שלום לך ,
אנחנו לא יכולים להמליץ לך ... = את צריכה לעשות מה שאת חושבת .
F.c Maccabi Haifa
שלום לך ,
אנחנו לא יכולים להמליץ לך ... = את צריכה לעשות מה שאת חושבת .
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
|
|
אל תתחילי עכשיו חכי קצת יש לך עוד זמן...
אני לא מאמין לאן הגענו??
אנשים שואלים אם כדי להביא ביד?
יאאלא איזה עולם אתם רוצים תעשו לא רוצים אל תעשו
מה הקטע בכלל?זה לא איזה משהו קשה או גורלי!!!
זה כולה להתחרמן קצת לספק את עצמך שאין לך בחורה\גבר
נערך .
נערך לאחרונה על ידי xPo; 10-12-2008 בשעה 16:38.
Keep the blue side up.i
ירד לך דם אם יהיה מגע עם קרום בתולין שהוא בתוך הפות שלך
לעשות ביד זה בדגדגן
אפשר לקרוע את קרום הבתולין עם האצבע, תלוי בעומק וזה משתנה מאחת לשניה.
תעשי מה שאת מרגישה, אנחנו לא יכולים לייעץ לך בדבר כזה.
רוב המגע צריך להיות בדגדגן משולב בנרתיק ובמקומות שעושים לך את זה, אין כמעט סיכוי שתגמרי בגיל 14 מחדירה בלבד.
כן, הסיכוי שבגיל גדול יותר היא תגמור מחדירה הוא גבוהה יותר, ונעשו על זה עשרות מחקרים, אני אשתדל להביא מס' רפרנסים בנושא, מדובר כאן לא רק בבשלות המינית אלא בבשלות הרגשית, בנות בגילאי 20+(וזה מתגבר לקראת גיל 26-30) מגיעות לאורגזמה מהר יותר מצעירות, ונכון אחוז הבנות שמסוגלות לגמור מחדירה בלבד נע בסביבות ה30%~.
רוב הבנות גומרות משילוב של חדירה + גירוי אזור הדגדגן.
ישנן בנות שלא יחוו אורגזמה בחייהן, רק שתדע שאורגזמה מחדירה מגיעה ממגע אינטנסיבי מאוד בנק' הG, לכן לגברים עם איבר מין עקום (בצורת בננה) יש סיכוי גדול יותר להביא אישה לגמירה מחדירה, מאחר ויש יותר מגע בנקודת ה G.
אם אתה רוצה לבחון משהו עם חברה שלך, קח את הניסוי הבא -
תביא אותה קרוב לשיא בעזרת גירוי רב של הדגדגן וחדירה של האצבע(ות) תעקם את סוף האצבע שלך כלפי מעלה כך שיהיה מגע ישיר את הדופן העליונה של הנרתיק, אתה לאט לאט תרגיש נקודה מסויימת שהיא קצת מחוספסת וקשה יותר משאר החלק העליון של הנרתיק, זוהי נקודת ה G, עכשיו תפסיק עם המגע הישיר בדגדגן, ותתמקד רק בהחדרת אצבעות ומגע ישיר בנקודת הG ובכלל בדפנות הנרתיק, תגרה אותה (בדרכיך המגוונות) ותמשיך עם האצבע בפנים, היא אמורה להרגיש רצון חזק להשתין, זה סימן מובהק של מגע בנקודת הG, תמשיך ככה 5-10 דקות, היא תרגיש רצון עז להשתין, תרגיע אותה ותסביר לה שאין סיכוי שזה יקרה, תמשיך ותמשיך, אם היא תגמור מה טוב, ותדע שהבחורה שלך מסוגלת לגמור מחדירה בלבד, אם לא, תמשיך לנסות, אולי זה יבוא
רק שתדע, אחרי הגמירה הראשונה מחדירה בלבד לבחורה הרבה יותר קל להמשיך ככה גם בפעמים הבאות.
בהצלחה.
הרעיון נבדק כבר פעמיים רבות
אין היא אומרת לי כל הזמן וותר על האצבעות, זה לא עושה לי כלום
אני ישאר אם הדגדגן כניראה
זכית באזהרה על ספאם .
פעם הבאה שתספים תקבל קנס של 20 נק' .
פעם שלישית חופשה מאטרף .
נערך לאחרונה על ידי xPo; 10-12-2008 בשעה 16:49.
נעול, קראי באתרי אינטרנט, יש מלא חומר על זה.