חתירה באחיזה צרה לא עובדת על כל השרירים בגב או שכן?
הרי אם זה היה עובד על כל השרירים בגב אז למה יש לי בתכנית אימונים 2 תרגילים של שלושה סטים לגב?
חתירה באחיזה צרה לא עובדת על כל השרירים בגב או שכן?
הרי אם זה היה עובד על כל השרירים בגב אז למה יש לי בתכנית אימונים 2 תרגילים של שלושה סטים לגב?
|
|
הסיבה שאת עושה 2 תרגילים היא כדי לגוון.זה היה מאוד משעמם לעשות תמיד את אותו התרגיל הרבה פעמים,בגלל זה מוסיף עוד תרגיל או 2 לאותו השריר ומפחיתים את מספר הסטים לכל אחד.אחרת היית עושה תרגיל אחד של 5 סטים.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
תאמת, שאני יותר מעדיפה לעשות חתירה חמישה סטים מאשר פולי עליון שלושה וחתירה שלושה
יהיה בסדר אם אני יעשה חמישה סטים לחתירה?
או שאני צריכה גירוי לשריר ותרגיל אחד לא יתן הרבה?
קודם תוודעי שאת עושה נכון את החתירה.ואם את יכולה לעשות 5 סטים בקלות אז תעלי את המשקל כדי שתצליחי לעשות במקסימום 3 סטים אחרת זה לא שווה.
ועדיף לגוון.
בכללי תני את התוכנית שלך אני רוצה לראות מה את עושה-רק לא פה תפתחי נושא חדש
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
אני עושה נכון את החתירה, בחזרה ב8 אני כבר מותשת וממשיכה לחצי תרגיל בחזרה התשיעית..
ומה גם שעליתי בחתירה בשני קילו בשבועיים..אז ככה שאני עושה אותו טוב..
ושוב..אני עד עכשיו הייתי עושה 3 סטים חתירה ו3 סטים פולי עליון...התחלתי את הנושא על זה שאני רוצה להחליף את הפולי עליון במשהו אחר..בגלל זה שאלתי איזה תחליף יש לפולי עליון (:
ואמרו לך,התחליף הטוב ביותר הוא מתח ואם זה קשה לך מדי אז גרביטרון שזה מתח עם תמיכה
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
חתירה באחיזה רחבה (כמו T-BAR רחב..) לא עובד על הגב כשריר ראשי !!!
ככל שהמרפקים שלך יותר יתרחקו מהגוף הצידה בתרגילים כאלה, כך
השרירים הראשיים שעובדים הם הכתפיים האחוריות !
רוצה לעבוד על הגב בצורות שונות ? יש פולי עם אחיזה רחבה וגם אמצעית וגם יותר צרה. תשחקי עם זה, זה עובד בצורות שונות על הגב.
יש חתירה באחיזה צרה (מרפקים קרובים לגוף)
יש פשיטת כתפיים שמבצעים עם פולי בעמידה (לשים על משקל נמוך, לעמוד מול המוט של הפולי, אחיזה ברוחב כתפיים בערך, המרפקים ישרים כל הזמן, וגם הגוף, וכל מה שאת עושה זה פשוט לדחוף את המוט כלפי מטה עם הזרועות. מרפקים לא זזים, הזרועות זזים רק במפרקי הכתפיים)
בהצלחה
מדבר שטויות... אהא..
אני מאמן כושר שלמד ניתוח תנועות או אתה ? יופי.
שהתחלתי להתאמן היית בש"ש..
עכשיו תחשוב טוב על התרגיל שאתה עושה בשביל לאמן את הכתפיים האחוריות.
בדרך כלל אתה לוקח 2 משקולות יד, שוכב על ספסל על הבטן עם קצת שיפוע חיובי, ומרחיק את הזרועות שלך מהגוף, הצידה. אתה בטח מכיר את התרגיל הזה לכתף האחורית.
עכשיו תחשוב איזו תנועה אתה מבצע במפרק הכתף אם אתה מבצע T-BAR באחיזה רחבה ! כאשר יש זוית 90 מעלות מהזרוע לגוף - זאת אומרת שהמרפקים באותו קו עם הכתפיים ! אותה התנועה לשני התרגילים - ולכן שניהם עובדים על הכתף האחורית כשריר ראשי.
ובטח שאתה עשית על יותר משקל מתרגיל מבודד לכתף אחורית, כי התרגיל הזה פחות מבודד. יש גם את הדו ראשי, והזרוע. ואני גם דיי בטוח שלא הרחקת מספיק את המרפקים מהגוף, והגב שלך עבד יותר.
בקיצור ניפצתי לך מיתוס. תתמודד. גם אני חשבתי פעם שזה עובד בעיקר על הגב. לומדים.
לפי דעתי מתח זה בהחלט מטפל בשרירים בגב
כן מתח זה לגב..אבל..תקרא את הכותרת (?)