליגת האלופות.
בית ג'
שחטאר דונייצק - ספורטינג לסיבון
:
שחטאר דונייצר מארחת במחזור הזה את ספורטינג ליסבון. 2 הקבוצות האלו נמצאות בדיוק באותו מצב בטבלה, 3 נקודות לכל אחת ועם הפרש שערים שווה. בעצם, המפגש הזה, וזה שיבוא אחריו במחזור הבא של ליגת האלופות יהיה זה שיכריע כנראה, מי מבין 2 הקבוצות הללו תעלה לשלב הבא. ספורטינג מגיעה לאוקראינה לאחר שבמשחק הקודם שלה בליגה היא הפסידה 2-1 לפורטו. את משחקה האחרון בליגת האלופות ספורטינג ניצחה 2-0, את באזל , מנגד לה שחטאר, הפסידה 2-1 לברצלונה. אני לא חושב שיש פייבוריטית במשחק הזה, 2 הקבוצות משחקות לא רע וכל אחת יכולה לנצח. אני לא אהיה מופתע אם המשחק יגמר גם בתיקו, הכל יכול להיות.
ברצלונה - באזל
:
ברצלונה תתארח אצל באזל ביום רביעי, למשחק שלא ממש יהיה מותח לצערי. ברצלונה ראשונה בבית עם 2 ניצחונות, באזל אחרונה בבית עם 2 הפסדים. ברצלונה ניצחה את כל חמשת משחקיה האחרונים, באזל הפסידה את שלושת משחקיה האחרונים, השחקנים של ברצלונה הרבה יותר טובים, מאלה של באזל. בארסה אמורה לקחת את 3 הנקודות בקלות ולכן אני לא חושב שיש הרבה מה לפרט על המשחק. ברצלונה תיקח אותו בלי בעיה...
לא כוחות...
בית ד':
אתלטיקו מדריד - ליברפול
:
אתלטיקו מדריד, מארחת את ליבפול למשחק מאוד מעניין. בעקבות הפרעות של אוהדי אתלטיקו המשחק היה אמור להיערך במרחק של 300 ק"מ מהבירה הספרדית, אבל תקנו אותי אם אני טועה, המשחק הזה יהיה בכל זאת בויסנטה קלדרון אחרי שהקונצ'ונרוס ביקשו לדחות את העונש ולהעביר אותו לתאריך אחר....( לא סגור על זה!) . הפייבוריטית במשחק היא ליברפול שבאה למשחק ללא טורס הפצוע , ליברפול ניצחה את כל חמשת המשחקים האחרונים שלה בניגוד למדריד שחטפה בראש 6-1 מברסה ואחר כך נוצחה על ידי ריאל מדריד בדרבי לאחר משחק טוב מאוד, של ריאל. למרות 2 המשחקים הלא מוצלחים של אתלטיקו בליגה, בליגת האלופות היא עדיין עם מאזן מושלם אשר כולל 2 ניצחונות מרשימים, כמו גם לליברפול . המשחק הזה יהיה על ראשות בית ד', הוא אמור להיות מאוד מעניין. למרות שליברפול היא הפייבוריטית, אין לזלזל באתלטיקו שמסוגלת להפתיע ללא בעיה.
טורס- שוב ישב על הספסל ...
פ.ס.וו איינדהובן - מרסיי
:
=========================================
אתם מוזמנים להגיב ולהמר...![]()

קלוז' - בורדו
:
צ'לסי - רומא
: 
אנרתוסיס - אינטר
:

שחטאר דונייצק - ספורטינג לסיבון