אם רבת איתו כבר וסגרת עזוב את זה אחי
אבל עם הוא מציק לך זיין את אמאמא שלו בלי לחשוב פעמיים
|
|
תמינו לי כל אחד פה רושם זיין אותו תפוצץ אותו ואתמינו לי שזה לא ככה לפני יומיים אחד מהילדים זרק לחבר שלי מילה חבר שלי תפס אותו רצה לדקור אותו אם לא הייתי מרחם על הילד הזה הוא היה בבית חולים
תפוס את הרגליים שלך ותלך אם אין לך מי שיעזור לך פשוט תלך!
אם אתה רוצה ללכת ראש בראש לך איתו מכות הוא יזיין אותך אבל ידעת שהלכת מכות....
החלטה שלך!
נערך לאחרונה על ידי VodkanonStop; 05-11-2008 בשעה 14:03.
סתם חארטות כל השטיות האלה של הגב...
מלא פעם רבתי עם כאלה שיש להם גב זיינתי תאמא שלהם ולא אמרו לי כלום.
ואחי אני כמוך אין לי ממש גב יש לי חבר שכאילו היה איתי מהיסודי עד עכשיו אז אני כאילו יכול לדבר איתו אבל אף פעם לא הייתי צריך.
ואני גם שונא את אלה עם הגב ואלה שמביאים מקלות סכינים וכו'... אם אתה בטוח שאתה מזיין אותו אחד על אחד ואתה ממש רוצה לך על זה. מקסימום הוא יביא מישו לך זיין אותו עוד פעם.
חחחח בקיצור רוצה נשק שלך נקודות ואני יבי לך 9 מילימטר וזהו סגור סיפור חחחחחחחחחחח 1000 נקודות לנשק+ 30 כדורים
תמשיך כרגיל אבל ברגע שהוא פשוט יסתכל עליך בצורה מוזרה תביא לו מכות עד שהוא לא יוכל להביא את החברים שלו. אתה לא חייב לקרוע לו את עמוד השדרה (אלא אם כן אתה ממש רוצה), אתה פשוט צריך לגרום לערס הקטן והמטומטם לפחד ממך, אז אתה פשוט תגרום לו כאב שהוא בחיים לא עבר.
אחי שמע..
אני לא בת ואני לא חנון לפלף טוב?
אני אומר לך עכשיו באמת!
(יש מצב שאני יקלל פה טיפה כי התגובות פה מאוד מעצבנות אותי! אז בבקשה לא להעלב..)
אתה לא רואה חדשות!? אתה לא רואה כמה פעמים וכמה מקרים יש של אלימות?!
אתה יודע ש500 ילדים מתים בשנה בגלל אלימות או תאונות דרכים עקב נהיגה בהשפעת אלכוהול?!
שמע אחי אם אתה תגרר אחריו ותרד לרמה שלו אתה דפוק!
אל תתיחס!
ובמיוחד אבל במיוחד אל תיכך איתך סכין!
זה שאמר את זה מאוד דפוק!
אחי פשוט שמע לי.. (די מניסיון..)
אל תגרר לרמה שלו!
אל תרד לשם!
זה סתם חור שחור אתה לא מבין? אם אתה תלך איתו מכות זה סתם יהרוס לך את החיים! (לא משנה איפה! אם זה בבית הספר אתה תקבל השעיה ומכתב בתיק אישי לכל החיים! (כן יש בחטיבה תיק אישי! אמא שלי הייתה מנהלת חטיבה!) אם אתה תלך איתו ברחוב ותכך סכין אתה תפתח תיק במשטרה! הבנתה?!)
אל תוציא סכין בלי להשתמש בה.. חח
אלון דבר ראשון אתה דפוק עם אין לך ביצים לשתמש בסכין אז תמשיך לאכול כפות הדרך מחשבה שלי עם אני לא מסתדר בידים אני לוקח עלה עם זה גם לא עוזר לוקח סכין וסם בכול מאנייק שיעשה רעש אני לא ערס חס וחלילה אבל אני בן אדם עם הרבה כבוד אצמי ול יתן לאף מאנייק לנרים אליי אצבע אפילו. זין שלי גב יש אוו אין .אני לבד נגד 100 עם צריך וגם חברים לא חסר
נערך לאחרונה על ידי VOVIXO; 07-11-2008 בשעה 04:45.