נראה לי הם חדשים
שיר הכי מפורסם עד עכשיו RED FLAG
BILLY TALENT מכירים?
תמונה :
![]()
|
|
דבר ראשון : קרא חוקים בבקשה!
דבר שני : הפעם אני עורך לך את הכותרת
דבר שלישי :אני מכיר דרך Frets On Fire חח
חבר שלי הכיר לי אותם XD
נערך לאחרונה על ידי GlowFish; 20-11-2008 בשעה 17:51.
לא מת על הסגנון, אבל אני מאוד אוהב את השיר Fallen Leaves :]
לא אוהב אותם :X
לסולן שלהם יש קול ממש דוחה
הם ממש לא חדשים..הם להקה משנת 1993 :X
והאמת שפעם אהבתי אותם,עכשיו אני פשוט לא שומע אותם.
אה ודרך אגב:
WTF!?!?!?!?!??!
מי הקוקס הללו?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני מניח שאלה הם XD
בהתחלה חשבתי שאמרת "מי אלו הקוקוסים הללו" חחחחח
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
על מה אתה מדבר בכלל?
אני הכרתי אותם לא מהמראה ולא מכלום ויש להם אחלה מוזיקה למי שאוהב את הז'אנר