מוכר לי השם, איזה פלוגה הוא?
מוכר לי השם, איזה פלוגה הוא?
|
|
אה אתה מראש העין אז אתה בטח היית עם עומרי עוקשי
זה ממש לא נורא כמו שזה נשמע.
אומר לך אחד שעשה שם קורס. אתה מתגייס לצבא, ולחיל האויר שלו יש צרכים משלו(מה לעשות). יש תפקידים טובים יותר ויש פחות בגדול, אתה יכול להגיע לבסיסים בכל רחבי הארץ. הכי חשוב, זה לחשוב רגע לפני שעושים צעד ולא סתם לברוח כי זה יפתור לך כלום.
הבעיה שכולם שם שוקיסטים בגלל זה כל השמועות האלה..
כן בסדיר טוחנים . אז מה ?
אני הולך לשרת עכשיו 3 שנים שם בתור מדריך.. יש חדר כושר מטורף לחניכים (עזבו של הסגל בכלל ליגה אחרת אחד הדברים .. אבל אתכם לא יכניסו כי אני מפקד מאגניב ואתם לא)
תקשיב .
אני לא אומר לך מניסיון של אנשים אחרים , אני הייתי שם ואהיה שם 3 שנים
1. הכל שמועות ,האווירה שם קצת מבאסת לפעמים בגלל השוקיסטים שבוכים שהם רק רוצים לצאת ולא יודעים למה..
2. יש מלא מלא מלא כוסיות ממש... לא ממש מותר לך לגעת בהן בפומבי אבל בסדר אפשר להכיר שם מלא בנות ואחרי זה בחמשוש להנות קצת
3.כל המפקדים שם נורא חמודים ומתוקים (אני אומר לך )
4. 3 שנים עוברות מהר אחי.. מה יגידו היותר קרביים שברגעים אלה שוכבים באיזה מערב בקור ובגשם ? לדוגמא חבר שלי בנחל עכשיו בגבול לבנון ויורד עליו בטח מבול וקר לו ומסכן רק שיחזור בשלום
אז דיי לרחם על עצמך אתה לא בחורה אתה גבר
אני גם מתגייס לשם ביום חמישי הבא...איזה קורס כדאי ללמוד? ואם אפשר פירוט על הקורסים ובאמת מצידי לטחון 3 שנים אבל משו שיעזור לי בחיים אחרי צבא
איזה קורסים אי אפשר לדעת שאתה תגיע אתה תדע מה בדיוק יפתחו לך
סבבה אבל בכללי איזה קורסים מוצעים ומה עדיף בכללי
יש הרבה זה תלוי גם מה למדתה בתיכון על מה עשתה הגברה או המקצוע שלך בתיכון
למדתי מקצוע שנקרא רובוטיקה זה יענו מכטרוניקה או משו כזה וכימיה....אז איזה קורסים אתה חושב ישלחו אותי?
וגם אם לא יודע איזה קורסים באמת הכי טובים יש להם משמעות בחיים אחרי הצבא אם רוצים הייטק או משו בסגנון?
תלוי איזה קורס אתה עושה, יש לי חברים שנהנים ויש כאלה שלא.
בת'כלס, אם זה טנכאי מטוסים/מסוקים או משהו בסגנון - זה זין.