מדובר על גיל מסויים אם את בת 14 אז פחות מתייחס אליך
ומדובר על הרוב.
|
|
יש לי משהוא להגיד פה לכולם!
לפחות לכמעט כולכם!
כל האשקול הזה מיותר לחלותין, כל אחד ה"מנייקים" או ה"לא-סמרטוט" או איך שתקרוא לזה תמיד מקובל, בגלל זה הוא חש, ובגלל זה הוא יוצא מנייק.
ואם הוא מקובל אז הוא גם מן הסתם מצליח אם בנות.
מה שכן יש מעט מאוד אנשים שמצליחים עם בנות בגלל מי שהם באמת לא דופקים פוזות ובאותו זמן לא עושים כל מה שהיא אומרת.
וגם יש פה אנשים שחיים במאה הקודמת אולי שניים אחורה, "בחורה לא תגיד לי מה לעשות!" זה כל-כך עתיק שכבר העכבישים מתו.
וכל הנרקסיסתים למיניהם צריכים להבין שמערכת יחסים לא תעמוד על הויכוח מי יגיד למי מה לעשות... בשביל שמערכת היחסים תחזיק מעמד צריך לעשות הכל, שני הצדדים במערכת היחסים, כדי להמנע משטויותכאלה.
תודה..
לא שזה חידש כי זה דיי עובדה..
זה כמו אצל החיות.. תהיה אריה תזין לביאות.. תהיה סמרטוט תגמור כמו בעלה של אלמנה שחורה. :]
אם אתה מוכן פעם אחר פעם לדרוס את העקרונות שלך בשביל בחורה, לוותר על מה שחשוב קודם כל לך, הפסדת את עצמך כגבר ותפסיד גם את הבחורה.
הלוואי שאנשים היו מבינים את זה !
מאאיהה חחןןן
אני נ י צ ח ת יהצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי
את עוד קצת ילדה..
אבל אין שום קשר בין מניאקיות לבין לדרוס עקרונות.
לפעמים המניאקיות רק מחצינה את העקרונות של אותו גבר....
מניאקיות מראה על ביטחון עצמי.
וכמו בטבע... כן בטבע פשוטו כמשמעו.. בחורה נמשכת לחזק..
איך למשל תסבירי את התופעה.. שכל ערס קופיקו.. מסתובב עם בחורה שנראת הרבה יותר טוב ממנו לידו..
הכל זה הביטחון העצמי שיש לאותו בחור.. והוא מחצין אותו..
למרות שהוא יכול להיות הטמבל הכי גדול בעולם.. אבל יש לו נגרר של אגו זה מה שמשנה בשורה תחתונה...
האמת שלא קראתי בכלל מה שכתוב.
אני גם לא מתכוון.
קראתי את הקטע המקורי שבאורח פלא הוא באנגלית והוא בערך משתרע על מספר עמודים טובים.
התרגום לעברית הוא תמיד כשלון ותמיד מי שמתרגם מעדיף לתרגם את זה בצורה שהוא הכי מתחבר אליה.
כאן פשוט מישהו עלוב תרגם, גם בצורת המחשבה וגם בצורה התרגום.
הכל סובב סביב עקרונות בשיאם.
הכוונה היא שאתה לא תחשוב שהשתמטות זה חרא, אבל בגלל שחברה שלך משתמטת בגלל שהיא לא קיבלה שום זימון, אתה תגיד לה 'בסדר' ותמשיך כאילו כלום.
שאתה לא תגיע למצב שבו האידיאולוגיה שלך היא שצריך להשמיד את כל הערבים, ובגלל שהיא שמאלנית אבל בא לך עליה, אתה תסכים עם מה שהיא אומרת.
יש הרבה פעמים שצריך להראות למישהי שאתה לא רוצה לוותר על משהו, רק בגלל שהיא רוצה משהו אחר.
זה דוגמא למשהו שהוא לא עיקרון, דברים שהכותב פה קצת יותר התחבר אליהם.
אני מסכים גם עם חלק מהדברים האלו, אולי בגלל שכבר קראתי את זה בניסוח שונה, אבל עדיין, אין מה לעשות, הרבה אנשים אחרים חושבים בדיוק בצורה בה הוא כתב.
זה ככה על קצה המזלג ואם את רוצה לדעת יותר.. well יש לך בבית מישהו שיודע הרבה יותר ממני.
נערך לאחרונה על ידי Asaf; 11-01-2009 בשעה 03:31.
שים את עצמך דקה במקום של הבנות, זה מה שאני תמיד עושה במצבים כאלה,
לא רק עם בנות אלה בכל ריב או כאלה.
עכשיו, אתה עכשיו אישה עם חבר כן? אתה רוצה מישהו חזק שיעמוד לצדך בעל בטחון עצמי. אחד שיודע גבולות ,ויומאר אותם כשצריך. זה בדיוק מה שהוא אומר.
השיטה הזאת של לשים את עצמך עוזרת בהכל.=]
כמו נגיד יש כאלה שיגידו "לא יודע איך להתחיל עם בנות".
אז שים את עצמך במקום הבת, ותחשוב מה היתה רוצה שיגידו לך /שיתחילו איתך..
חחח כפרע עליך אסף אל תדאג לי...
תאמין לי אני יכול להסתדר...
אנארף על מי היא נפלה ולמה..סמרטוט לא סמרטוט...?
אם היא על עץ שיהיה לה בכיף רק תזהרי לא ליפול....
חחחח תבעטי בעצמך חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי אסף
מאיה נכון?..
רק לפי מה שכתוב לך בכל סוף הודעה.. מבינים עם מה מתעסקים..
קודם תורידי את זה. אל תשפכי את עצמך החוצה ותראי כמה את פגועה. אולי אז נוכל להבין כמה אנחנו סמרטוטים.
ולא בעניין של ריב.
וכן את עוד ילדה.
נערך לאחרונה על ידי CompleX; 11-01-2009 בשעה 23:23.