אז, מה אתם חושבים על 2 השחקנים האלה ומי מבינהם טוב יותר?
ראשית, שניהם כובשים כמות שערים ענקית, הם חלוצים ברמה עולמית, לואן ניסטלרוי יש משחק ראש מצוין, לאטו יש מהירות כמעט כמו ליוסיין בולט, מי לדעתכם טוב יותר?
אז, מה אתם חושבים על 2 השחקנים האלה ומי מבינהם טוב יותר?
ראשית, שניהם כובשים כמות שערים ענקית, הם חלוצים ברמה עולמית, לואן ניסטלרוי יש משחק ראש מצוין, לאטו יש מהירות כמעט כמו ליוסיין בולט, מי לדעתכם טוב יותר?
|
|
אי אפשר להשוות בינהם כרגע,מצ'אפ לא טוב.
ואן ניסטלרוי לא משחק מלא זמן בזמן שאטו פורח.
ואם תשים לב יש נעוץ על ראש בראש שכול שבוע מעדכנים אותו במצ'אפ חדש...
ואן נייסטרלוי פתח את העונה הזאת עם 11 שערים ב-13 משחקים ונראה כאילו הוא חזר ליכולת מ06-07. לצערי ואן ניסטרלוי נפצע, גמר את העונה ואולי גם את הקריירה שלו.
לגבי ההשוואה עצמה, לדעתי אין פה בכלל השוואה. עם כל הכבוד, המספרים מדברים בעד עצמם (ואם מסתכלים על המספרים שלו בגיל 27-28, זה בכלל מדהים). סמואל אטו עבר כמות של 30 שערים רק פעם אחת בקריירה, לעומת רוד ואן ניסטרלוי שעבר את הכמות שש פעמים.
תוציא את ואן ניסטרלוי מההרכב של ריאל, תוציא את אטו מההרכב של ברצלונה ותראה מי יותר חשוב. סמואל אטו לא כובש במשחקי החוץ שנה אחר שנה, לעומת ואן ניסטרלוי שמפציץ שם את רוב שעריו.
על כל פנים, למרות שלאטו יש עוד כמה שנים טובות עד שיגיע לגיל של ואן ניסטרלוי (32), קשה לי להאמין שאי פעם יגיע לשיא שלו. ואן ניסטרלוי, אלסנדרו דל פיירו, תיירי הנרי הנהדר, ראול גונזאלס וכמובן רונאלדו הם החלוצים הכי טובים שנראו בעשור האחרון לטעמי (ראול מ-94). סמואל אטו לא מתקרב לקלאס של השחקנים האלה בכלל.
הייית צריך לעשות מאטצ'אפ בין תיירי הנרי לרוד ואן ניסטרלוי. זה באמת מטצ'אפ אמיתי וכמו שצריך. רוד ואן ניסטלרוי ללא ספק הוא אחד מהסקוררים הכי גדולים שנראו בהיסטוריה, אבל תיירי הנרי הוא פשוט פנומן ענק שיכול לעשות לך גול מכלום.
שון, אני חושב שעדיף כבר לפתוח נושאים חדשים.. סתם הנושא יגרר לדפים מיותרים!
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 27-12-2008 בשעה 19:39.
Siete
אטו נמצא בכושר טוב, לדעתי הוא גם סקורר יותר טוב, שניהם ברמה טכנית מעולה, באמת קשה להשוות בנהם.
הבעיה באטו היא שיש לו גולים די מכוערים, הוא פשוט מוצא את עצמו ב1 על 1... מתי בפעם האחרונה היה לו גול מחוץ לרחבה? מתי הוא הקפיץ מעל השוער, מתי הוא כבש שער יפה?
הוא חלוץ טוב, כי הוא מספר את הסחורה, אבל חוץ ממהירות אין לו כמעט כלום...
יש לו יכולת התמצאות ברחבה, שמע גולים יפים הוא הוא רוצה תאמין לי שיש לו את הטכניקה לזה.
כשאתה משווה לרוד ברור שלרוד יש בעיטה מחוץ לרחבה הרבה יותר טובה.
אבל הוא כבר כנראה בסיום הקריירה , אחריי הפציעה ריאל תשיג כנראה חלוצים טובים וצעירים יותר והוא ימצא את דרכו החוצה.
