|
|
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אז זה לא ממש שווה :/
זאת תופעה מחרידה שיש אותה אצלי גם בשכבה שבנות דלוקות על האחים ג'ונאס רק בגלל המראה החתיכי שלהם אבל בתאכלס מכירות רק שיר וחצי שלהם,יש רק ילדה אחת שהיא שכנה שלי שקנתה דיסקים שלהם.קנתה.
אז עם כאלה מעריצים מי צריך גרופיז ממין נקבה?
למרות שאני בטוח שרוב הלהקות האלה דוגמאת:האחים ג'ונאס,טוקיו הוטל וסינמה ביזאר הם לא הוקמו להקה בשביל המוזיקה אלא בשביל הפרסום.אז איך הם יתפרסמו ללא מוזיקה טובה או מוזיקה בכלליות?כמובן,המראה החיצוני.
כי אם נשים קצת איפור,נראה Good Looking ,תיהיה לנו תספורת משוגעת וצעקנית,ויהיו לנו מבטים תמימים ואדישים אז ניהיה הדבר הכי חם במוזיקה תחת הז'אנר "רוק" כשבתאכלס הדבר הכי קרוב לרוק שהלהקה הזאת זה הרוק בפה של הגרופיז שהם מנשנשים אחרי כל הופעה בגלל המראה שלהם.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
הם בסדר
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()