|
|
אתה פשוט לא מבין כלום מהחיים שלך אה..[/quote]
למה אתה מבין מהחיים שלך?
לא אז אל תדחוף את האף שלך
(עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
(ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.
גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
די לזיין בשכל כבר, רונלדיניו פתח את העונה שנה שעברה ביחד עם מסי. גם אינייסטה צ'אבי וכולם היו בשלבים האלה של העונה. בחלק השני של העונה הפצועים של ברצלונה התחילו להגיע (רולנדיניו יצא מההרכב במחזור 11). אל תשווה בכלל את הפצועים שלכם לשלנו, מה הטעם לשקר לעצמך שאני יבין?
Siete
2-2.. או 3-1 לברצלונה,או 2-1 לריאל....
חח הבאתי את כל התוצאות האפשריות חח
מקווה שבארצלונה תנצח,ורוצה שהיה משחק מענין מצד ריאל..
המארקה: "מיטצל סלגדו יסגור את מסי". תראו לאן הגענו אלוהים.
ככל הנראה נפתח עם שלושה בלמים כי פשוט אין לנו מספיק אופציות הגנתיות (את האמת גם התקפיות בחסרונם של רובן, ואן ניסטרלוי ואולי גם שניידר אחרי הכל).
Siete
בהעדרתם של רובן, ואן ניסטרלוי ואולי שניידר, ראמוס יודע שלא יהיה לנו הרבה מהירות בהתקפה ונצטרך לצאת למתפרצות. שלושה בלמים הם חובה לדעתי (ראמוס ניסה זאת נגד זניט, אני מאמין שהוא יעשה זאת בנואוקמפ) - סלגדו יצטרך לשחק כבלם לצד סרחיו ראמוס ופאביו קנאברו, שדרנטה הצעיר יעבור לעמדת המגן השמאלי "ובעזרתו" של סלגדו ינסו לסגור את מסי בצורה טובה יותר. מצלדר ישחק כמגן ימני ככל הנראה ויקבל עזרה מראמוס בסגירה על תיירי הנרי. גאגו, גוטי ובתקווה ששניידר יחזור (אם לא אז רפאל ואן דר וארט), יצטרכו להפעיל את היגואין שיברח פעמים רבות לאגף וראול שישחק כחלוץ ראשון בלת ברירה, במיוחד בשל העובדה שהמהירות שלו היא כבר ממזמן לא מה שהייתה פעם. אבל בכל זאת, החוכמה של השחקן הזה נדירה והוא יהווה כאיש מפתח ראשי - בסה"כ הוא השחקן הכי טוב של ריאל מדריד על המגרש מבחינת חשיבה והשחקן שהוא, תיהיו בטוחים ששקט ברצלונה לא יקבלו מהשחקן הענק הזה.
בכל אופן, אני לא זוכר את ברצלונה כל כך פיבוריטית לסופרקלאסיקו, באמת שלא. אם אתם זוכרים, שנה שעברה ידעתי שריאל לא תפסיד בנואוקמפ'. כנראה שאחרי שלוש שנים ללא נצחון, ברצלונה תעשה זאת במוצאי שבת.. חבל שבנסיבות האלה, אבל אין מה לעשות, זה הכדורגל וכמו שאמרו פה לפני, פציעות הן חלק מהמשחק.
Siete
ברצלונה פיבוריטית בבית תמיד נגד כל קבוצה בעולם, אבל לא הצליחה לנצח אותנו כבר שלוש שנים בבית שלה. פעם אחרונה שבארסה נצחה אותנו זה היה ה3-0 בברנבאו.
בכל מקרה, התכוונתי לפיבוריטית בכללי, למשל שנה שעברה הייתי בטוח שננצח או נעשה תיקו (גם ב3-3 הגיעה לנו לנצח), אבל הפעם? הפעם ברצלונה צריכה לשחק נגד מיטצל סלגדו, גאגו, מצלדר, דרנטה וכאלה.. בוא ניהיה ריאלים, זה נס אם ריאל לא תובס בשבת עם הרכב כזה. 9 שחקנים של ריאל לא יוכלו ליטול חלק במשחק מחר, רובם שחקני הרכב : רוד ואן ניסטרלוי, שניידר, דיארה, פפה, דה לה רד, רובן, גבי היינצה, מיגל טורס, מרסלו.
לדעתי זאת מכת הפציעות הכי גרועה שהייתה ב-10 שנים האחרונות. לא בגלל מספר הפצועים, כי אני בטוח שדברים היו מעולם, בעיקר בגלל העובדה שכל השחקנים שסמנתי הם שחקני הרכב קבועים בריאל (ההרכב הזה יותר טוב ממה שיש היום בכמה רמות, אז תבינו מה קורה בריאל מדריד). מה שקורה פה זה פשוט בושה שלא נראתה כמוהה כי יש פה שחקנים שהם פשוט פצועים כרונים (פפה פצוע כרוני, את שניידר אני לאמאשים כי זה באשמתו הישירה של שוסטר).
אגב, שנייידר לא ישחק סופית.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 11-12-2008 בשעה 20:39.
Siete