אטו סקורר יותר טוב מואן ניסטרלוי? הנא, הסבר לי למה בבקשה. אתה מבין שמה שאמרת עכשיו הוא שטות פשוט ענקית נכון? אני חוזרא על מה שרשמתי קודם, רוד ואן ניסטרלוי פתח את העונה הזאת יותר טוב מסמואל אטו (11 שערים ב-13 משחקים).
אחי, גם זה שטות די גדולה. זה נכון שאטו לא מרבה לכבוש גולסואים, אבל גם ואן ניסטרלוי לא כובש הרבה שערים יפים. בסה"כ בעניין הזה יש ביניהם שוויון, אם כי לואן ניסטרלוי יש בעיטות יותר חזקות ומדויקות מהסיבה הפשוטה שהוא יותר טוב ממנו בכמה רמות.
הבעיה באטו היא שיש לו גולים די מכוערים, הוא פשוט מוצא את עצמו ב1 על 1... מתי בפעם האחרונה היה לו גול מחוץ לרחבה? מתי הוא הקפיץ מעל השוער, מתי הוא כבש שער יפה?
הוא חלוץ טוב, כי הוא מספר את הסחורה, אבל חוץ ממהירות אין לו כמעט כלום...
אם הוא משחק ככה בסיום הקריירה, הלוואי על כל שחקן בן 32. ואן ניסטרלוי בריאל מדריד זה ואן ניסטרלוי שנמצא בכושר הכי טוב שהיה לו אי פעם בקריירה והוא הודה בזה כבר. הפציעות הן לא רק בגלל גילו, אלא בגלל מאמן טיפש שמרכיב אותו פצוע (שוסטר הטיפש). על כל פנים, החלק השני של מה שכתבת די נכון בסופו של דבר. גם לי קשה מאוד לראות את ריאל מדריד לא מביאה את בנזמה (שכבר אמר שהוא מגיעה למדריד בקיץ).. יהיה די מוזר שנה הבאה.יש לו יכולת התמצאות ברחבה, שמע גולים יפים הוא הוא רוצה תאמין לי שיש לו את הטכניקה לזה.
כשאתה משווה לרוד ברור שלרוד יש בעיטה מחוץ לרחבה הרבה יותר טובה.
אבל הוא כבר כנראה בסיום הקריירה.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 27-12-2008 בשעה 20:03.
Siete
בטח שאטו יותר סקורר, אני מדבר על התקופה עכשיו, תראה באיזה כושר אטו עכשיו..טוב מצד שני גם רוד אחלה סקורר, אבל אני אוהב את החלוץ המהיר והזריז![]()
חח יותר סקורר? שוב, בוא תסביר לי למה אטו יותר סקורר מואן ניסטרלוי, כשואן ניסטרלוי כבש יותר ממנו עד לתקופה שהוא נפצע (והוא עושה זאת שנה אחר שנה, אז על מה אתה מדבר?).
ומה זאת אומרת אתה מדבר על התקופה העכשווית? רוד ואן ניסטרלוי פצוע, אז כאילו אתה משווה את אטו לרוח רפאים? על כל פנים, לכל אדם יש דעה שונה וזה מקובל עליי, אבל לפחות תנסה להסביר את עצמך.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 27-12-2008 בשעה 20:26.
Siete
נערך לאחרונה על ידי SoL; 27-12-2008 בשעה 20:39.
מה הקשר, טכנית, אפילו אני נותן יותר גולים במואן ניסטלרוי כי כששיחקתי אתמול עם חברים שלי בחצר כבשתי...
מתכוונים לשחקן גם בכללי, ואן ניסטלרוי פצוע כרגע, אבל הוא נצע לפני חודשיים ולא לפני שנתיים :|...
שים לב שלפני שרוד נפצע, היו לו יותר גולים מאטו...
מה זה משנה? מאיפה לך לדעת את העתיד? אם פתאום תיהיה לו ירידה ביכולת,
ואל תשכח שרוד גם שיחק הרבה יותר דקות מאטו, אטו מתחלק עם בוז'ן והנרי בדקות, ולרוד כמעט אין עם מי להתחלק בדקות.
מה קשור תירוצים , עובדה גם הנרי מפגין יכולת טובה, מה לעשות.
אתה רוצה להגיד שאטו משחק בדיוק אותה כמו דקות כמו רוד.?