לא בדיוק, אבל לא כמות דקות ששונה בהרבה..
זה לא זה שאתה פצוע ומחמיץ עונה, אתה כולה פותח מהספסל פה ושם...
לא בדיוק, אבל לא כמות דקות ששונה בהרבה..
זה לא זה שאתה פצוע ומחמיץ עונה, אתה כולה פותח מהספסל פה ושם...
נערך לאחרונה על ידי SoL; 27-12-2008 בשעה 21:20.
|
|
שני חלוצים ענקיים שיכולים לגמור משחק בנגיעה אחת כל המשחק.
קרא חוקי חתימות
סמואל אטו![]()
אני לא מבין את המצ'אפ הזה,אחד מככב ואחד פצוע.
אבל בכל זאת הייתי לוקח את סמואל אטו..
אסף אפשר פעם הבאה לעשות מצ'אפ? יש לי מצ'אפ משולש סבבה?
מצ'אפ לא טוב. שתי שחקנים שונים... אני בכל מקרה הייתי בוחר בן ניסטלרוי למה בכל קבוצה ובכל ליגה שהוא היה הוא הפציץ וזה מראה כמה שהוא חלוץ גדול
אמנם אטו אחד השחקנים המהירים בכדור הארץ ואין ספק בכך, אבל שליטה בכדור אין לו, או לפחות לא משהוא יוצא דופן...
ששתי השחקנים בריאים לדעתי רוד יותר טוב סקוור יותר טוב שחקן שלא יעשה כלום כל המשחק ובנגיעה יכבוש
זאת אחת הגדולות שלו משחק מעפן יהיה לו והוא יכול לנצח אותו ולגבי אטו הוא מחימצן לא קטן למרות שהוא סופר מהיר אבל לפעמים יש לו החמצות ענקיות ולברון ג'יימס בוז'אן בקושי ראה דשה השנה ולגבי הנרי הוא משחק רק על הכנף בשמאל ועכשיו אי אפשר להשוות אחד פצוע אחד לא לדעתי רוד יותר טוב
אטו נתן הופעות מרשימות העונה הוא תותח ללא ספק
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
טעות...
ללא ספק אטו...
הלוואי שלואן ניסטלרוי היו כאלה גולים, הגולים של ואן ניסטלרוי ממש מגעילים זה נראה כאילו והוא בכלל לא מתכוון אליהם, סניידר\ואן דר וארט\דיארה\גוטי\סרחיו ראמוס\ראול וכל מי שמבשל לו את הגולים נראה כאילו הוא בועט עליו והכדור משנה כיוון ונכנס לשער כאילו רוד בכלל לא התכוון להבקיע ומי שבשל לו ניסה לבעוט בעצמו לשער ורוד היה שם והפריע לו.
נערך לאחרונה על ידי SoL; 29-12-2008 בשעה 17:17.
HUP HOLLAND HUP
Visca Barca y Visca Catalunya
סמאול אטו ועל הזין שלי מי שחושב אחרת
סמואל השנה פשוט פורח. פפ החדיר לו משמעת חושרמוטה והוא רק מחכה לגעת בכדור ולהפוך אותו לשער
משום מקום הוא יכול לעשות גול. שחקן מהיר, מנצל מצבים פשוט תותח.
אני לא יגיד שרוד לא פשוט הוא פצוע השנה וקשה עכשיו לעשות השוואות. בכל זאת, סמואל סמואל סמואל אטו!
טל, ואן ניסטרלוי הוא חלוץ שמביא תארים, סמואל אטו לא (שלא לדבר שרוד פי 2 יותר סקורר ממנו).
Siete